Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
Atmayın şu G2 G4 modellerini , kanım kaynıyor. Zarara sokacaksınız beni durduk yere :(

Güle güle kullanmanız dileği ile hayırlı olsun. G4'teki kaynak izleri g2 ve g0'a göre daha temiz duruyor. Gidon boğazının yönünü değiştirirseniz biraz daha yol bisikletine yakın olacaktır. Bu konumdayken daha dik sürüş sağlarsınız, G4'ün diğer modellere göre farkı set dışında karbon maşaya olması ve gördüğüm kadarı ile jantlar da qr mandal yerine sokma mil kullanılmış.
Evet hocam, gidon boğazının yönünü ilk etapta özellikle o şekilde taktırdım, ilk drop barlı bisikletim olması sebebiyle biraz dik olsun istedim. İlerleyen süreçte yönünü değiştirmeyi değerlendireceğim.
232762 dosyayı görüntüle ben de bugün gravel g0 aldım.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Merhaba, buradaki 112 sayfanın yarısını 1 haftada falan okudum sanırım. Gravel(Carraro G2) ile yol(Peugeot R14/R13 ) arasında gidiyordum. Bugün itibariyle bir Carraro G4 sahibiyim. Güzel bir indirim ile denk gelince dayanamayıp G2'den G4'e atlamış oldum. Üzerindeki set muazzam, tıkır tıkır çalışıyor(grx800 grx 600 karışık). Tabi ben katlanırımdaki Shimano Altus ile mukayese edebiliyorum sadece. Ufak tefek bozuk yollarda performansı sürdürebilmekte zaten çok güzel. Sanırım bu bisikletin tek eksiği karbon maşa çünkü sağa sola çevirmek gerçekten alüminyum drop barda yine aynı şekilde alüminyum flat bara göre çok daha ağırmış. Bunların haricinde bisiklete bir arka bagaj taktırdım bir de suluk taktırdım. Şu an güzel bir çanta bakıyorum bagajın üstüne koymalık. Sorusu olan olursa lütfen çekinmesin.232757 dosyayı görüntüle
Hayırlısı olsun.Ben mi takıntılıyım bu kadar yoksa Carraro O kadar gravel yapıyor Jant teli başlarına Nipple koymuyor yani tel başı yüzüğü Dikkatimi çekti Sonuçta Gravel bisiklet araziye girilmiyor mu ?Bisikletle Jant akortları kolay bozulur gibi geliyor.
Sanırım bu konuda her detayı Düşünen Bisan'da kararı vereceğim

Herkes g2yi övmüş ama kimse g0 ile ilgili yorum yapmamış g2 bütçemi aşıyor g0 nasıldır sizce 13-14 yıldır çelik mtb kullanıyorum bu arada ve amacım hem bozuk yollara girebilmek hem de 200-300 km turlar yapmak ve bütçem maksimum 3600-3700 civarı. Aslında bütçemi 4200 gibi rakamlara da çekebilirim ama bunun yerine aksesuara yatırım yapmak istiyorum biraz

Hayırlısı olsun.Ben mi takıntılıyım bu kadar yoksa Carraro O kadar gravel yapıyor Jant teli başlarına Nipple koymuyor yani tel başı yüzüğü Dikkatimi çekti Sonuçta Gravel bisiklet araziye girilmiyor mu ?Bisikletle Jant akortları kolay bozulur gibi geliyor.
Nipple olarak kastettiğiniz janta telin bağlantısını yapan tel başı değil mi ? Yani g2 veya g4 bu benim gördüğüm kadarı ile var. Acaba başka bir şeyi mi diyorsunuz da ben mi yanlış anladım. Altta ikinci fotoğrafta tel başı yok (nipple)

232762 dosyayı görüntüle
ben de bugün gravel g0 aldım.

