Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Granfondo Çeşme

Anlaşılmadığı belli :
İzah edelim ; IM gibi bir organizasyonu benim gibi Türkçe aşığı birisi AYRINMEN yazıyorsa veya herhangi biri yazıyorsa ben olsan orada dururum. Ya komik şive ile yazmak istemiştir ya adamın organizasyondan haberi yok der yazıyı onu göre okurum. Anlamak istediğime göre değil .Kaç yıldır çakıştığını gayet iyi biliyorum burada ki cümle arkadaşlarla konuşmaya teşvik etmek konuyu uzatmak. Çeşme başlığı hemen kapanıp arşive gitmesin. Birisi çıkar der ki yok be abi niye bilinçli yapsın vs. Ancak sen git suçluyu başka yerde ara deyince bende derim ki sen ön yargını al başka yerde ithamda bulunacak kişi ara
Bisikletçiyseniz hele kulup sporcusu veya yarışçıysanız o çevrede ki bisikletçi-triatlet atışmasını bilirsiniz /bildiğinizi düşünmek isterim zira Çeşme gerisi laf ı güzaf tır da inat edip can siperane savunduğunaza göre . Burada ki gönderme bunadır. Son tahlilde ise gerçek bisikletçi yanında tabii ki biz bisikletçi değiliz ama ülkemizde bisikletçiyim diyenlerle durum farklı. Umuyorum ki anlaşılmıştır. Şimdi sorumu yineliyorum daha net olarak . IM gibi dünya takvimi olan çok fazla sayıda organizasyonu yapan kurumun takvimini değiştirmesi çok zor. Ekim sonu olur Kasım başı olur. Bu kurumlar dünya takvimine göre tarih belirler. Oysa Çeşme'nin tarih değişikliği yapma şansı var . Bu ısrar niye ?
Serdar bey , ben sizi anlamaya calisiyorum yazidigniz su ;

Bilincli olarak Ayrinmenle çalıştırıyorlar sanırım. Ancak tam sebebi ne ola ki .Triyatloncular gelmesin diye mi acep .Biz (Triatletler) kendimizi bisikletçi saymayiz o klasmanda görmeyiz

en son mesajinizda da , su onemli noktayi belirtmissiniz ;
Son tahlilde ise gerçek bisikletçi yanında tabii ki biz bisikletçi değiliz ama ülkemizde bisikletçiyim diyenlerle durum farklı.

Sahsi fikrimi iletmek isterim ; Cesme , IM icin ozellikle tarihini belirlemiyor, Cesme'nin @Murat B. dedigin gibi ; belli bir tarihi var. sizler icin buyuk problemse katilamamak , ona gore bir plan yapiniz. IM olarak gorususunuz tarihi gerekiyorsa degistiriniz.

Scudo
Serdar bey , ben sizi anlamaya calisiyorum yazidigniz su ;

Bilincli olarak Ayrinmenle çalıştırıyorlar sanırım. Ancak tam sebebi ne ola ki .Triyatloncular gelmesin diye mi acep .Biz (Triatletler) kendimizi bisikletçi saymayiz o klasmanda görmeyiz

en son mesajinizda da , su onemli noktayi belirtmissiniz ;
Son tahlilde ise gerçek bisikletçi yanında tabii ki biz bisikletçi değiliz ama ülkemizde bisikletçiyim diyenlerle durum farklı.

Sahsi fikrimi iletmek isterim ; Cesme , IM icin ozellikle tarihini belirlemiyor, Cesme'nin @Murat B. dedigin gibi ; belli bir tarihi var. sizler icin buyuk problemse katilamamak , ona gore bir plan yapiniz. IM olarak gorususunuz tarihi gerekiyorsa degistiriniz.
Sorun ülkemiz. Bunu neden anlamamakta ısrar ediliyor .Tercih yapmak gerekirse zaten tercihimizi yapıyoruz/yapıyorum. Bu konuda herhangi bir fikre yönlendirmeye ihtiyacım yok. 2 yıllık planlarla antrenman yapıyoruz iyi niyetli olarak tercih yapmak lazım falan bizim için geçerli değil. Şu an Rusya 'da en bilinen organizasyonların başında geliyor Antalya IM ve başka organizasyonlar seneye ülkemizde başka triatlon yarışları düzenleyecekler. IM nin başarısı başka Triatlon organizatörlerini ülkeye çekti. Bu haliyle hemen hemen aynı kaynaktan beslenen (amatör sporcular ) iki organizasyon sürekli çakışıyor ve Çeşme adına kötü oluyor diye düşünüyorum.
Çeşme Nisan-Mayıs a alınsa hedef olarak ta dünya çapında sevilen tercih edilen bir yarış olsa kötü mü olur. Bugün 1-2 Yunan vatandaşı yarışta görüp ben çok mutlu oldum mesela.

