osmancan71
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.256
- İsim
- osman
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
50 yada 48 bulabilir miyim? İnternette yok.Ben de öyle düşünüyorum sıfirı o fiyat ama brn bi yerde 0 bulamadim haberiniz olsun
7700 liraya mosso gvl 700 grx 400 var aslında bence onuda bütçeniz varsa düşünebilirsiniz
Konun ilk 50 sayfası bunun üzerine tartışma usulü ile geçti. Gravel şöyle olur böyle olur öyle olmaz baktılar ki imam bildiğini okuyor saldılar gittiler. sonrasında zaten carraro g2 ile atak yaptı sonra diğer yerli üreticiler model çıkarınca konu ilerledi gitti. Genel olarak disk veya kumpas fren değil de kadro geometrisi ve lastik aralığı ile yol-gravel-endurance-cyclocross bisikletin farkları çıkıyor. Yani bizim mantık ile her kalın teker, disk fren ve dropbarlı bisiklet gravel değil.
Tabi ki tercih sizin bisikletinizi istediğiniz gruba katabilir ve bu isimde kullanabilirsiniz.
Şu da benim gönlümün efendisi. 29x2.25'e kadar lastik aralığı olan ön göbekte dinamosu ve 1x11 vites ve daha niceleri ile resmi olarak satışta olan canavar. 1500€ olması ve döviz kuru dışında tam istediğim bisiklet.
(link)
(link)
(link)
249383 dosyayı görüntüle
Aynen bana da öyle geldiği vakitler oluyor. Kendime göre kadro bulsam düz maşalı MTB toplamayı düşünüyorum. Monzadaki çoğu parça deore.@MakRo Dağ bisikleti bu . Aklıma GCN'in kardeş kanalı GMBN'deki bir sunucunun "Gravellar, b*ktan gidonlu dağ bisikletleridir." demesini getirdi.
183 boyumla 55 kadro kullanıyorum size 52 olur benim fikrimce. 55 denemek istiyosanız yardımcı olabilirim.2. elde de 2 boyu bulup denemek de zor gibi..
Şehir içi kullanıyosanız genellikle maratonlara da bakabilirsiniz 35lik plus olmayan maraton işinizi görür gibi.Selamlar, Goat 1'im için lastik bakıyorum .Satıp daha iyi bir şey almaktı amacım ama dolar kuru yüzünden bakamıyorum .
Bir çift lastik almak istiyorum . Sürekli lastik patlamasından sıkıldım.700x35 mitas var üzerinde.Schwalbe g one ve türevleri dikkatimi çekti ama kullanan varsa fikir açısında ço memnun olurum
Bene schwalbe g one hem şehir hem yol hemde arazi için güzel ve yeterli dişide okadar f,zla değil goat 1 dekinden daha çok yola yakın ama arazi kabiliyetide iyi ben bi kaç kere kayan toprakta gittim hiç bir sorun olmadiSelamlar, Goat 1'im için lastik bakıyorum .Satıp daha iyi bir şey almaktı amacım ama dolar kuru yüzünden bakamıyorum .
Bir çift lastik almak istiyorum . Sürekli lastik patlamasından sıkıldım.700x35 mitas var üzerinde.Schwalbe g one ve türevleri dikkatimi çekti ama kullanan varsa fikir açısında ço memnun olurum
@osmancan71
Siz istedikten sonra dropbar ve sti kol ilavesiyle gravel görünümü kazandırabilirsiniz elbette. Ancak dropbar'ın uzanma mesafesi (reach) düz gidona göre daha ileride olacağı için normalden çok daha agresif bir sürüş pozisyonuna sahip olursunuz.
Kadro geometrisine bakıldığında 72° alın borusu ve 1018mm teker arası mesafesi ile yol bisikletine yakın bir kadroya sahip. Takabileceğiniz en geniş teker ölçüsünü de hesaba katmak gerek. Hafif gravel zemin için en az 35mm cyclocross lastiklere ihtiyaç var.
Ayrıca hidrolik sti kollar minimum 10'lu sisteme uyumlu olacağı için ya sistemi mekanik disk frene çevirmeli veya komple çekiş sistemini değiştirmelisiniz.
Bunca uğraşıya değip değmeyeceğine kendiniz karar verin derim. Ben olsam elimdekini satıp gerçek bir gravel almayı düşünürüm.
Bene schwalbe g one hem şehir hem yol hemde arazi için güzel ve yeterli dişide okadar f,zla değil goat 1 dekinden daha çok yola yakın ama arazi kabiliyetide iyi ben bi kaç kere kayan toprakta gittim hiç bir sorun olmadi
Arazi isteğiniz dağ bayir ormansa farklı almalisınız ama toprak yol çakıl gidecekseniz doğru bir kararMarathon kullanmıştım çok güzeldi ama genel olarak arazi için istiyorum .
G one'lara baktım . Çok geçmeden sipariş geçeyim artık
Çok teşekkürler cevaplar için