a.valverde
El Imbatido
- Tepki
- 2.602
Serdar bey , ben sizi anlamaya calisiyorum yazidigniz su ;Anlaşılmadığı belli :
İzah edelim ; IM gibi bir organizasyonu benim gibi Türkçe aşığı birisi AYRINMEN yazıyorsa veya herhangi biri yazıyorsa ben olsan orada dururum. Ya komik şive ile yazmak istemiştir ya adamın organizasyondan haberi yok der yazıyı onu göre okurum. Anlamak istediğime göre değil .Kaç yıldır çakıştığını gayet iyi biliyorum burada ki cümle arkadaşlarla konuşmaya teşvik etmek konuyu uzatmak. Çeşme başlığı hemen kapanıp arşive gitmesin. Birisi çıkar der ki yok be abi niye bilinçli yapsın vs. Ancak sen git suçluyu başka yerde ara deyince bende derim ki sen ön yargını al başka yerde ithamda bulunacak kişi ara
Bisikletçiyseniz hele kulup sporcusu veya yarışçıysanız o çevrede ki bisikletçi-triatlet atışmasını bilirsiniz /bildiğinizi düşünmek isterim zira Çeşme gerisi laf ı güzaf tır da inat edip can siperane savunduğunaza göre . Burada ki gönderme bunadır. Son tahlilde ise gerçek bisikletçi yanında tabii ki biz bisikletçi değiliz ama ülkemizde bisikletçiyim diyenlerle durum farklı. Umuyorum ki anlaşılmıştır. Şimdi sorumu yineliyorum daha net olarak . IM gibi dünya takvimi olan çok fazla sayıda organizasyonu yapan kurumun takvimini değiştirmesi çok zor. Ekim sonu olur Kasım başı olur. Bu kurumlar dünya takvimine göre tarih belirler. Oysa Çeşme'nin tarih değişikliği yapma şansı var . Bu ısrar niye ?
Bilincli olarak Ayrinmenle çalıştırıyorlar sanırım. Ancak tam sebebi ne ola ki .Triyatloncular gelmesin diye mi acep .Biz (Triatletler) kendimizi bisikletçi saymayiz o klasmanda görmeyiz
en son mesajinizda da , su onemli noktayi belirtmissiniz ;
Son tahlilde ise gerçek bisikletçi yanında tabii ki biz bisikletçi değiliz ama ülkemizde bisikletçiyim diyenlerle durum farklı.
Sahsi fikrimi iletmek isterim ; Cesme , IM icin ozellikle tarihini belirlemiyor, Cesme'nin @Murat B. dedigin gibi ; belli bir tarihi var. sizler icin buyuk problemse katilamamak , ona gore bir plan yapiniz. IM olarak gorususunuz tarihi gerekiyorsa degistiriniz.