Sorun ülkemiz. Bunu neden anlamamakta ısrar ediliyor .Tercih yapmak gerekirse zaten tercihimizi yapıyoruz/yapıyorum. Bu konuda herhangi bir fikre yönlendirmeye ihtiyacım yok. 2 yıllık planlarla antrenman yapıyoruz iyi niyetli olarak tercih yapmak lazım falan bizim için geçerli değil. Şu an Rusya 'da en bilinen organizasyonların başında geliyor Antalya IM ve başka organizasyonlar seneye ülkemizde başka triatlon yarışları düzenleyecekler. IM nin başarısı başka Triatlon organizatörlerini ülkeye çekti. Bu haliyle hemen hemen aynı kaynaktan beslenen (amatör sporcular ) iki organizasyon sürekli çakışıyor ve Çeşme adına kötü oluyor diye düşünüyorum.
Çeşme Nisan-Mayıs a alınsa hedef olarak ta dünya çapında sevilen tercih edilen bir yarış olsa kötü mü olur. Bugün 1-2 Yunan vatandaşı yarışta görüp ben çok mutlu oldum mesela.

Ben bu yazdiklariniza asla karsi degilim , cok cok haklisiniz , spor icin ve ozelilkle de yurtdisi spor turizmi icin hem fikirim.

ancak , sizin konuyu girisiniz ile su anki durum biraz farkli kusura bakmayin.
ıyi aksamlar

• Beğen
Tepkiler: serdarunalan
Ben bu yazdiklariniza asla karsi degilim , cok cok haklisiniz , spor icin ve ozelilkle de yurtdisi spor turizmi icin hem fikirim.

ancak , sizin konuyu girisiniz ile su anki durum biraz farkli kusura bakmayin.
ıyi aksamlar
Burada anlastigimiza cok memnun oldum.Ulkemiz Granfondo ve triatlon icin Cennet .Mubalaga yapmıyorum benim sporcularım Danimarka nin kanalizasyon olarak kullanilan derelerinde yaristi. Yazik oluyo ulkemize.Benim konuya girişim yanlış olabilir düzeltmeye çalıştım. Ama amac hani arkadas ortaminda "Ya bizi istemiyorlar mi acaba " dersin ama karsinda ki ne dedigini anlar .Bunu ifade etmeye calistim fakat tam olmamis.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
sayın serdarünalan size çok basit birşey sormak istiyorum müsadenizle... çeşme organizasyonunu yapan beyin takımı ile bir iletişim kurup burdaki serzenişinizi dile getirdinizmi acaba? merakımdam sordum yanlış anlamayın lütfen... ne dediler acaba cevaben bizimle paylaşırsanız sevinirim

Böyle atışmaya can kurban. Profesyonel hatta artık endüstriyel olan " mücadelelerin " dışarısında kalıp tartisilmasi yerine kendi döktüğü terin olduğu sporun icinden tartısilmasını ilerisi için ümit verici olarak görüyorum. Hem teşekkürler hem de üsluba bravo .. ???

@Çağdaş78 hocam o nasıl bir cümle ya:))) 4 kez okudum kısmen anladım ama anladım sonucta... ortam yumuşatma adına güzeldi teşekkürler bu arada

Ben çok keyif aldım her zaman ki gibi :) IM e giden takım arkadaşlarımız da vardı. Yapacak bişey yok. Herkes istediği hedeflediği şeyi yapıyor. Ama biz sporla uğraşan insanlar olarak bu ister ironman olsun ister bisikletçi olsun ister koşucu olsun hep birlikteyiz. Seviyoruz sporu işte öyle düşünmek lazım. :) Tüm spor tutkunlarına bu pazar geçmiş olsun. :)

sayın serdarünalan size çok basit birşey sormak istiyorum müsadenizle... çeşme organizasyonunu yapan beyin takımı ile bir iletişim kurup burdaki serzenişinizi dile getirdinizmi acaba? merakımdam sordum yanlış anlamayın lütfen... ne dediler acaba cevaben bizimle paylaşırsanız sevinirim
Yakup ben zaten işin içindeyim. Bir çok koşu organizasyonu Triatlon ve Atletizm federasyonuyla içli dışlıyım. Burada amaç senin organizasyonuna sahip çıkman. Asıl bisikletçi sensin . Sen Çeşme yi alıp dünya da tanınır hale getirmelisin. Konu ben değilim. Bizler çok yönlü sporcularız. Hem yaş itibariyle hem eğitim olarak . Yüzme yarışı olur katılırız. Trail olur koşarız. Gran fondo olur katılırız. Yanlış düşünüyor olabilirim ama Çeşme yarışı uzun vadede IM ile çakışmaktan zarar görecek. Bana göre uluslararası potansiyeli olan bir organizasyon. Bu başlık altında para konuşulup daracık ve sığ bir çerçeveden bakılması mı iyi olur bahar klasikleri ayarı bi şeyler mi iyi olur. Bir sürü klasiği oranın yerel kulupleri organize ediyor .1 mt lik daracık yollarda yarış koşulup dünya televizyonlarında yayınlanıyor. Elin oğlu yapınca şahane hem de berbat koşullarına rağmen. Bizim yakın coğrafyamızda 1 tane daha Antalya yok Çeşme yok.

