Kross'un dağ bisikleti dışında Türkiye'de yorum bulamazsınız. Esker'ler için internette de firmanın ait olduğu Polonya dışında neredeyse video ve yazı çıkmıyor. Zaten olay Avrupa'ya geçince seçenek artıyor kross'a sıra gelmiyor. Esker 4 bir nevi fuji touring disk modeli gibi. 2.0 alüminyum görsel olarak hoş duruyor incelemek nasip olmadı daha. Tercih sizin, Denizli'de gravel kullana konuda gördüğüm bir tane cannondale bir tane carraro g2 var. Üst tarafta Accell Bisiklet var, eğer ellerinde varsa birde g2 falan bakın belki içinize onlardan birisi siner. Bütçeniz el veriyorsa İnönü Caddesinde Yaşam Bisiklet sipariş ile yurt dışından bisiklet getiriyordu. Zamanında bir kaç kişiye enduro bisiklet getirdiğini hatırlıyorum. Ayrıca yine @Ronin45 Burak Abi de Trek 920'yi oradan almıştı.Baktım onlar direk dağ bisikleti havasinda.esker 2.0 kablolar kadronun içinden geçmiş ve alimuyum 4.0 çelik kadro 12 kusur kg .
Hiç bir yerde esker 4.0 yorumu incelmesi yok
Sabrederim dersen goat 2.0 ağustosta...G2 su anda yok bayi 2021 der 52 kadro icin corelleri 2.0 zaten yok Bisan fiat uctu iyice mosso gvl 700 oda yok ortada
Esker 4.0 2 tane kalmış Türkiye'de
3.0 çıkacak mı bilginiz var mıSabrederim dersen goat 2.0 ağustosta...
Yine ertelemesinler Adamlar çıkardıkları model ile markaya çağ atlatacakken 100 yıl geriye götürdüler vallahi. İnşallah bu sefer sözlerini tutarlar da kavuşursunuz goat 2'nize. Geçenlerde monzayı sürünce baya bir garip geldi. yol ile her yere 50'ye 11-23 arası dişleri kullanarak gidiyorum. Bir bindim önde 38, arka 11-42 alışamadım. Tırmanışlarda o 42'nin önemini anlayacağıma inanıyorum.Sabrederim dersen goat 2.0 ağustosta...
Önce 2.0 çıksın da, 3.0 gelecek sene başına kalır bence...3.0 çıkacak mı bilginiz var mı
Umarım bu kez çıkar. Elimde çok net cevapları var 🤣Yine ertelemesinler Adamlar çıkardıkları model ile markaya çağ atlatacakken 100 yıl geriye götürdüler vallahi. İnşallah bu sefer sözlerini tutarlar da kavuşursunuz goat 2'nize. Geçenlerde monzayı sürünce baya bir garip geldi. yol ile her yere 50'ye 11-23 arası dişleri kullanarak gidiyorum. Bir bindim önde 38, arka 11-42 alışamadım. Tırmanışlarda o 42'nin önemini anlayacağıma inanıyorum.
Ben de greenguard 32'lik aldim. 28e güvenemedim pek. Beni tatmin etti ama biraz bozuk yoldan gidince hemen fark ettirdi tabi 38den 32lige inince.
Ben de değişmeli kullanmayı planlıyorum.
Sizde de on vitesi ikiye alınca hala göbekten sesler geliyor mu. Yeni diye oluyor diyenler var da başka biri daha 400 500 km sürüş sonrası da geldiğini söylüyor.
Goat 1 le ilgili bir sorun olursa yanıtlamaya çalışırım.
Hiç goat inceleme videosu yok, çekseniz de merakımızı gidersek 😂Goat 1 ile goat 2 de aynı göbek kullanılmış diye hatırlıyorum tabiki lastik farklarından dolayı akıcılığı farklı olacak. Goat 2 de aynı göbek olduğu için bir tık karşılaştırma yapılabilir bence , komponent olarak karşılaştırma yapılamaz alakasız guruplar. G2 den sonra corellinin kadrosu biraz basit geldi tasarımsal olarak.
Goat 1 le ilgili bir sorun olursa yanıtlamaya çalışırım.
Bekliyoruz 🙄Selamlar,
Bende Corelli Goat 1.0 siparişi verdim. Yakın zamanda elimde olacak video çekip inciğini cıncığını inceleyeceğim .Kadro geometrisi olarak çok hoşuma giden bir bisikletti.
Kasıyor arkadaşlar yol bisikletine geçelim 😄Herkes gravele yüklenmeyelim arkadaşlar öteki türler var ne olacak kim alacak kim binecek onlara
Bir gün herkes gravel mi alacak ne olacak bu işin sonu