Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Bende öyle başlamiştım iyiki de goat 1 almamışım şuan çok memnunum bisikletinüstünde gelen hiçbirsey kalitesiz ve kötü değil bence g0 hem rengide güzel mi güzel249726 dosyayı görüntüle
Şuna bı bak şuna bı bak :D sunun güzelliğine bak bi :)
Teşekkür ederim donanım olarak bilgim olmadığı için bu tarz ikilemlere düşüyorum rc500 de güzel bı bisiklet onunda +olarak karbon masasi olması güzel fakat son noktayı benim koymam gerekecek sanırım
Karbon masada varsa hakkaten zor seçim olur. O kararsızlık bende de var. Elımde merıda speeder 100 var. Satsam mı yoksa gravel a mı cevırsem kararsızım. Satarken o yuzden fıyat pek kırmıyorun soranlara :)

• Beğen
Tepkiler: Smhcetinkaya
Scudo
  • Beğen
Tepkiler: sccetin
Şuna bı bak şuna bı bak :D sunun güzelliğine bak bi :)

Karbon masada varsa hakkaten zor seçim olur. O kararsızlık bende de var. Elımde merıda speeder 100 var. Satsam mı yoksa gravel a mı cevırsem kararsızım. Satarken o yuzden fıyat pek kırmıyorun soranlara :)
Sorma valla hocam onu bunu derken fiyatlar aldı başını gitti

Sorma valla hocam onu bunu derken fiyatlar aldı başını gitti
Ne için ve nerde kullanıcaksınız acaba ona göre karbonla aliminyum fark eder yani normal bir kullanıcı için fark eden bişey diil karbonla alu

Ne için ve nerde kullanıcaksınız acaba ona göre karbonla aliminyum fark eder yani normal bir kullanıcı için fark eden bişey diil karbonla alu
Günlük asfaltüzerinde araziye gireyim felan çok düşüncem yok genelde hafta sonları bozuk köy yollarında günlük turlar yapmayı planlıyorum tur haricindede normal şehir içi kullanimi

Günlük asfaltüzerinde araziye gireyim felan çok düşüncem yok genelde hafta sonları bozuk köy yollarında günlük turlar yapmayı planlıyorum tur haricindede normal şehir içi kullanimi
Hangi il acaba aslfaltınız trafiğiniz nasil ya da illa biliyosunuzdur yollar bozuk mu

Daha ikinci sürüşümden lastiğin patlaması hiç de güzel olmadı ama çok şükür tam eve dönerken küçük bir gül dikeninin batmasıyla oldu evde yama yapıcam insallah sonra yarın devam249712 dosyayı görüntüle
Ama şunu bilmek güzel aynı küçük dikenler eski mtb lastiğimide patlatıyprdu

Ben G0'ımın lastikleri zırhlı mırhlı diye güvenip ne yollara giriyorum, gül dikeninde patladıysa benimkinin patlamaması mucize o zaman. Bi daha bu kadar rahat olamayacağım aynı yollarda, üzüldüm :D

Ben G0'ımın lastikleri zırhlı mırhlı diye güvenip ne yollara giriyorum, gül dikeninde patladıysa benimkinin patlamaması mucize o zaman. Bi daha bu kadar rahat olamayacağım aynı yollarda, üzüldüm :D
Zırhlı lastık neden almıyorsunuz. Bende ucuz rubena var 4mm zırhlı cam diken bırsuru sey üzerinden geçtim koruluk alanda hiçbirşey olmadı

Zırhlı lastık neden almıyorsunuz. Bende ucuz rubena var 4mm zırhlı cam diken bırsuru sey üzerinden geçtim koruluk alanda hiçbirşey olmadı

Bildiğim kadarıyla zaten lastiklerim zırhlı eğer yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim, bilmemek değil öğrenmemek ayıp 😅

SCHWALBE G-ONE SPEED RACEGUARD 700X38C lastikler var üstünde şu an.

Kısa bir araştırdım, "Zırhlı" yazdığını göremedim sanırım ama birçok yerde delinmeye karşı dayanıklı yazıyor.

Bende girdim normal yolda hiç bişey yok keskin taşlı camlı filan ama diken dikine gelince demekki
Bildiğim kadarıyla zaten lastiklerim zırhlı eğer yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim, bilmemek değil öğrenmemek ayıp 😅

SCHWALBE G-ONE SPEED RACEGUARD 700X38C lastikler var üstünde şu an.