Size de hayırlısı olması dileğiyle. @Üçeksibirteker sorunuzun cevabı

Dosyalar

• nipple.JPG
    nipple.JPG
    49,2 KB · Okunma: 101
  • nippleless.jpg
    nippleless.jpg
    88,5 KB · Okunma: 100
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Herkes g2yi övmüş ama kimse g0 ile ilgili yorum yapmamış g2 bütçemi aşıyor g0 nasıldır sizce 13-14 yıldır çelik mtb kullanıyorum bu arada ve amacım hem bozuk yollara girebilmek hem de 200-300 km turlar yapmak ve bütçem maksimum 3600-3700 civarı. Aslında bütçemi 4200 gibi rakamlara da çekebilirim ama bunun yerine aksesuara yatırım yapmak istiyorum biraz
G0'a göre G2 kullanan daha fazla olduğu için G0 hakkında konuda yorum bulmak zor, evet. Bildiğim kadarıyla konuda 1 kişi aldı, o da yeni aldığı için yorum yapmadı.
Jantlar sportive serisindeki jantlara çok yakın ve 32 teller. Göbekler benim kullandığım 2019 model'de dağ serisi. 1200 km kadar kullandım, doğru dürüst arazi görmedi ama şehir içinde bir çok akort kaçırtabilecek parke taşı ve çukur gördü. Sert kullanıyorum ben şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Geçmişte Sportive 225'de kullandım çok benzer jantı ve göbeği, o zaman da bir problem yaşamamıştım akort konusunda. Aşırı arazi koşullarına uygun bir bisiklet değil zaten bu graveller. Ben "nipplesiz" olmasının bir sorun olacağını düşünmüyorum, olmadığını deneyimlemedim de.

• Beğen
Tepkiler: SeYaP
Merhaba arkadaşlar, bende carraro 062 2020 modeli ve carraro g2 modeli arasında gidip geliyorum, amacım şehir içinde binmek, ama köye gidersem oradada kullanırım diyerek g2 modeline yönelsem mi diye düşünmüyor değilim, bana fikir verirmisiniz.
HOŞCAKALIN 🤗

@ErzincanLee

G2 almalısın
Kesin net diyorum
Al korkma 10 numara makine...

@Yusuf'san peki uzerindeki seti kiyaslayinca G2 mi yoksa 062 mi gerçi kullanim alanlari farklı

• Beğen
Tepkiler: altundalbugra
Nipple olarak kastettiğiniz janta telin bağlantısını yapan tel başı değil mi ? Yani g2 veya g4 bu benim gördüğüm kadarı ile var. Acaba başka bir şeyi mi diyorsunuz da ben mi yanlış anladım. Altta ikinci fotoğrafta tel başı yok (nipple)

Size de hayırlısı olması dileğiyle. @Üçeksibirteker sorunuzun cevabı
Oval washer.jpg
HM washer (1).jpg
Bu halkalardan bahsediyorum
Bisan All trail Eco modelinde bunu kullanmış @ventiotto 'nun bisikletinin resimlerinde öyle görünüyor
Alta eklediğim Jantla 6 yılı geride bıraktım Taşrada yaşıyorum düzgün yol görmedi ne bir akort ne de başka birşey istemedi hala hizmet vermeye devam etmektedir.

Dosyalar

• IMG_20200705_002025.jpg
    IMG_20200705_002025.jpg
    438,3 KB · Okunma: 75
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo
@ErzincanLee

G2 almalısın
Kesin net diyorum
Al korkma 10 numara makine...
Hocam 46 aynakol ile yol bisikletli arkadaşlarla tura çıksak yorar mı benimde o aklımı kurcalıyo yol bisikleti deneyiminiz oldu mu bu kıyası yapabilmek için

@Mustafa Bilir deneyimim olmadığı için bende merak ettiklerimi soruyorum.

@Mustafa Bilir kullanan arkadaşların cevaplarını merakla bekliyoruz =)

Gravel model bisiklet ile yarışlara katılınabiliyor mu acaba ?

Konuyla alakalı olarak corelli Goat 1.0 veya 2.0 tavsiye edilmemiş hiç nedendir acaba? Aklımda corelli goat 2.0 varken G2ye kaydı valla.

@Mustafa Bilir yol bisikleti ile yarışmaz bu makineler kendine münhasırdır bunlar yukarda yüzlerce mesaj var.
Bence arkadaşlarından daha iyi bir yol al ve keyfine bak. 46\30 aynakol ve 700x38 lastiklerle yetişemezsin onlara.

@Mustafa Bilir yol bisikleti ile yarışmaz bu makineler kendine münhasırdır bunlar yukarda yüzlerce mesaj var.
Bence arkadaşlarından daha iyi bir yol al ve keyfine bak. 46\30 aynakol ve 700x38 lastiklerle yetişemezsin onlara.
Kendine münhasır olduğunu biliyorum gravelden yol performansı beklemiyorumda zaten ama fıtı fıtı turlar yapan ve genelde tırmanışlı turlar yapan grubuz biz o yüzden aklım git gel içinde kaldı ve bu şekilde kullanan kıyas yapan vardır diye sordum

Geri