Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Baktım onlar direk dağ bisikleti havasinda.esker 2.0 kablolar kadronun içinden geçmiş ve alimuyum 4.0 çelik kadro 12 kusur kg .
Hiç bir yerde esker 4.0 yorumu incelmesi yok

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ali önder
Scudo
Baktım onlar direk dağ bisikleti havasinda.esker 2.0 kablolar kadronun içinden geçmiş ve alimuyum 4.0 çelik kadro 12 kusur kg .
Hiç bir yerde esker 4.0 yorumu incelmesi yok
Kross'un dağ bisikleti dışında Türkiye'de yorum bulamazsınız. Esker'ler için internette de firmanın ait olduğu Polonya dışında neredeyse video ve yazı çıkmıyor. Zaten olay Avrupa'ya geçince seçenek artıyor kross'a sıra gelmiyor. Esker 4 bir nevi fuji touring disk modeli gibi. 2.0 alüminyum görsel olarak hoş duruyor incelemek nasip olmadı daha. Tercih sizin, Denizli'de gravel kullana konuda gördüğüm bir tane cannondale bir tane carraro g2 var. Üst tarafta Accell Bisiklet var, eğer ellerinde varsa birde g2 falan bakın belki içinize onlardan birisi siner. Bütçeniz el veriyorsa İnönü Caddesinde Yaşam Bisiklet sipariş ile yurt dışından bisiklet getiriyordu. Zamanında bir kaç kişiye enduro bisiklet getirdiğini hatırlıyorum. Ayrıca yine @Ronin45 Burak Abi de Trek 920'yi oradan almıştı.

G2 su anda yok bayi 2021 der 52 kadro icin :) corelleri 2.0 zaten yok Bisan fiat uctu iyice mosso gvl 700 oda yok ortada
Esker 4.0 2 tane kalmış Türkiye'de

• Beğen
Tepkiler: MakRo
G2 su anda yok bayi 2021 der 52 kadro icin :) corelleri 2.0 zaten yok Bisan fiat uctu iyice mosso gvl 700 oda yok ortada
Esker 4.0 2 tane kalmış Türkiye'de
Sabrederim dersen goat 2.0 ağustosta...

46 ya karşılık rublede 11 var. çok çok yeter

Sabrederim dersen goat 2.0 ağustosta...
Yine ertelemesinler :D Adamlar çıkardıkları model ile markaya çağ atlatacakken 100 yıl geriye götürdüler vallahi. İnşallah bu sefer sözlerini tutarlar da kavuşursunuz goat 2'nize. Geçenlerde monzayı sürünce baya bir garip geldi. yol ile her yere 50'ye 11-23 arası dişleri kullanarak gidiyorum. Bir bindim önde 38, arka 11-42 alışamadım. Tırmanışlarda o 42'nin önemini anlayacağıma inanıyorum.

3.0 çıkacak mı bilginiz var mı
Önce 2.0 çıksın da, 3.0 gelecek sene başına kalır bence...

Yine ertelemesinler :D Adamlar çıkardıkları model ile markaya çağ atlatacakken 100 yıl geriye götürdüler vallahi. İnşallah bu sefer sözlerini tutarlar da kavuşursunuz goat 2'nize. Geçenlerde monzayı sürünce baya bir garip geldi. yol ile her yere 50'ye 11-23 arası dişleri kullanarak gidiyorum. Bir bindim önde 38, arka 11-42 alışamadım. Tırmanışlarda o 42'nin önemini anlayacağıma inanıyorum.
Umarım bu kez çıkar. Elimde çok net cevapları var 🤣

Carraro Gravel G2'de lastikler SCHWALBE G-ONE SPEED RACEGUARD 700X38C KATLANIR şeklinde geçiyor sitede. Biraz araştırdığımda lastiğin tubeless olduğu yazıyor. Peki nedir bu lastik. Bu model için konuşuyorum; iç lastik bulunmuyor mu? Yoksa hem iç lastik hem de tubeless denilen bu teknoloji mi kullanılıyor? G2 sahipleri beni aydınlatırsa sevinirim çünkü bir iki haftaya ben de almak istiyorum bu modeli. Şimdiden teşekkürler.

Ben de greenguard 32'lik aldim. 28e güvenemedim pek. Beni tatmin etti ama biraz bozuk yoldan gidince hemen fark ettirdi tabi 38den 32lige inince.

Ben de değişmeli kullanmayı planlıyorum.

Sizde de on vitesi ikiye alınca hala göbekten sesler geliyor mu. Yeni diye oluyor diyenler var da başka biri daha 400 500 km sürüş sonrası da geldiğini söylüyor.

Aynı durumdayız. Evet hışırtılı bir ses var ama göbekten mi geliyor yoksa zincir ön vitese mi değiyor anlayamadım. Ağustos başı serviste bakım yaptıracağım. O zaman belli olur.

Gravel deneme 1
schwalbe one performance vardı üzerinde bu gün bunları taktım ilk intiba şehir içinde korkusuzca kaldırımlarda parkelerden gidiyorum ,bunlar toprak çakıl her türlü gider,on lastikle biraz balans sorunu var acaba iç lastik mi kucuk geldi
IMG_20200720_195936.jpgIMG_20200720_195904.jpgIMG_20200720_195850.jpgIMG_20200720_195922.jpg

Goat 1 le ilgili bir sorun olursa yanıtlamaya çalışırım.

Merhaba.
GOAT 1.0 den memnun musunuz? Bende almayı planlıyorum, tavsiye eder misiniz? Uzun yıllardır bisiklete binmedim. Bir heves geldi içime. Belki çanta filan takıp uzun geziler yaparım diye düşünüyorum. Kimseyle yarışmak veya dağ orman yollarında sürmek gibi bir niyetim yok. En extreme toprak yolda, köy yollarında sürerim. Benim için bu bisiklet doğru bir seçim midir?

• Beğen
Tepkiler: tunahankayak
Goat 1 ile goat 2 de aynı göbek kullanılmış diye hatırlıyorum tabiki lastik farklarından dolayı akıcılığı farklı olacak. Goat 2 de aynı göbek olduğu için bir tık karşılaştırma yapılabilir bence , komponent olarak karşılaştırma yapılamaz alakasız guruplar. G2 den sonra corellinin kadrosu biraz basit geldi tasarımsal olarak.

Goat 1 le ilgili bir sorun olursa yanıtlamaya çalışırım.
Hiç goat inceleme videosu yok, çekseniz de merakımızı gidersek 😂
Selamlar,

Bende Corelli Goat 1.0 siparişi verdim. Yakın zamanda elimde olacak video çekip inciğini cıncığını inceleyeceğim .Kadro geometrisi olarak çok hoşuma giden bir bisikletti.
Bekliyoruz 🙄

Herkes gravele yüklenmeyelim arkadaşlar öteki türler var ne olacak kim alacak kim binecek onlara :cool:
Bir gün herkes gravel mi alacak ne olacak bu işin sonu :ckskc:

• Beğen
Tepkiler: sspl
Muhabeti bolca dönen ama icraati sıfır olan tek tür gravel olabilir. Nerde haci ormanlarda daglarda yaptiginiz turlardan resimler , yazilar , kullanici deneyimleri vs ? Hayalet bisiklet resmen bu gravel @MakRo :D

Bende istiyordum fakat 58 kadro piyasada yok gelmiyorda daha fazla bekleyemedim bir XL şehir/tur bisikleti denk geldi onu aldım ne yapalim başka zaman belki ☺️

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri