Yapmak istediklerinizi çok rahat karşılar. Daha fazlasını istediğinizde de bir süre yetecektir.Merhaba.
GOAT 1.0 den memnun musunuz? Bende almayı planlıyorum, tavsiye eder misiniz? Uzun yıllardır bisiklete binmedim. Bir heves geldi içime. Belki çanta filan takıp uzun geziler yaparım diye düşünüyorum. Kimseyle yarışmak veya dağ orman yollarında sürmek gibi bir niyetim yok. En extreme toprak yolda, köy yollarında sürerim. Benim için bu bisiklet doğru bir seçim midir?
Muhabeti bolca dönen ama icraati sıfır olan tek tür gravel olabilir. Nerde haci ormanlarda daglarda yaptiginiz turlardan resimler , yazilar , kullanici deneyimleri vs ? Hayalet bisiklet resmen bu gravel @MakRo![]()
Merhaba, Bisal All Trail Eco modeli mi bu? Memnun musunuz ben de almayı düşünüyorum.Pazar günü Yalova Safranköy Orhangazi Sugören turundan![]()
Hah soyle ya harika resimler hocam girin dag yollarına, orman patikalarina keyfini ckarinPazar günü Yalova Safranköy Orhangazi Sugören turundan![]()
Hayirli olsun dostum. Karbon yolun yanina acaba boyle bisey mi koysam diyorum . Flort ederler iste malum bazilari balik etli sever ya benim karbonda balık etli hastasiBisan all trail ile gezmeye devam
Daha önce merida crossway 300 ile çıktığım rampalarda daha rahatım, atikliği ve kontrolü güzel. Her geçen gün daha fazla alışıyoruz birbirimize
Benim gönderilere bir bakınGravel G2ciler de böyle fotoğraflar atsa keşke.![]()
Kazasız belasız sürüşler dilerim. Bir şey soracağım. Bisikletin üzerinde gelen teker zırhlı mı? Bir de, dün bisikleti inceleme şansım oldu ve kadrosu beklediğimden kaliteli çıktı. Sizin kadro ve maşa hakkında izlenimleriniz neler?Benim gönderilere bir bakın![]()
Özel mesaj gönderdimKazasız belasız sürüşler dilerim. Bir şey soracağım. Bisikletin üzerinde gelen teker zırhlı mı? Bir de, dün bisikleti inceleme şansım oldu ve kadrosu beklediğimden kaliteli çıktı. Sizin kadro ve maşa hakkında izlenimleriniz neler?
1 gün önce merlin cycles dan almış olduğum panaracer gravel king 700x35 lastikler bugün kargoya verildi baya heyecanlıyım bu konuda umarım bayramdan sonra elime ulaşır. G2 im baya yakışıklı olacak😁😁