Merhaba,
Sipariş verdiğim 700x28mm lastikleri dün aldım ve bugün bisiklete takıp test etme imkanım oldu. Yaklaşık 6 km yol yaptım bir hızlanma ve kullanım hissiyatı arttı diyebilirim. Islak yoldan da geçtim kontrolü zayıftı. Henüz bir sıkıntı çıkarmadı. Fakat uzun kullanımda akortları bozabilir mi? Şüpheliyim. Sonbahara doğru eski lastikleri takarım.
233911 dosyayı görüntüle.
Agirligi 11 .2 diyor gercekse bu süper. Bir kac ufak apirgireytle daha asagilara çekerim ben bunun ağırlığıni. Misal yani. Iyi bir jant seti ve lastik tamamdirhll bey
Malum sitede gözüme takıldı,belki sizde görmüşsünüzdür,(link)
42 tekerle geleceği için sıkıntı yaşatmış olabilir. 42 teker nedir ya. Dağ bisikletimi buGOAT 2.0 DA SIKINTI YARATMIŞ MAŞA O YÜZDEN DEĞİŞİKLİĞE GİDİLECEK DENİLDİ TELEFONDA BİZE DE BAKALIM BENDE ÖYLE BİLİYORDUM AMA DEĞİŞTİRİYORLAR HERHALDEÇ
Affedersiniz ama oha yani o nedir öyle 42 teker nedir abi dağ bisikleti mi cidden42 tekerle geleceği için sıkıntı yaşatmış olabilir. 42 teker nedir ya. Dağ bisikletimi bu
Oturma pozisyonunuz mtbden biraz farklı olacak. Sele borusunu o kadar kaldıramayabilirsiniz@sspl üstad bugün denedim 52 yoktu gerçi ama g4 55 olanı denedim. Standover değeri olarak tam sınırda ki benim 51 cm mtb ile aynı ölçüde. Dolayısıyla bana uygun, sele borusunda da boşluk ile ilgili bir sorun olmayacak. Ama internetten alicam malum 12 taksit yapmıyor kimse. Ama G4 müthiş. Orada mosso gravel ler de vardi onlarda guzel ama g4 daha bir guzel.
Hayırlısı olsun efendim@sspl 12 cm yeterliydi ki Ben 17 cm de sabitken denedim. Ayaklarım yere rahat ulaştı. Uygulamada çok sorun olursa aparatı bir parçasını dipten 2-3cm kisaltabilirim. Bakalım bir alırsam resim atarım ben de..
Katlanır değil telli lastik bendeki 2019 model de.G2 kullanıcıları bir şey soracağım lastiğim patladığı için dikkatimi çekti listede lastik katlanır yazıyor ama bendeki sert damak telli acaba fark ettiniz mi? Ya da bana mı denk geldi?
Bisan All Trail'in fiyatına "GÜNCELLEME" gelmiş. 7.850 TL'den, 8.635 TL ye güncellenmiş arkadaşlar.
Kendi sitesinde 8790 fiyat var. Bu indirimli hali mi?234600 dosyayı görüntüle234600 dosyayı görüntüle234601 dosyayı görüntüle234602 dosyayı görüntüle234603 dosyayı görüntüle
Bu gün kross esker 4.0 inceledim pek hoşuma gitmedi 7000 TL fiyati var basit geldi biraz gozume bu paraya işçilik olrak
Kross esker 4.0 gravel'den ziyade biraz daha adventure tura kaçıyor gibi geliyor bana. Gitmişken mosso gvl modelleri de gelmiş onlara baksaydınız, instagram'daki paylaşımında görmüştüm. Grup set biraz daha düşük ama fiyatı da ona göre.234600 dosyayı görüntüle234600 dosyayı görüntüle234601 dosyayı görüntüle234602 dosyayı görüntüle234603 dosyayı görüntüle
Bu gün kross esker 4.0 inceledim pek hoşuma gitmedi 7000 TL fiyati var basit geldi biraz gozume bu paraya işçilik olrak