Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Granfondo Çeşme

Kısada
21 Ekimden sonra kayıt ücreti 190 (iadesiz) olacak

Uzunda
21 Ekimden sonra kayıt ücreti 240 (iadesiz) olacak.

Kaydınızı yaptırın bir an evvel

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Scudo
ilk granfondom olacak...
hedef 4 saatin altında bitirmek... (strava 3.52 süre verdi önceki sürüşlerime göre)..
şu ana kadarki sürüşlerimde hiç jel kullanmamıştım... ama jel kullanmamı öneriyor herkes...
bu haftasonu deneyeceğim bakalım, nasıl bir etkisi ve yan etkisi olacak... ona göre başka çözümler arayabillirim... başka tavsiyesi olan var mı?

@hamlet2006 hocam sonbahardaki yapraklardan halliceyim. Son 1 aydır nerdeydim ne yaptım hatırlamıyorum bile , değil bisiklete binmek . Halbuki şurda 2 3 ay önce neler hayal etmiş, ne planlar yapmıştım.

Kopmuş ve savrulmuş bir halde bir o yana bir bu yana surukleniyorum.

@hamlet2006 hocam sonbahardaki yapraklardan halliceyim. Son 1 aydır nerdeydim ne yaptım hatırlamıyorum bile , değil bisiklete binmek . Halbuki şurda 2 3 ay önce neler hayal etmiş, ne planlar yapmıştım.

Kopmuş ve savrulmuş bir halde bir o yana bir bu yana surukleniyorum.

Herşey gönlünüzce olur inşallah.Dua ediyorum sizin için

Son düzenleme:
Bir aksilik çıkmazsa bende uzun parkur da start alacağım umarım katılan herkez için kazasız ve keyifli bir yarış olur

Evet arkadaşlar, son durum nedir acaba?
Katılıyor musunuz?Ben kaydımı yaptırdım.
İyi hazırlanmanız tavsiyesinde bulunmuştum,ben de boş durmadım 9 kilo kadar aldım:ssrtcbya:

@Cem H2O
@Çağdaş78
@seko35.50
@specific
@asibol
@frknltngl
Evet Pazar itibarı ile Kısa Parkur'a kayıt yaptırdım. Malum, tırmanış konusunda kötüyüm biraz. O yüzden 1300mt EG yemedi. Kısa'da kaldım.??
Benim de ilk deneyimim olacak. Hoş geçen ctesi Karagöl Tırmanma Yarışı'nda küçük bir deneyimim oldu. Hatta son 30 metre sprint rekabeti bile yaşamış oldum. 52inci olmuşum. 45+ klasmanında ise 5inci.

Ben de 5 ay önce 83,5 kg'dım. Şimdi 74,5 kg'mım.

Çeşme GF Kısa Parkuru full deneme şansımız oldu. Çoğu patlayıcı ve kısa 8-10 tane yokuş var.
O yokuşları JUJU gibi patlatarak çıkarsam önlerden kopmayacağımı umuyorum. Ama sadece umuyorum.?

Katılacak herkese kazasız, belasız, başarılı bir yarış diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Türkiye nin katılım olarak en büyük granfondosu neden iptal olsun ben onu anlayamadım. Çocuklara destek haricinde müthiş bir organizasyon ile sadece o yollarda trafiksiz sürebilmek için bile katılınır. Maalesef uzakta olanlar için maliyetli olabilir ama biz bile İzmir den gidip 1 odada 2 kişi kalarak maliyetleri düşürüyoruz. Bu işin parasına takılanlardan çok sıkıldım. Takılan gelmesin görmesin bilmesin sevindirmesin.

2 yıl önce uzun geçen yıl kısa bu yıl da kısa parkura gireceğim. Kazasız belasız lastik patlaksız yarış olsun. Kısa parkurda neredeyse yokuş yok. Hafif hafif uzunda Ildırı sonrası zincir gerdiren yokuşlar mevcut. :)
Ama gene de söylüyorum organizasyon ve parkur olarak müthiş keyif alınacak bir granfondo. Ayrıca bir çocuk sevindirmemiz de cabası. Herkese iyi eğlenceler...

Türkiye nin katılım olarak en büyük granfondosu neden iptal olsun ben onu anlayamadım. Çocuklara destek haricinde müthiş bir organizasyon ile sadece o yollarda trafiksiz sürebilmek için bile katılınır. Maalesef uzakta olanlar için maliyetli olabilir ama biz bile İzmir den gidip 1 odada 2 kişi kalarak maliyetleri düşürüyoruz. Bu işin parasına takılanlardan çok sıkıldım. Takılan gelmesin görmesin bilmesin sevindirmesin.