Kısa bir araştırdım, "Zırhlı" yazdığını göremedim sanırım ama birçok yerde delinmeye karşı dayanıklı yazıyor.
Ben de öyle biliyorum zırhlı g0 ın
Bu gün çıkardım mecbur baya kalın ve zırhlı gibiydi yani ici sertti
Bundan sonra bende en azindan bahçe deki güllere daha az sövmek için site içinde sürmiycem elimde taşırım 20 m hiç bişey olmaz

@Mert Ali @Fegikaya zırhlı lastiklerin seviyesi olabiliyor ama ben hiç bi bisiklette tam koruma zırhlı lastikle geliyor diye duymadım forumda. Genellikle normal standart lastik oluyor delinmeye karşı felan deselerde basit bi koruma. (burası çokomelli) zırhlı lastikler hem ağır hemde yuvarlanma direnci yüksek olduğundan olsa gerek stok olarak gelmiyor, birde maliyet (bura çokomelsiz). Bisikletlerde çok üste çıkmayınca bildiğim kadarıyla lastik gibi göze batmayan şeylerden kısılıyor hep.

Forumdan gördüğüm ve bazen satıcıların sitelerinden rastgele baktığım modellerde farkettiğim kadarıyla durum bu :) gravelda kullanım alanı gereği düşük aşama koruma bi lastikle piyasa sürülme durumu olabilir.

@Mert Ali @Fegikaya zırhlı lastiklerin seviyesi olabiliyor ama ben hiç bi bisiklette tam koruma zırhlı lastikle geliyor diye duymadım forumda. Genellikle normal standart lastik oluyor delinmeye karşı felan deselerde basit bi koruma. (burası çokomelli) zırhlı lastikler hem ağır hemde yuvarlanma direnci yüksek olduğundan olsa gerek stok olarak gelmiyor, birde maliyet (bura çokomelsiz). Bisikletlerde çok üste çıkmayınca bildiğim kadarıyla lastik gibi göze batmayan şeylerden kısılıyor hep.

Forumdan gördüğüm ve bazen satıcıların sitelerinden rastgele baktığım modellerde farkettiğim kadarıyla durum bu :) gravelda kullanım alanı gereği düşük aşama koruma bi lastikle piyasa sürülme durumu olabilir.
Hayırlisı boyle saçma sapan şeylerle patlarsa eskimeden değişmesi gerekir ama olmaz umarım

Hayırlisı boyle saçma sapan şeylerle patlarsa eskimeden değişmesi gerekir ama olmaz umarım
ben iki bisikletimde de hemen değiştirdim. lastik bile gidişi etkiliyor merida nın üzerinde gelen lastik çok ince bir lastikti değiştirince farkı net hissettim. dediğim gibide bir durum var zırhlı lastikte bisikletin sürüş hissiyatı konforu bi tık düşüyor. ama 500 600 tl lik lastikler nasıl bilmem

Ve bir çılgınlık yapıp Gravellendim😊
Carraro G2 52 2020 model.
Ekstra olarak :
Fizik Sele
Fizik Gidon bandı
Bracko rotorlar
Cole Rollen Cx Disc Tlr jant seti var.
Şimdilik kapı önünde karanlıkta bir kaç fotoğraf çektim.
Yapılacaklar listesinde ilk olarak maşadaki GRAVEL yazısını mat siyah kaplatmak var.
Çamurlukları benim MTB'den söktüm, şimdilik sadece arkayı taktım, yarın önü de takacağım. IMG_20201207_200438.jpgIMG_20201207_200454.jpg

@Burak Altaç hayırlı olsun keyifli sürüşler :) bende konudakiler carraroda hangi kadro boyunu tercih etmişler diye araştırıyordum sizin iç bacak ve boy ölçünüz nedir

@Burak Altaç hayırlı olsun keyifli sürüşler :) bende konudakiler carraroda hangi kadro boyunu tercih etmişler diye araştırıyordum sizin iç bacak ve boy ölçünüz nedir
Teşekkür ederim.
Boy 1.80,bacak boyu 82 ben gayet rahat ettim.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
@Burak Altaç Yakın ettiğim bir ilandı boyu uygun olmadığı için almamıştım size nasipmiş, ekstralarla beraber güzel ve uygundu. Tekerine taş değmesin, hayırlı olsun. İyi pedallamalar.

@Burak Altaç Yakın ettiğim bir ilandı boyu uygun olmadığı için almamıştım size nasipmiş, ekstralarla beraber güzel ve uygundu. Tekerine taş değmesin, hayırlı olsun. İyi pedallamalar.
Teşekkür ederim. Evet,ekstralarla beraber uygun fiyata geldi.

Ve bir çılgınlık yapıp Gravellendim😊
Carraro G2 52 2020 model.
Ekstra olarak :
Fizik Sele
Fizik Gidon bandı
Bracko rotorlar
Cole Rollen Cx Disc Tlr jant seti var.
Şimdilik kapı önünde karanlıkta bir kaç fotoğraf çektim.
Yapılacaklar listesinde ilk olarak maşadaki GRAVEL yazısını mat siyah kaplatmak var.
Çamurlukları benim MTB'den söktüm, şimdilik sadece arkayı taktım, yarın önü de takacağım. 249779 dosyayı görüntüle249780 dosyayı görüntüle
hayırlı olsun ama gündüz gözüyle de fotoğraf atarsanız çok güzel olur. iyice bi bakalım sağına soluna.

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
Geri