Herkese merhaba! Öncelikle doğru yere yazıp yazmadığımdan emin değilim hatamı mazur görünüz.
Yaşadığım bölgelerden ve yapmak istediğim aktivitelerden dolayı bir Gravel, tur veya Cyclocross türü bir bisiklet arıyorum. Gönlüm Gravel'a daha yatkın olsa da önerileriniz benim için altın değerindedir. Neyse çok uzatmadan anlatmaya başlayayım. Evimin çevresi ve okuluma giden yol yarı yarıya çakıllı kum ve asfalttan oluşmakta bunun dışında İzmir'in dağları sağ olsun yokuşlu bir yer. Ben bisikletimi günlük ve nispeten uzun turlarda kullanmak istiyorum. Zaten daha öncesinden de kamp deneyimim olduğu için az eşyayla çok yol yapmayı seviyorum. Bunun yanı sıra drop bar hevesim de beni gravel almaya itiyor. Sorun şu ki ben 1.94 lük bacak boyu 90 cm olan biriyim
O yüzden uygun kadro bulmakta zorlanıyorum. Asıl sorumada gelecek olursam 3000 tl altı boyuma uygun bir bisiklet önerebilir misiniz? Baktığım firmalarda 3000 tl altına en fazla 54 kadro görebildim.Bazen diyorum acaba küçük kadro alıp kullansam mı fakat bilemiyorum. Baktığım bisikletlerden bir kaçını yazıyorum;
Corelli Goat 1.0
Mosso gvl 290
Mosso gvl 270
Şimdiden teşekkürler.