Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Bisan'ın sitesinde de fiyatları kaldırmışlar.

Arkadaşlar, Mosso gvl290 ve 270 serileri şu anda (kendi sitesinde değişmese de) %15 zamlanmış (ya da güncellenmiş diyelim). Bu ilerideki dönemde stoklara girecek her türlü ve her marka ürünün fiyatına en az bu şekilde yansıyacağının belirtisidir. (eski fiyat görünenlerin stoklarında ürün yok). Cümleten geçmiş olsun. planlarınızı buna göre güncelleyin derim..

Scudo
serbest piyasa diye diye 7 sene önce 7 yaşındaki B segment(Nissan Micra, Opel Corsa vb.) araç maaşımın 4 katı iken, yaş ve km harici kozmetik aynı kalan bir araç şu anda maaşımın ortalama 12 katı durumda. serbest piyasaya karşı boynum kıldan ince ama @Neojess'in de dediği gibi katıksız o! Yerli üretici kazansın masalının yanında ürünü ne zamana çıkartacağının bile planlamasını yapamaması, yapıcı eleştirileri dahi dikkate aldığını düşünmediğim için elim bir türlü ne goat 1.0'a ne de goat 2.0'a gidemiyor, zira maşadaki bagaj delikleri benim için çok kıymetli olmasına karşın...
Bisiklet bisikletçiden alınır diyen abilerin btwin mallarını kötülemesi ama bunun yanında kadroya ve gidona ömür boyu garanti verilmesi birçok alanda birçok dolandırıcılığın olduğu bu ortamda Triban RC 500'e yönelmemde çok ama çok etkisi var! Umarım en kısa zamanda ilk drop barlı bisikletimi alacağım.
Herkese güvenli ve keyifli sürüşler :)
IMG_20201008_144856.jpg
Pazarlık halindeyiz 😂

Pazarlık halindeyiz 😂

gerçekten şaka gibi pazarlık yapılırken yazdığı fiyatın üstüne 5 TL fark için küfür eder gibi daha yüksek söyleyip yukarıdaki gibi almıyorsan çek git yaklaşımı olan kişilerin ticareti patates olur umarım! İlandaki bu bisikleti kim ne kadar alır bilemem ama hakkını sonuna kadar vermek zorunda forumdaki birkaç kişinin hakkı için 🤣

• İnanılmaz
Tepkiler: suyunsesi
İyi akşamlar herkese,

Mosso grv700 grx600 22vites bisiklet almıştım. Dün geldi. Açtım kutusunu kontrol ettim. Çok şükür hiç bir sıkıntı görmedim. Kitapçığında bir sürü periyodik bakım yazmışlar ve bir tanesi eksik olursa garanti dışı kalır yazıyor. Rutin bakımları genelde kendim yaparım, bir daha gideceğimi sanmıyorum. Garantinin ne gibi faydaları olur ilk aşamada? Anlaşmalı yeri 5-6 km uzaklıkta evime. Bir avantajı olmayacaksa evde kurmak istiyorum. Özellikle şurasını kontrol et/sorun çıkartabilir diyeceğiniz yerler varsa yazabilir misiniz? Eğer bu bölgelerde de bir sıkıntı yoksa yavaş yavaş, tadını çıkara çıkara kurayım bisikleti

mosso.jpg

İyi akşamlar herkese,

Mosso grv700 grx600 22vites bisiklet almıştım. Dün geldi. Açtım kutusunu kontrol ettim. Çok şükür hiç bir sıkıntı görmedim. Kitapçığında bir sürü periyodik bakım yazmışlar ve bir tanesi eksik olursa garanti dışı kalır yazıyor. Rutin bakımları genelde kendim yaparım, bir daha gideceğimi sanmıyorum. Garantinin ne gibi faydaları olur ilk aşamada? Anlaşmalı yeri 5-6 km uzaklıkta evime. Bir avantajı olmayacaksa evde kurmak istiyorum. Özellikle şurasını kontrol et/sorun çıkartabilir diyeceğiniz yerler varsa yazabilir misiniz? Eğer bu bölgelerde de bir sıkıntı yoksa yavaş yavaş, tadını çıkara çıkara kurayım bisikleti

243218 dosyayı görüntüle
İlk kutu açılımını ve kurulumunu bayinin yapıp garanti belgesine kaşe basması gerekir, aksi durumda garanti kapsamı dışında kalır.

İlk kutu açılımını ve kurulumunu bayinin yapıp garanti belgesine kaşe basması gerekir, aksi durumda garanti kapsamı dışında kalır.

