Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Bu açıklamalar bana da samimi gelmiyor, mesela goat 1 52 kadro üretirken 54 niye üretilmiyor?Tamamen şehir dağ bisikleti odaklı daha fazla satılan, kar marjı yüksek modellere öncelik veriyorlar.Yani öncelikleri müşteri memnuniyeti değil ,öncelikleri para.Açık açık bunu söyleseler keşke, yalanlarla müşteriyi oyalama çabası içerisindeler.4 ay sabredip siparişini iptal etmiş biri olarak yazıyorum bunları, bir daha corelli ile işim olmaz.

Scudo
Arkadaslar Kross markasinin gravelleri gerçekten guzel. Ama sanki dogustan itibaren sanki dureysli setlerle buyumus insanlar gbi "claris setli yaaaa :((( " triplerinde arkadaslar goruyorum. Lutfen siz dureys performansinda olunda , illa uyum saglar o clarisli setler. Merak etmeyin yani

@mariokaldato yakın zamana kadar claris kullanıyordum şimdi 105 kullanıyorum :D gerçekten performansa etkisi düşünülen kadar değil, bacak olduktan sonra gerisi geliyor.(bacak şu an pek yok)
Nispeten yavaş ya da sert geçen bir vitesin size kaybettireceği zamanı arayacak duruma geldiyseniz o ayrı.
Eski clariste kabloaların dışardan gitmesini sevmezdim bi, yenisinde o da içerden geçiyor. bence yeni sora claris uzun süre rahat rahat götürecek setler.
soralı bisiklet alıp geri kalan parayı iyi jant için harcamak daha mantıklı olabilir.

Merhabalar, uzun bir bekleyiş sonrası bugün itibariyle bisikletime kavuştum:) Darısı bekleyenlerin başına.

Gidon borusu, gidon boğazı ve sele borusu Bplus marka. Maalesef drop bar açılı değil. Normal takılmış.

Genel olarak memnunum. Beylikdüzü-İkitelli arası yol yaptım gayet akıcı. İlk kez bu tarz bir bisiklet kullandığımdan olsa gerek boynum biraz ağrıdı.

Bisan All Trail ECO

.IMG_7442.JPG232449 dosyayı görüntüleIMG_7439.JPG

Merhabalar, uzun bir bekleyiş sonrası bugün itibariyle bisikletime kavuştum:) Darısı bekleyenlerin başına.

Gidon borusu, gidon boğazı ve sele borusu Bplus marka. Maalesef drop bar açılı değil. Normal takılmış.

Genel olarak memnunum. Beylikdüzü-İkitelli arası yol yaptım gayet akıcı. İlk kez bu tarz bir bisiklet kullandığımdan olsa gerek boynum biraz ağrıdı.

Bisan All Trail ECO

.232448 dosyayı görüntüle232449 dosyayı görüntüle232450 dosyayı görüntüle
Frenler hidrolik doğru mu hocam

• Beğen
Tepkiler: ventiotto
@ventiotto Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle. Bildiğim kadarı ile all trail modelinde drop bar'da açı var. Şimdi sitesinden baktığımda eco modelinin kendi fotoğrafı yerine all trail'in fotoğrafı var. Onda da zaten tek açıdan bir fotoğraf koyup geçmişler.

Jantları güzel duruyor site yazdığı gibi göbekler grx mi ?

Frenler hidrolik doğru mu hocam
Eco modelinde frenler mekanik.

Dosyalar

• mekanik.JPG
    mekanik.JPG
    89,6 KB · Okunma: 62
Teşekkür ederim,

Evet frenler mekanik disk, balatalar yeni olduğu için durma mesafesi uzun. Zamanla oturacağını ümit ediyorum.

Jantlar Alexrims, göbekler de katalogta yazdığı gibi grx (Shimano GRX HB-RS470)

Bende all trail bekliyorum bakalım nasıl bir sürüş keyfi verecek merakla bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: ali önder
Merhaba, Uzun araştırmalar sonucu 58 kadro olarak en mantıklı olacağını düşündüğüm Carraro Gravel G0 veya G2 almak istiyorum Bahçeşehir, Beylikdüzü tarafindayim İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz ve servis olarakta guvendiginiz Carraro bayi varsa oradan almak isterim, satış sonrasını çok önemsiyorum tavsiyesi olan olursa memnun olurum. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
Uzun bir süre kullanım yapacaksanız g2 tercih edin.

Merhaba, Uzun araştırmalar sonucu 58 kadro olarak en mantıklı olacağını düşündüğüm Carraro Gravel G0 veya G2 almak istiyorum Bahçeşehir, Beylikdüzü tarafindayim İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz ve servis olarakta guvendiginiz Carraro bayi varsa oradan almak isterim, satış sonrasını çok önemsiyorum tavsiyesi olan olursa memnun olurum. Teşekkürler.

