MertV
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.486
- İsim
- Mert
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Manisa'da oturuyorsanız neden Ankara'dan alma gereği duydunuz ki fabrika ile illa ki iletişim kurabilirdiniz yada bu accell bayisinden alabilirdiniz salı günü daha oradaydım geçen mavi olan g2'den 2 tane vardı.İyi geceler cümleten, uzun süredir g2 siparişimin gecikmesinden ve çöken bir iştahsızlıktan dolayı girmiyordum, bugün tekrardan girdim, hala daha ankaradan aldığım g2 yi bekliyorum, malesef bir kargo şirketinin mağduru olduk, çeşitli arkadaşlar çeşitli şekilde yorum yapmışlar, bende teslim aldığımda sizlere bisiklet hakkında tecrübelerimi sunucam, gerçekten bu corona mevzusu şuanda hala daha üretilmeyen bisikletler için sıkıntı oldu, tavsiyem farklı modellere yönelmek g2 de duyduğum şu ana kadar olumsuz yorum yok, yazı bisikletsiz geçirmemek en mantıklısı olur. Soruma gelince Ankara da Anka bike yi tanıyanınız varmı, ticaret yapılırmı ve bisikleti geldiğinde herhangi bir carraro bayisinde değil de normal torksuz anahtarlarla bisikletçiye kurdursam ne gibi sıkıntı olur?
Size uyacak kadro boyu 60/61 . Saydıklarınızın dışında yol bisikleti alacaksanız şayet bir (1) beden küçük alabilirsiniz. Geri kalan kadro boyları ile kendinize eziyet edersiniz.Herkese merhaba! Öncelikle doğru yere yazıp yazmadığımdan emin değilim hatamı mazur görünüz.
Yaşadığım bölgelerden ve yapmak istediğim aktivitelerden dolayı bir Gravel, tur veya Cyclocross türü bir bisiklet arıyorum. Gönlüm Gravel'a daha yatkın olsa da önerileriniz benim için altın değerindedir. Neyse çok uzatmadan anlatmaya başlayayım. Evimin çevresi ve okuluma giden yol yarı yarıya çakıllı kum ve asfalttan oluşmakta bunun dışında İzmir'in dağları sağ olsun yokuşlu bir yer. Ben bisikletimi günlük ve nispeten uzun turlarda kullanmak istiyorum. Zaten daha öncesinden de kamp deneyimim olduğu için az eşyayla çok yol yapmayı seviyorum. Bunun yanı sıra drop bar hevesim de beni gravel almaya itiyor. Sorun şu ki ben 1.94 lük bacak boyu 90 cm olan biriyim O yüzden uygun kadro bulmakta zorlanıyorum. Asıl sorumada gelecek olursam 3000 tl altı boyuma uygun bir bisiklet önerebilir misiniz? Baktığım firmalarda 3000 tl altına en fazla 54 kadro görebildim.Bazen diyorum acaba küçük kadro alıp kullansam mı fakat bilemiyorum. Baktığım bisikletlerden bir kaçını yazıyorum;
Corelli Goat 1.0
Mosso gvl 290
Mosso gvl 270
Şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba! Öncelikle doğru yere yazıp yazmadığımdan emin değilim hatamı mazur görünüz.
Yaşadığım bölgelerden ve yapmak istediğim aktivitelerden dolayı bir Gravel, tur veya Cyclocross türü bir bisiklet arıyorum. Gönlüm Gravel'a daha yatkın olsa da önerileriniz benim için altın değerindedir. Neyse çok uzatmadan anlatmaya başlayayım. Evimin çevresi ve okuluma giden yol yarı yarıya çakıllı kum ve asfalttan oluşmakta bunun dışında İzmir'in dağları sağ olsun yokuşlu bir yer. Ben bisikletimi günlük ve nispeten uzun turlarda kullanmak istiyorum. Zaten daha öncesinden de kamp deneyimim olduğu için az eşyayla çok yol yapmayı seviyorum. Bunun yanı sıra drop bar hevesim de beni gravel almaya itiyor. Sorun şu ki ben 1.94 lük bacak boyu 90 cm olan biriyim O yüzden uygun kadro bulmakta zorlanıyorum. Asıl sorumada gelecek olursam 3000 tl altı boyuma uygun bir bisiklet önerebilir misiniz? Baktığım firmalarda 3000 tl altına en fazla 54 kadro görebildim.Bazen diyorum acaba küçük kadro alıp kullansam mı fakat bilemiyorum. Baktığım bisikletlerden bir kaçını yazıyorum;
Corelli Goat 1.0
Mosso gvl 290
Mosso gvl 270
Şimdiden teşekkürler.
Burak abinini yorumuna katılmakla birlikte 58 kadro cyclocross veya gravel bisikletin uyacağını düşünüyorum. 198 boyla ben de mecburiyetten 58 kullanıyorum ama 60 veya üzeri olsa çok daha rahat olurdu. Ben yolda genelde hoodlardan tutuş yaparak sürüyorum, iş droplardan tutmaya gelince iyice kapanmanız gerekiyor ben gibi zayıfsanız esnekliğiniz de kısmen varsa çok sıkıntı değil ama göbek falan varsaSize uyacak kadro boyu 60/61 . Saydıklarınızın dışında yol bisikleti alacaksanız şayet bir (1) beden küçük alabilirsiniz. Geri kalan kadro boyları ile kendinize eziyet edersiniz.