Garanti dışı kalacağını biliyorum. Açıklacası bu tür mekanik parçalarda üretimsel bir hata yoksa kolay kolay bozulacak parçalar değil. O yüzden biraz da heves ve sabırsızlıkla bakıp bakıp kurayım ya ne olacak diye içimden geçiyor. Bugün servisi arayıp sorayım müsaitse cumartesi iş çıkışı gidip kurdurayım. Olmazsa kendim geçerim artık

Garanti dışı kalacağını biliyorum. Açıklacası bu tür mekanik parçalarda üretimsel bir hata yoksa kolay kolay bozulacak parçalar değil. O yüzden biraz da heves ve sabırsızlıkla bakıp bakıp kurayım ya ne olacak diye içimden geçiyor. Bugün servisi arayıp sorayım müsaitse cumartesi iş çıkışı gidip kurdurayım. Olmazsa kendim geçerim artık
Bayiye kurdurun garanti dışı kalmasın. Sonra söküp hobi olarak yine kurarsınız 😅

e daha ne olsun, keyifli gezmeler. :) zilin ve telefonun bağlı olduğu gidon onundekiyi boruyu bir yerden aldınız mı kendiniz mi tasarlandınız?
Aliexpressten aldım 15 günde geldi , gidon genişletici diye geçiyor 👍🙂

Dosyalar

• Screenshot_2020-10-10-14-23-35-112_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2020-10-10-14-23-35-112_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    192,9 KB · Okunma: 53
Bisikleti bugün götürdüm servise. Lakin pek servis denecek yani yok, bildiğimiz mahalle motor tamircisi. Dükkanın önü geldim, acaba dedim içimden hiç girmesem mi. Sonra o kadar yol geldin diyip girdim içeri. Biraz yoğunluğum var, bırak bisikleti 1-2 saat sonra gel dedi. Bende çıktım inş çok kurcalamazlar diyerek gittim eve. Tekrar geldiğimde bisikletin tekerini, gidonunu, selesini takıp koymuşlar kenara. Ne ayar var ne de başka bir şey. Gidon bandını da abim ben düzgün saramıyorum bunu elim titriyor dedi. Gidon da sarılmamış. Muhtemelen işine gelmedi. Bakım kuponlarını almış, garanti belgesi imzalanmamış. Bana da bir şey imzalatmadı. Sordum ben yaptım işlemleri dedi, bende çıktım. Uzatmanın pek manası yok, bir daha gidermiyim gitmem. Garanti olmasa böyle bir bisikleti emanet etmezdim. Tamir için de götürmezdim. Neyse olan oldu yine bana kaldı işler. Kendime göre ayarlamaya çalışıyorum. Mola verdim, yemekten sonra gidon bandını saracağım.

Goat 2.0 için park ayağı bakıyorum, yandan ayaklar kadroya monte edilemiyor çünkü arka çatalda vites kablosunu sıkıştırıyor. Bu videodaki xlc orta yan sehpa tipi uygun olur mu sizce ?

Goat 2.0 için park ayağı bakıyorum, yandan ayaklar kadroya monte edilemiyor çünkü arka çatalda vites kablosunu sıkıştırıyor. Bu videodaki xlc orta yan sehpa tipi uygun olur mu sizce ?

Screenshot_20201011-051925.png
Giant Türkiye sitesinden bunu almanı tavsiye ederim. Hem hafif hem de iş görür. Tabi çok fazla ağırlıkta durum ne olur bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Neojess

Goat 1 ile kablonun geçtiği yer farklı mı bilmiyorum ama yan ayak kullanıyorum goat 1 de. Bisikletin sağında vites kablosu soluna park ayak takılı.

Goat 1 ile kablonun geçtiği yer farklı mı bilmiyorum ama yan ayak kullanıyorum goat 1 de. Bisikletin sağında vites kablosu soluna park ayak takılı.
Yok denedik olmadı fren kablosu da olabilir kabloyu hatırlayamadım.

Beyler selam bir konu hakkında bilgi sahibi olmam gerekiyor.Gravel G0 bisikletim mevcut.İleride h.disk düşünüyorum.Shimano Ultegra BR-8070 kaliperlere denk geldim.Flat Mount diye bir ibare mevcut.Kadro ile uyumsuz olma ihtimali nedir ?

Beyler selam bir konu hakkında bilgi sahibi olmam gerekiyor.Gravel G0 bisikletim mevcut.İleride h.disk düşünüyorum.Shimano Ultegra BR-8070 kaliperlere denk geldim.Flat Mount diye bir ibare mevcut.Kadro ile uyumsuz olma ihtimali nedir ?
G2'deki br 405 tiagra hidrolik frenler de flat mount. Adaptör ile bağlanıyor.

Geri