osmancan71
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.256
- İsim
- osman
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Öyle düşündüm ama pıyasada alacaklarım yok. Çıkacağı zamanda zamlı fıyatları ile çıkacak.@osmancan71
Siz istedikten sonra dropbar ve sti kol ilavesiyle gravel görünümü kazandırabilirsiniz elbette. Ancak dropbar'ın uzanma mesafesi (reach) düz gidona göre daha ileride olacağı için normalden çok daha agresif bir sürüş pozisyonuna sahip olursunuz.
Kadro geometrisine bakıldığında 72° alın borusu ve 1018mm teker arası mesafesi ile yol bisikletine yakın bir kadroya sahip. Takabileceğiniz en geniş teker ölçüsünü de hesaba katmak gerek. Hafif gravel zemin için en az 35mm cyclocross lastiklere ihtiyaç var.
Ayrıca hidrolik sti kollar minimum 10'lu sisteme uyumlu olacağı için ya sistemi mekanik disk frene çevirmeli veya komple çekiş sistemini değiştirmelisiniz.
Bunca uğraşıya değip değmeyeceğine kendiniz karar verin derim. Ben olsam elimdekini satıp gerçek bir gravel almayı düşünürüm.
Lastık olarak elımde 35 mm dıs lastık var ıkı adet. Reach mesafelerinı ınceleyım ben birde ona gore kıyaslama yapayım. Frenlerı mecburen mekanıge çevireceğim hıdrolık ıcın kollar cok pahalı ve kaset dıslı gıbı degısımlerde yapmam gerekiyor ayrica
@Sadettin Z. Reach mesafesıne baktım
speeder 100 52 kadrom 371 mm
G2 376 ve 388.
Ben 50 kadro dusunuyordum g2 de oda 376 mm yani uzasada benım uzanma mesafem sorun olmaz gıbı?
Son düzenleme: