Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Granfondo Çeşme

Keşke bir tek sen kaçırmış olaydın.Bu granfondoya bu seneki ile beraber 3.katılışım bir kare fotomu çekmediler.Canlı yayın var diye köpek balığı yüzgeci yaptım.Canlı yayında sadece benim geçişimi atlamışlar.:ssrtcbya:
Aziz Nesin'in ''Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz'' ı gibi hissediyorum:D
Organizasyon duy sesimi.Canlı yayına koyun söz tayt giyip gelecem:snzdglsn:
Amaa strava da 90.7 kilo ile zor bu işler demişsiniz. :) Yok yok zor değil ben 93 e doğru koşuyorum yokuşlarda bisiklete tersten bindim desem yeridir :))

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Scudo
Amaa strava da 90.7 kilo ile zor bu işler demişsiniz. :) Yok yok zor değil ben 93 e doğru koşuyorum yokuşlarda bisiklete tersten bindim desem yeridir :))

Ama benim boyum da 90 santim kadar olunca yarım dünya gibi tombarlak oluyorum.:ssrtcbya:

Ama benim boyum da 90 santim kadar olunca yarım dünya gibi tombarlak oluyorum.:ssrtcbya:
Sorun yok gayet iyi bitmiş keşke start da denk gelseydik umarım bi dahakine denk geliriz. Çünkü ben de aynı moddayım 1:39 da bitti ama ben de bittim hehehe

Edit : Bu arada gurubun dombilisiyim en vosvosu benim yani :) gerisi uçurtma gibi maşallah :)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Her şeyi ile çok güzel bir organizasyon oldu. Velotürk ekibi canlı yayın ile muhteşem bir iş başardı, granfondolara yepyeni bir boyut kazandırdı. Umalım ki diğerleri de bu yolu takip edip, üzerine bir kaç tuğla koymaya çalışırlar. Bu organizasyonların kalitesi arttıkça, sayıları da çoğalacak, uluslararası ilgi de yükselecek. Sonuçta kazanan bisiklet sporu olacak.

Ben de tam onu soracaktım.

45-50 arası bir yerdeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Bence organizasyon, finish sonrası madalya dağıtan görevlileri biraz daha geriye almalı.Finishte sprinte kalkanlar için finish çizgisinden sonra frenaj için yeterli mesafe yok , o hızla bir anda madalya dağıtanlarla ve durmuş bisikletçilerle karşı karşıya kalınmamalı.

Swissstop frenlerime ek Haşortmanımın yelken etkisini de kullandığım halde zor durabildim.
Frenaj esnasında haşortmanımın aldığı hal de bu.Böyle bile zor durdum.Mesafe uzatılmalı
index.jpg

@BveP Ben hala göremedim kazayı. 45-50 arası derken o dakikalarda mı ?

2:45:30

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@burcinhan Teşekkürler çok gereksiz olmuş ama yarış içerisinde öncesi de vardır diye tahmin ediyorum.

Yanlış yazmışım kusura bakmayın. 2:45 sonrasında oluyor kaza.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
İlk GranFondo yarışımdı. 47K'da yarıştım. Genelde 37inci, 45-49 Yaş Klasmanı'nda 4üncülük. Yaş kategorimde 75 kişiyi geride bırakıp 1 kişiyle kürsü kaçırmak biraz üzdü beni. Ön grupta çok uzun süre tutunabildim ancak eğimi yüksek yokuş geldiğinde biraz da önümdeki kalabalığın düşmesi yüzünden onları geçme çabası ile çok efor sarfettim ve önden koptum.
Ancak bu benim için iyi bir tecrübe oldu. Anladım ki Çesme Kısa, eğer biraz daha kilo verirsem bana uygun bir parkur. Marmaris vs. diğer yerleri bilemem.
Her şeyiyle çok güzel bir hafta sonuydu. Emeği geçen herkesin eline, yüreğine sağlık. Çok keyif aldım gerçekten.
Aşağıda bizim grubun sprint mücadelesi var. ? ? Fotonun en sağındaki benim. ??
Bu arada fotoda görünen kişilerle bir süre beraber çalıştık. Tanıdığım bir kaç kişiye teşekkür ettim. Fotoda kendisini gören kimse varsa ona da buradan teşekkür edeyim.?
Ekran Alıntısı.PNGEkran Alıntısı1.PNG

7.jpg

Şu ikili neyin gazına geldilerse birbirlerine omuz atıp düştüler.213072 dosyayı görüntüle
@mtb_rider baska birseyin hesaplasmasidir o.
Şimdi ben de geriye alıp izledim kazayı, gerçekten de fazlasıyla lüzumsuz bir kapışma olmuş. Kendileri dışında diğer sporcuların sağlığını da riske atmışlar.

Bu arkadaşlar ile son 15 km civarı birlikte pedalladık. bu arkadaşlardan 10-15 saniye sonra da ben finişe geldim. Herhangi bir hırs vs yoktu aralarında ve aramızda. sanırım sprint heyecanı ve biraz da yorgunluktan olsa gerek böyle bir talihsiz olay yaşandı arkadaşlar. Beyazlı abimizin durumu çok iyi gözükmüyordu. Umarım herhangi ciddi bir problemi yoktur.