2 yıl önce uzun geçen yıl kısa bu yıl da kısa parkura gireceğim. Kazasız belasız lastik patlaksız yarış olsun. Kısa parkurda neredeyse yokuş yok. Hafif hafif uzunda Ildırı sonrası zincir gerdiren yokuşlar mevcut. :)
Ama gene de söylüyorum organizasyon ve parkur olarak müthiş keyif alınacak bir granfondo. Ayrıca bir çocuk sevindirmemiz de cabası. Herkese iyi eğlenceler...

Başarılar diliyorum.

heyecanla beklediğimiz, granfondoların içinde en kıymetlisidir gözümde. Bu sene de orada olacağız tabii ki. Katılım yine epey yüksek. kazasız bir yarış olur umarım. Bir de çeşme bir süpriz yapıp geleneksel rüzgar şiddetini düşürürse yine çok keyifli bir haftasonu olur.

Yarış günü sağanak yağış ve rüzgar görünüyor ?

• Beğen
Tepkiler: seko35.50

Hay hay paşam gelmeyiz sen iste yeter ki. Çocukları sevindirme romantizmini bir kenara bırakacak olursak bu yarıştan çok iyi paralar cukkaladıkları ayan beyan ortada. Arda Türkmen, Fatih Topçu, Berkem Ceylan gibi tanınmış simalar sayesinde bu yarış bu kadar popüler ve dolayısyla fahiş katılım ücretleri var. İzmir dışından katılmak ortadirek insan için sağlam bütçe istiyor.

1 lira bile ücret almadan Edirne'de her sene muhteşem bir yarış düzenleniyor. İstenirse oluyor yani.
İşin ucunda bisiklet dağıtımı olsa bile çok pahalı ücreti var bu yarışın. Ayrıca o bisikletlerin dağıtıldığı zamanlarda letgo, sahibinden, satılık bisiklet ilanlarıyla dolup taşıyor. Yani işin çocuklar sevinsin kısmının da amacına ulaştığı pek söylenemez amaç bisikleti aşılamaksa eğer.

Hay hay paşam gelmeyiz sen iste yeter ki. Çocukları sevindirme romantizmini bir kenara bırakacak olursak bu yarıştan çok iyi paralar cukkaladıkları ayan beyan ortada. Arda Türkmen, Fatih Topçu, Berkem Ceylan gibi tanınmış simalar sayesinde bu yarış bu kadar popüler ve dolayısyla fahiş katılım ücretleri var. İzmir dışından katılmak ortadirek insan için sağlam bütçe istiyor.

1 lira bile ücret almadan Edirne'de her sene muhteşem bir yarış düzenleniyor. İstenirse oluyor yani.
İşin ucunda bisiklet dağıtımı olsa bile çok pahalı ücreti var bu yarışın. Ayrıca o bisikletlerin dağıtıldığı zamanlarda letgo, sahibinden, satılık bisiklet ilanlarıyla dolup taşıyor. Yani işin çocuklar sevinsin kısmının da amacına ulaştığı pek söylenemez amaç bisikleti aşılamaksa eğer.

Allah'tan her sene katılım gösteren 1500'e yakın kişi sizin gibi düşünmüyor.Katılma fırsatı olmayanlar da sizin gibi düşünmüyor :harika:

Cem Yılmaz'ın dediği gibi düşünüyorsunuz ellaham: Ortalama 50 milyondan 1000 kişi... buyrun siz yapın sizinkine de katılalım.:krnz:

Çeşme de bir ilk.
Yarış youtube kanalından canlı yayınlanacak.
Web sayfasına girerek hemen üstten abone olabilirsiniz.?

çok iyi haber...
gerçi biz finish'e gelene kadar yayın biter ama olsun...
evdekiler izler artık bizi...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Allah'tan her sene katılım gösteren 1500'e yakın kişi sizin gibi düşünmüyor.Katılma fırsatı olmayanlar da sizin gibi düşünmüyor :harika:

Cem Yılmaz'ın dediği gibi düşünüyorsunuz ellaham: Ortalama 170 liradan 1500 kişi... buyrun siz yapın sizinkine de katılalım.:krnz:
Katılma fırsatı olanlar zaten benim gibi düşünmediği için katılıyor bu çıkarımı yapmak zor değil ki çok matah bir şey söylemediniz yani :)
Katılanlara kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.Bütçesi vardır, parasını dert etmez katılır konumuz bu değil ki?

Cem Yılmaz hesabı yaptığımı düşünmek sizin bayağılığınız. Ben niye yarış yapacakmışım onu anlamadım? Bir futbolcu penaltı kaçırınca, onu eleştirdiğimizde "kolaysa sen at penaltıyı" mı diyeceğiz bu mudur yani? Zaten Edirne yarışını örnek verdim illa ki bir yarış beklentiniz varsa benden ;)

Geri