Hocam ne kasar zaman kullandın veya ne kadar mesafe nasıl yollarda sürüş yaptın

Bisan All Trail ECO

Zannedersem Eco modunda bu şekilde giden var istersen müşteri hizmetlerine bir sor verin

Bisan All Trail ECO

Hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin
merhabalar
Goat 1 i aldık deneme imkanımız oldu sürüşü güzel, görüntü olarak da hoşuma gitti. Boyası biraz basit gibi geldi, çekiş olarak beğenmedim 34/34 yeterli gelmedi bana Ankara'da yokuşlar malum, koşullara göre değişir tabi ben genel olarak beğendim fiyatına göre gayet güzel bir ürün sorularınız olursa cevaplamaya çalışayım.

231965 dosyayı görüntüle231966 dosyayı görüntüle231967 dosyayı görüntüle
Corelli ye isinamayan bi benim galiba. Hayırlı olsun
Herkese merhaba ;
Bu resim benden gelsin Gravel'cılara özel:harika:231184 dosyayı görüntüle231184 dosyayı görüntüle

Ama bisikletin görüntüsü savaşa giden askeri araçlara benzemiş

Son düzenleme:
All trail dün teslim aldım, daha önce drop bar kullanmadım ona alışmam gerekiyor. Bisiklet genel anlamda hoşuma gitti. Daha bozuk yola girmedim, bisiklete ve gidona alışayım sonra girerim diyorum.

😃 tamam teşekkürler.
Cargo cage 3D modeli bulup instgramdan bulduğum birine bastırdım. g2 nin maşasında delik olmadığı için decathlondan matara aparatı aldım ama esniyor . Daha yük ile kullanmadım bakalım. Fotosunu ekliyorum. 231920 dosyayı görüntüle
Öncelikle Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Carraro'nun Jant tel başlarında nipple(meme) yok mu ? Bilgisi olan var mı bu konuda. Bisan Kullanıyor bu sistemi .O da ney diyeceksiniz bildiğim kadarıyla jant setinin yandan darbe almadığı sürece akortunun uzun süre bozulmadan dayanım göstermesini sağlıyor çünkü Gravel bir bisikletin arazi şartlarına dayanıklı olması gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: esref56
Facebookta bir grupta rast geldi adam çok efsane bisiklet toparlamış. V-fren ve qr mandal yerine disk fren ve sokma mil dönüşümü de yapmış.
grup : (link)
(link)
gt-1.jpggt-2.jpg

Merhaba, buradaki 112 sayfanın yarısını 1 haftada falan okudum sanırım. Gravel(Carraro G2) ile yol(Peugeot R14/R13 ) arasında gidiyordum. Bugün itibariyle bir Carraro G4 sahibiyim. Güzel bir indirim ile denk gelince dayanamayıp G2'den G4'e atlamış oldum. Üzerindeki set muazzam, tıkır tıkır çalışıyor(grx800 grx 600 karışık). Tabi ben katlanırımdaki Shimano Altus ile mukayese edebiliyorum sadece. Ufak tefek bozuk yollarda performansı sürdürebilmekte zaten çok güzel. Sanırım bu bisikletin tek eksiği karbon maşa çünkü sağa sola çevirmek gerçekten alüminyum drop barda yine aynı şekilde alüminyum flat bara göre çok daha ağırmış. Bunların haricinde bisiklete bir arka bagaj taktırdım bir de suluk taktırdım. Şu an güzel bir çanta bakıyorum bagajın üstüne koymalık. Sorusu olan olursa lütfen çekinmesin.IMG_20200704_142308.jpg

Merhaba, buradaki 112 sayfanın yarısını 1 haftada falan okudum sanırım. Gravel(Carraro G2) ile yol(Peugeot R14/R13 ) arasında gidiyordum. Bugün itibariyle bir Carraro G4 sahibiyim. Güzel bir indirim ile denk gelince dayanamayıp G2'den G4'e atlamış oldum. Üzerindeki set muazzam, tıkır tıkır çalışıyor(grx800 grx 600 karışık). Tabi ben katlanırımdaki Shimano Altus ile mukayese edebiliyorum sadece. Ufak tefek bozuk yollarda performansı sürdürebilmekte zaten çok güzel. Sanırım bu bisikletin tek eksiği karbon maşa çünkü sağa sola çevirmek gerçekten alüminyum drop barda yine aynı şekilde alüminyum flat bara göre çok daha ağırmış. Bunların haricinde bisiklete bir arka bagaj taktırdım bir de suluk taktırdım. Şu an güzel bir çanta bakıyorum bagajın üstüne koymalık. Sorusu olan olursa lütfen çekinmesin.232757 dosyayı görüntüle
Güle güle kullanmanız dileği ile hayırlı olsun. G4'teki kaynak izleri g2 ve g0'a göre daha temiz duruyor. Gidon boğazının yönünü değiştirirseniz biraz daha yol bisikletine yakın olacaktır. Bu konumdayken daha dik sürüş sağlarsınız, G4'ün diğer modellere göre farkı set dışında karbon maşaya olması ve gördüğüm kadarı ile jantlar da qr mandal yerine sokma mil kullanılmış.

Geri