Göbek değilde bende bel var Nispeten esnek sayılırım o yüzden öne eğilirken sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum.Burak abinini yorumuna katılmakla birlikte 58 kadro cyclocross veya gravel bisikletin uyacağını düşünüyorum. 198 boyla ben de mecburiyetten 58 kullanıyorum ama 60 veya üzeri olsa çok daha rahat olurdu. Ben yolda genelde hoodlardan tutuş yaparak sürüyorum, iş droplardan tutmaya gelince iyice kapanmanız gerekiyor ben gibi zayıfsanız esnekliğiniz de kısmen varsa çok sıkıntı değil ama göbek falan varsa
Merhaba bende sizin gibi bir model arıyorum ama benim boyum kısa.165 sizce hangi boyda almam gerekli ve hangi modeli tavsiye edersiniz. Gravellerde 26 jant seçenekleri olur mu?Herkese merhaba! Öncelikle doğru yere yazıp yazmadığımdan emin değilim hatamı mazur görünüz.
Corelli Goat 1.0
Mosso gvl 290
Mosso gvl 270
Şimdiden teşekkürler.
26" gravel bisiklet üretildiğini sanmıyorum. 27.5 ve 29" 'e göre modeller var. Emin olmamakla birlikte size 50 kadronun uyacağını düşünüyorum. @mariokaldato 'nun da dediği gibi "Hayalin gelmiyorsa, sen hayaline gideceksin" Sizin boyunuzda biri için güzel eski çelik bisikletler var. Biraz uğraş ile el emeği göz nuru bir şeyler ortaya çıkabilir.Merhaba bende sizin gibi bir model arıyorum ama benim boyum kısa.165 sizce hangi boyda almam gerekli ve hangi modeli tavsiye edersiniz. Gravellerde 26 jant seçenekleri olur mu?
26" güzel çelikten tur bisikletleri var.Gravellerde 26 jant seçenekleri olur mu?
Bugün Corelli goat 2.0 için mesaj attım Ağustos ayını bulur dediler.Sanırım Ağustos sonu Eylül başı bayilere gelir bu bisiklet.Bu kadar bekletip bir de zam yaparlarsa büyük prestij kaybederler
Ödemesini yaptığım goat 2 nin taksitleri bu ay bitti, gelir gelmez ya kapalı kutu satacağım ya da parçalayıp...Bu süre içerisinde 2 tane bisiklet aldım 1 tane sattım.Goat 2 duyurulduğu tarihten bu yana geçen sürede kedi köpek doğurdu, doğan bebekler yürür oldu... Prestij ?Ben sipariş geçtiğim zaman şubat 2. Hafta elinizde demişlerdi, siz hala prestij kaybetmediklerini düşünüyorsanız iyi 😂
Dediğin doğru, bende o yüzden kendim kurma kararı aldım, fakat nereye ne kadar güç uygulancak, 5 tork vb hangi güç uygulamaya eşittir onu bilemiyorum.@AkseL torkla kurulum yapan kaç bayi var ki
Görsel bugün akşam atıcam nasipse. Fabrika satış yapmıyor, Manisadaki bayilerde şu anda Manisada olmadığım için gene şehir dışı kalıyor, Gravel gelene kadar yani ertelenen süreçte (mart-haziran arası) sürekli carraro satan bayilerle konuştum hepsine ayrı ayrı ellerine ne zaman gelicek diye sormuşluğum var, mayıs 24-25 gibi gelir gelmez Ankaradaki bayi dönüş yaptı bende anlaştım ondan aldım sebebi bu.@Mosesss Hayırlı olsun 2 görsel yükleyin de gözümüz bayram etsin
Manisa'da oturuyorsanız neden Ankara'dan alma gereği duydunuz ki fabrika ile illa ki iletişim kurabilirdiniz yada bu accell bayisinden alabilirdiniz salı günü daha oradaydım geçen mavi olan g2'den 2 tane vardı.
Güle güle kullanmanız dileğiyle olur da Manisa'da rast gelirsek sürelim. (jant almam gerekiyor).Manisa'da fabrikaya en fazla 10 km mesafede olmayan bisikleti Ankada'dan almanızın faydasını görmüş olduk.Yaklaşık 1 saatte arkadaşla kurduk bu canavarı, ilk izlenimleri akşam sizlerle paylaşırım, daha iyileri sizlerin olsun İnşAllah. 231136 dosyayı görüntüle231137 dosyayı görüntüle
Olur, inşALLAHGüle güle kullanmanız dileğiyle olur da Manisa'da rast gelirsek sürelim. (jant almam gerekiyor).Manisa'da fabrikaya en fazla 10 km mesafede olmayan bisikleti Ankada'dan almanızın faydasını görmüş olduk.