@serdarunalan hocam çok haklsınız tabiki de inanın bende bunu merak ettim hatta yarın size sorduğum soruyu bizzat kendim yapmaya karar verdim yani arayıp soracağım ... çok mantıklı bir soru heralde cevabıda mantıklı olur diye bekliyorum bakalım

• Beğen
Yakup ben zaten işin içindeyim. Bir çok koşu organizasyonu Triatlon ve Atletizm federasyonuyla içli dışlıyım. Burada amaç senin organizasyonuna sahip çıkman. Asıl bisikletçi sensin . Sen Çeşme yi alıp dünya da tanınır hale getirmelisin. Konu ben değilim. Bizler çok yönlü sporcularız. Hem yaş itibariyle hem eğitim olarak . Yüzme yarışı olur katılırız. Trail olur koşarız. Gran fondo olur katılırız. Yanlış düşünüyor olabilirim ama Çeşme yarışı uzun vadede IM ile çakışmaktan zarar görecek. Bana göre uluslararası potansiyeli olan bir organizasyon. Bu başlık altında para konuşulup daracık ve sığ bir çerçeveden bakılması mı iyi olur bahar klasikleri ayarı bi şeyler mi iyi olur. Bir sürü klasiği oranın yerel kulupleri organize ediyor .1 mt lik daracık yollarda yarış koşulup dünya televizyonlarında yayınlanıyor. Elin oğlu yapınca şahane hem de berbat koşullarına rağmen. Bizim yakın coğrafyamızda 1 tane daha Antalya yok Çeşme yok.
+1 Bu granfondolar bence avrupada ses getirir. Ayrıca tatınıtımı daha iyi olursa 2 günlük bile olur. Katılım çok yüksek ve katılan sporcular benim gözümde gayet iyi sporcular. Ben işin sevgi kısmındayım seviyorum sporcu değilim sporu seviyorum ve iyi sporcularla birlikte olup sürmek elbet hepimize fayda sağlar diye düşünüyorum. Takımımız bile 3 senede bayağı bir yol kat etti sadece forma sponsoru ile kaldıki destekleyenimiz yok hepimiz çalışıyo çoluk çocuk sahibiyiz ve bize firmalarımız bu işi yapalım diye destek çıkmıyor. Ama dediğiniz gibi olursa firmalar bile bu işin içine girip kendilerini tanıtma bi nebze reklam yapma adına bize ve bizim gibi amatör sporculara destek çıkabilir. :harika:

• Beğen
Haklısın aynı tarihlere denk gelirse ileriki zamanlarda Çeşme Granfonda bayağı zarara uğrayabilir. Zira maddi gelir olarakta IM daha gelir getiriyor turistler açısından. Bu sene beklenen gelir 10 milyon avroymuş. Bu nedenle IM gölgesinde kalmamak için bisiklet camiası daha iyi organize olmalı

Son düzenleme:
  • Beğen
haşortmanla mı yarıştın :krktm:

Çok hızlı bir granfondo spesiyalisti olmamdan ötürü diğer yarışçı arkadaşlara karşı bir handikapım olmalıydı.:tskler::ssrtcbya:Paraşüt getirecektim, benimkini Valverde Reis alınca ben de paraşüt etkisi olsun değil haşortman giydim.:harika::D

Aslında böyle girecektim yarışa

parachute-bike.jpg

Çok hızlı bir granfondo spesiyalisti olmamdan ötürü diğer yarışçı arkadaşlara karşı bir handikapım olmalıydı.:tskler:Paraşüt getirecektim, benimkini Valverde Reis alınca ben de paraşüt etkisi olsun değil haşortman giydim.:harika::D

213126 dosyayı görüntüle
Hocam girdniz mi kısa parkura ben kaçırmışım:komik:

Bir olumsuzluk yaşanmadan bu şenlikli fondoyu tamamlayan tüm arkadaşları kutlarım.
Hemşehrilik gibi olmasın ama Gökhan Uzuntaş ı geçebilecek yok sanki...
İki etabı aynı anda canlı olarak izleye bildiğimiz için de organizasyona özel teşekkürler...

Çok hızlı bir granfondo spesiyalisti olmamdan ötürü diğer yarışçı arkadaşlara karşı bir handikapım olmalıydı.:tskler::ssrtcbya:Paraşüt getirecektim, benimkini Valverde Reis alınca ben de paraşüt etkisi olsun değil haşortman giydim.:harika::D

213126 dosyayı görüntüle
Şimdi inceledim katılmışsınız. Mis gibi de bitmiş tebrkler.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Hocam girdniz mi kısa parkura ben kaçırmışım:komik:

Keşke bir tek siz kaçırmış olsaydınız.Bu granfondoya bu seneki ile beraber 3.katılışım bir kare fotomu çekmediler.Canlı yayın var diye finişte köpek balığı yüzgeci yaptım.Canlı yayında sadece benim geçişimi atlamışlar.:ssrtcbya:
Aziz Nesin'in ''Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz'' ı gibi hissediyorum:D
Organizasyon duy sesimi.Canlı yayına koyun söz tayt giyip gelecem:snzdglsn:

Edit :1 sa 53 dakikada fıtı fıtı bitirdim

Geri