Son düzenleme:
213180 dosyayı görüntüle

Bu arkadaşlar ile son 15 km civarı birlikte pedalladık. bu arkadaşlardan 10-15 saniye sonra da ben finişe geldim. Herhangi bir hırs vs yoktu aralarında ve aramızda. sanırım sprint heyecanı ve biraz da yorgunluktan olsa gerek böyle bir talihsiz olay yaşandı arkadaşlar. Beyazlı abimizin durumu çok iyi gözükmüyordu. Umarım herhangi ciddi bir problemi yoktur.

Fotoğrafın çok havalı. Ben yapamıyorum böyle Strava'da.

Canlı yayında canlı canlı tanık oldum. Olayın heyecanla yada yorgunlukla alakasını ben pek kuramadım. Alanen amaçsız bir hırs uğruna yapılan düşüncesiz bir müdahale.

Cok uzuldum , olayi seyrederken, umarim kimsede onemli bir saglik problemi yoktur.

İstanbul gd de baska birinin onumuze kırmasıyla anlık biriyle carpışmış ikimiz de yerde kalmıştık. Sans işte ben hemfn kalkabilmiş arkadas kalkamamıştı. Kendi ustume bakmadan arkadasa yonelmiş ve kontrol etmiştim. Ambulansa kadar eslik ettikten sonra kendi bisikletimde atan zinciri oturtup donen on tekerimi çevirip yolacdevam ettikten sonra dizimdeki ve sırtımdaki kanamayı gormuştum. Yarıs sonrası arkadasa ulasamamış fakat ıyı oldugunun bilgisini yarış çı duzenleyenlerden telefonla ogrenmiştim. Niye anlatıyorum? Cogumuz belki de evli çocuklu insanlarız. Bir kaza sonrası kendimden once onlar aklıma geliyor. Arkadas dusmuş kanamış bir yeri. Eve gitmiş hal ortada. Bazı laflar bu yaslarda yaradan daha acıtır. Neyse anlayamıyorum bu hırsı. Profesyoneller zaten yarışı bitirmiş roportajını vermiş sen ha 20. Olmuşsun ha 21...

İstanbul gd de baska birinin onumuze kırmasıyla anlık biriyle carpışmış ikimiz de yerde kalmıştık. Sans işte ben hemfn kalkabilmiş arkadas kalkamamıştı. Kendi ustume bakmadan arkadasa yonelmiş ve kontrol etmiştim. Ambulansa kadar eslik ettikten sonra kendi bisikletimde atan zinciri oturtup donen on tekerimi çevirip yolacdevam ettikten sonra dizimdeki ve sırtımdaki kanamayı gormuştum. Yarıs sonrası arkadasa ulasamamış fakat ıyı oldugunun bilgisini yarış çı duzenleyenlerden telefonla ogrenmiştim. Niye anlatıyorum? Cogumuz belki de evli çocuklu insanlarız. Bir kaza sonrası kendimden once onlar aklıma geliyor. Arkadas dusmuş kanamış bir yeri. Eve gitmiş hal ortada. Bazı laflar bu yaslarda yaradan daha acıtır. Neyse anlayamıyorum bu hırsı. Profesyoneller zaten yarışı bitirmiş roportajını vermiş sen ha 20. Olmuşsun ha 21...
Dediğin doğru. Aslında bakarsan yalnız olmak daha tehlikeli. Evli olduğunda bari düştüğünde bi'yerine zarar gelip yattığında bakanın oluyor. Kendimden örnek vermek gerekirse; Umarım başıma gelmez, ama düşsem bir yerimi kırsam bakan kimsem de yok. Kendi başıma o halde, iyileşene kadar kendi hayatımı idame ettirmem gerekecek. Çoluk çocuk olsa o da ayrı bir sorumluluk. Düştün kolu kırdın diyelim. 1 ay işe gidemeyeceksin. 1 ay işe gidememek para kazanamamak demek. Hatta ve hatta işten çıkartılma tehlikesi bile var. Kürsü yapamayacaksan veya işin ucunda başka bi'şey yoksa kasmaya hiç gerek yok.

@hamlet2006
Alırım anahtarını ? ?

Ben sana meydan okuduğumda büyük bir kararlılıkla aynen yukarıdakini demiştin.
Biz de sözümüzde dururuz.:cool::harika:
Nereye yollayacağımı söylerseniz ''anahtarımı'' kargolarım:D

IMG_20191104_220525.jpg

İlk GranFondo yarışımdı. 47K'da yarıştım. Genelde 37inci, 45-49 Yaş Klasmanı'nda 4üncülük. Yaş kategorimde 75 kişiyi geride bırakıp 1 kişiyle kürsü kaçırmak biraz üzdü beni.

Tebrik ederim.

_____________________________________________________________________________________________

Bir de mazeretim var.Ben haşortmanla yarıştım.Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı seneye '' kıspet'' ile yarışacağım.:D

Son düzenleme:
Geri