Merhabalarr tekrar, artık ccr2000 ile 1000km'yi devirdim. Ara bakımlarını yaparak henüz bugün shwalbe smart sam lastiklerimi de taktım. Bu süreçte hem bol bol tur yaptım, hem de bol bol performans çalıştım. Gravel modellerin nası bir nimet olduğu 1k km den sonra daha net anlaşılıyor gerçekten.
Bir bisiklet hem yük kaldırır, hem de performans tırmanışlarına gelir mi, gelir. Araziye de girdim, asfalta da girdim oraya da gittim burayı da tırmandım, bana mısın demiyor. Sen pedala dokun ben gidicem abi söz, diyor. Claris set görevini harika yerine getiriyor, hiç ayar kaçırmadı. Üzerinde gelen shimano mekanik disk frenler öyle güçlü ki, ön freni koyduğundaböyle alın damarlarını çatlatıyor adamın. Tokat, Ballıca Mağarası inişinde 70le giderken, ulan bu virajda durmaz kesin patladık, bak burda dönemicem kesin düştüm dediğim yerde bile beni inanılmaz şaşırtarak mükemmel performans sergiledi. Bunda lastiklerin payı büyük. Mitas'larınızı yabana atmayın nolur, kuru zeminde mükemmel bi performansı var.
Aklıma gelen başka ne var... Gidon bandı. Abi o gidon bandı... Yok ya o olmadı gerçekten. Böyle naylonumsu, peçetemsi bişey. Beyaz bir de, iyi kirleniyor yani. En yakın zamanda onu bi fi'zik performance ile değiştirmek lazım şu 4mm olanlardan, tadından yenmez.
Bisikletin estetiği hakketen de... Yani.. Bak şöyle anlatıyım, şehir içinden turlara giderken tam takır giyindiğimde sağdan soldan bakan insanları görüyorum. Aaaa, öööö, gız bahsanaa bah bah falan gibi sesler duyuyorum. Biyerde bisikleti bırakınca, abi bu gaç milyar, hızlı gidiyo mu ya falan diye toplanan çok oluyor. Yani bu bisikleti alıyosan halkla beraber alıyosun, o promosyon yani. Hemen gelirler bisikletin yanına bu da ayrı bi güzellik.
Aklıma başka söylenecek bişey gelmedi. Buraya kadar da okuduysan gözlerinden öpüyorum, ellerine sağlık güzel vaktin için. Bisiklet kısaca çiçheeek..