Psijhu
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Berat Kara
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Sitesine baktım da şimdi oha dedim bu bisiklet bu fiyata olması için kırk fırın ekmek yemesi lazım. Bu corelli bir şeyler deniyor.Herkese selamlar ve iyi geceler bütçem 5000-6000 arasında 1,90 boyum var önerileriniz var mı acaba corelli goat 2 düşünüyordum sağolsunlar hemen 7200 çekmişler
Carraro g0 var 4500 ama 2. El alırım derseniz orası size kalmış bide bir yerde 0 mosso monza cyclecross var dı o da olabilir triban rc500 de güzel aslında size kalmış bunlar var fiyat bandındaHerkese selamlar ve iyi geceler bütçem 5000-6000 arasında 1,90 boyum var önerileriniz var mı acaba corelli goat 2 düşünüyordum sağolsunlar hemen 7200 çekmişler
Açıkcası fiyat artışını bekliyordum ama bir anda 2 bin lira artmasını beklemiyordumSitesine baktım da şimdi oha dedim bu bisiklet bu fiyata olması için kırk fırın ekmek yemesi lazım. Bu corelli bir şeyler deniyor.
Selam forumdaşlarım, Carraro Gravel G2 ikinci el 6.350 ye alınır mı?
Sitesine baktım da şimdi oha dedim bu bisiklet bu fiyata olması için kırk fırın ekmek yemesi lazım. Bu corelli bir şeyler deniyor.
Keşke ülkemizde ki herşey gibi bisikletlerde pahalanmasa durduk yere ama dolar euro artınca firmalrada kar artırıyorAcaba 2021 modelde donanımda bir değişiklik mi var diye baktım ama, değişen sadece fiyat gibi görünüyor. Yeni fotoğraf çekmekle bile uğraşmamışlar.
Diğer markaların da %30 civarında zam yapacağını hesap edip bizim neyimiz eksik dediler herhalde.
Carroların renkerı ates edıyo . Ben alacak olursam hosumada gıden birşey olsun dıye carraro alırım. Tabı boyle kararsız kalıp cok ufak farklardan dolayı tercih yapamıyorsanızArkadaşlar son karar olarak carraro g0 ile Triban rc500 arasında hangisi daha doğru bı karar olur düşüncelerinizi alabilirmiyim
Ama bak boyle bı set farkı varsa fiyatlarıda değerlendirince ıyı olan hangisi ıse onu secmek gerekır tabı@Bora Arıcanlı
İkisi arasında ben Triban RC500'ü seçerdim. Arkasında Decathlon'un oluşu ve Claris yerine Sora grupset ile alınıyor olması avantaj.
Sormayın hocam g0 şekli rengi çok klas duruyor aynı dediğini gibi arada kalıyor insanCarroların renkerı ates edıyo . Ben alacak olursam hosumada gıden birşey olsun dıye carraro alırım. Tabı boyle kararsız kalıp cok ufak farklardan dolayı tercih yapamıyorsanız
Ama bak boyle bı set farkı varsa fiyatlarıda değerlendirince ıyı olan hangisi ıse onu secmek gerekır tabı
Peki hocam g0 dada baktığımızda lastiklerin scwalbe olması disk kaliperleirnin Shimano rs305 olması aklımı karıştırıyor sizce ne kadar fark yaratir@Bora Arıcanlı
İkisi arasında ben Triban RC500'ü seçerdim. Arkasında Decathlon'un oluşu ve Claris yerine Sora grupset ile alınıyor olması avantaj.
Benim dediğim gibi göbekler ve frenler komple shimano ve rengi muhteşem almışken içime sineni aldım ama daha ince lastik ve daha çok yola yakın bişey istiyorsanız rc500 de mantıklıSormayın hocam g0 şekli rengi çok klas duruyor aynı dediğini gibi arada kalıyor insan
Peki hocam g0 dada baktığımızda lastiklerin scwalbe olması disk kaliperleirnin Shimano rs305 olması aklımı karıştırıyor sizce ne kadar fark yaratir
Carraroda 46-34 rc500. 50-34 olması lazım bahsettiğiniz gibi set bir seri alt ama jant göbekleri fren kaliperi ve lastik gibi farklar karar vermeme engel oluyor çok fazla zam gelmeden almak istiyorum ama bı turlu karar veremedim 2500 Luk corelli Goat 1 e niyetlenip 4500 a kadar çıktım fakat kararsızlık mahvetti beniFakat göbekleri ve frenleri shimano değil ben gördüğünüz gibi carraroyu tercih ettim istwer kadrosu olsun ister görünüşü lastikleride rc500 den daha kalın bence carraro hem dişli oranları olarak da ikiset de aynı galiba yada birinin yaprak kolu 52 birisi 46 tam hatırlayamadım
Bende öyle başlamiştım iyiki de goat 1 almamışım şuan çok memnunum bisikletinüstünde gelen hiçbirsey kalitesiz ve kötü değil bence g0 hem rengide güzel mi güzelCarraroda 46-34 rc500. 50-34 olması lazım bahsettiğiniz gibi set bir seri alt ama jant göbekleri fren kaliperi ve lastik gibi farklar karar vermeme engel oluyor çok fazla zam gelmeden almak istiyorum ama bı turlu karar veremedim 2500 Luk corelli Goat 1 e niyetlenip 4500 a kadar çıktım fakat kararsızlık mahvetti beni
Güle güle kullanın. eleniz biraz aşağı bakmıyor mu? Sürerken öne kayıp sürekli kendinizi düzeltmek durumunda kalmıyor musunuz?Bende öyle başlamiştım iyiki de goat 1 almamışım şuan çok memnunum bisikletinüstünde gelen hiçbirsey kalitesiz ve kötü değil bence g0 hem rengide güzel mi güzel249726 dosyayı görüntüle
Peki hocam g0 dada baktığımızda lastiklerin scwalbe olması disk kaliperleirnin Shimano rs305 olması aklımı karıştırıyor sizce ne kadar fark yaratir
Sağolun aksine bilerek yaptım otururken daha rahat oluyor benim için ama birazcık daha kaldıricam bu gün biraz sıkınti yarattı dediğiniz gibiGüle güle kullanın. eleniz biraz aşağı bakmıyor mu? Sürerken öne kayıp sürekli kendinizi düzeltmek durumunda kalmıyor musunuz?
Teşekkür ederim donanım olarak bilgim olmadığı için bu tarz ikilemlere düşüyorum rc500 de güzel bı bisiklet onunda +olarak karbon masasi olması güzel fakat son noktayı benim koymam gerekecek sanırımBisiklet sadece mantık işi değil. Alacağınız modelin içinize sinmesi de gerekiyor.
Lastikler bisiklette en kolay ve uygun maliyetle yükseltilebilecek bileşenler. Fren kaliperleri de TRP Spyre gibi çift pistonlu ya da hidrolik olmadıktan sonra ciddi bir fark yaratmayacaktır.
Siz beğendiğiniz bisiklet hangisi ise onu alın.