Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

7700 liraya mosso gvl 700 grx 400 var aslında bence onuda bütçeniz varsa düşünebilirsiniz

Scudo
Corelli goat 1 2021 modelleri gelmiş yazmış satıcı, işinize yarayabilir belki (link)

Schwalbe G One Speed 38mm. 700 km kadar kullandim. Sonra Continental 28mm lerle kullandim.
Ahsap kadro gravel e ne dersiniz?
(link)

Esneklik, dayanıklılık ve darbe sonumleme konusunda çok iyi oldugu soyleniyor. Aralik cyclist de gordum, websitelerini kurcaladim biraz. Ilginc urun gercekten.

Son düzenleme:
@Bıyıkov kadro büyüktü bunun hatırladım ılanı :)

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Alınık yeşil/turuncu 52 kadro 2020 model G2 .
Müracaat :Şahsım 😀

• Beğen
Tepkiler: Clal
50-52-55 biraz aralari fazla kadro boylarinin. Tam uygun olani bulmak kolay degil. 175 185 arasi icin 55 kadro uygun gozukuyor.
Ben 50 almayı dusunuyordum 174-175 boyum var. 52 suan speederımın kadrosuda

Ben 50 almayı dusunuyordum 174-175 boyum var. 52 suan speederımın kadrosuda
50 size kucuk gelebilir. 52 daha ideal olur bence Carraro G2 icin. Diger modellerde farklilik gösterebilir. Benim boyum 178 55 kullandim ben biraz buyuk olmasina ragmen rahatsizlik duymadan ve herhangi bir parça değişikliği yapmadan.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Uzun araştırmalarım sonucunda ,1.80 boy /80 cm bacak boyu için 52 kadro iyi olurmuş ..

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Uzun araştırmalarım sonucunda ,1.80 boy /80 cm bacak boyu için 52 kadro iyi olurmuş ..
Pek bilemedim simdi. Benim boyum 178 ic bacak boyum 83. 55 kadroyu sele ayari dışında bir ayar yapmadan kullandim 1 yil boyunca. Su anda da Fire 3.2 54 kadro kullaniyorum top tube boyu G2 55 kadroya cok yakin. Galiba en iyisi imkan varsa deneyip almak.

Pek bilemedim simdi. Benim boyum 178 ic bacak boyum 83. 55 kadroyu sele ayari dışında bir ayar yapmadan kullandim 1 yil boyunca. Su anda da Fire 3.2 54 kadro kullaniyorum top tube boyu G2 55 kadroya cok yakin. Galiba en iyisi imkan varsa deneyip almak.
2. elde de 2 boyu bulup denemek de zor gibi..

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Valla benım ıkıncı el almamda zor taksıtsız alamam :d tabı once speeder satacagım. Hatta bugun satsam yarın g2 yi alırım ama satıcılarda yok :((

Scultura 300 üme 11-34 ruble taktım Gravel Sayılır mı sizin camiaya alır mısınız beni. Minimum sistem gereklilikleri nedir bu konuda 😬Screenshot_20201204_223251.jpg
Anladım disk fren olmazsa Gravel olmuyor galiba 👍

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: necmeddin
@bayihtiyar Dostum çok güzel ve rahat oluyor. Günlük amaclı termos, bere vb koymak için kullanıyorum. decathlondan sırt çantası aldım. 10L, 28TL fiyatı. Arka bagalın geçis yerlerine işaret koyup bu çantanın 3 noktasına cırtlı bant diktirdim. Terziye zorla 5 TL verdim diye çay bile ısmarladı. Tek dezavantajı kenradan açılması. Ayakkabı çantası ile yapacağım bir dahaki sefere ustten açılıyor. Ama bu uzun süre beni götürür. Saygılar

Bu şekilde deneyip kullanan olması iyi oldu, teşekkürler 👍 O 10litrelik çantadan bir kaç yıl önce almıştım, elimde var. Ebat olarak çok uygun bu işe. Hatta gidon çantası olarak bile uyarlanıp kullanılabilir. Deneme yaptığım çanta biraz daha büyük. Bu nedenle fotodaki gibi bağladığım zaman baldıra değme/çarpma gibi sorunlar olacak. İyice bağlayıp durağan halde üstüne çıktığımda bunu farkettim. Yeni çanta yaparken genişliğine dikkat edin.

Benim şu an aklımdaki düşünce şöyle; Sele altına kumaştan kafes gibi bir şey yapmak. Böylelikle bu kafese sığabilen herhangi bir çantayla kullanılabilir. Çantayı yerleştir, sıkıca bağlayıp kullan. Ya da yaptığınız gibi çantayı cırt bantla kullanmak. Şimdilik bu ikisi var. Tabi ben böyle nasıl yapabilir derken kuzenimin terzi olduğunu unutmuşum o gün 😀 Pandemi nedeniyle görüşemiyoruz. Nasıl basit, kullanışlı bir şey yapabiliriz onla da konuşacağım.

• Beğen
Tepkiler: hmtarkan
Scultura 300 üme 11-34 ruble taktım Gravel Sayılır mı sizin camiaya alır mısınız beni. Minimum sistem gereklilikleri nedir bu konuda 😬249378 dosyayı görüntüle
Anladım disk fren olmazsa Gravel olmuyor galiba 👍
Konun ilk 50 sayfası bunun üzerine tartışma usulü ile geçti. Gravel şöyle olur böyle olur öyle olmaz baktılar ki imam bildiğini okuyor saldılar gittiler. sonrasında zaten carraro g2 ile atak yaptı sonra diğer yerli üreticiler model çıkarınca konu ilerledi gitti. Genel olarak disk veya kumpas fren değil de kadro geometrisi ve lastik aralığı ile yol-gravel-endurance-cyclocross bisikletin farkları çıkıyor. Yani bizim mantık ile her kalın teker, disk fren ve dropbarlı bisiklet gravel değil.
Tabi ki tercih sizin bisikletinizi istediğiniz gruba katabilir ve bu isimde kullanabilirsiniz.

Şu da benim gönlümün efendisi. 29x2.25'e kadar lastik aralığı olan ön göbekte dinamosu ve 1x11 vites ve daha niceleri ile resmi olarak satışta olan canavar. 1500€ olması ve döviz kuru dışında tam istediğim bisiklet.
(link)
(link)
(link)

riverside-touring-920_.jpg

Geri