cku
Aktif Üye
- Tepki
- 143
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Belki ellerinde gizli saklı 1 tanecik kalmıştır diye Muğla ve Ispartadaki bütün bisiklet bayi, depo vs hepsine sordum, ellerinde 1 tane dahi olmadığı gibi, gravel arayan başkalarının da olduğunu söylediler.@Sword3248 bisikletlerin ne zaman geleceği, hangi fiyattan satılacağı belli değil malesef. Bir tanıdığım 1 ay önce bisan trx8600 modelini sipariş verdi. O zaman için nisan dediler ama mayısa da kalabilir. İstediği modeli başkaları da sipariş etmiş, sıraya yazmışlar, bekliyor. Eğer ki gravel denk gelmezse bu modeli de inceleyin. Daha uygun fiyatlı, güzel bisiklet
Takip ettiğim bir Youtube kanalı Decathlon'un şu bisikleti Mart ayında getireceğini yazmış, İngiltere fiyatından daha uygun (7-8 bin TL) olacak diyor yorumlarda;
(link)
(link)
Bu hibrit 920 daha önce de vardı. Bende o aralar "gelmiş heyt be" diyerek girip bu modelle karşılaşmıştım. Ama bisiklette güncelleme yapılmış arka ruble ilk gördüğüm detay, açıklamaya baktım hemde iyi bir güncelleme ile getirmişler. üzerinde 1x11 36T - 11-42 sram var. O seti rc520 veya rc500'ü gravel kafası ile yapsalar daha fazla satışları olurdu.Decathlon'a yeni gelen ürünlere bakarken Geziniyo kanalının bahsettiği bisiklet aklıma geldi. Bence bu kanal sahibi bisikletleri karıştırmış. Bahsettiği bisiklet şu olmalı;
(link)
Fiyatı da söyledikleri gibi. Bunun gravelle alakası yok. Gravel olan 920 Touring. Zaten onun İngiltere fiyatı da bunun iki katı.
Bu bisiklet de düz maşa olsaymış aslında fena olmazmış. Fiyatı da son döviz artışlarından sonra yurt dışına göre çok daha uygun hale geldi. Decathlon bisikletlere zam yapar yakında.
Gravel arama (f/p) faslına halen devam etsem de bi yandanda trekking bisikletlere gözüm kayıyor. Ya bi trekking alıp dirty drop vs vs dönüşümü ile kendi gravelimi toplayacağım yada goat 1.0/ccr2000 gibi bulunabilen bi gravel alacağım
Dönüşüm için uygun trekking tavsiyeleri alabilirim
Hocam piyasada sıfır olarak goat 1.0 ve az sayıda ccr2000 bulunabiliyor. Goat konusunda corelli markasından dolayı tereddütlüyüm. Ccr2000 ise cyclocross mu gravel mi kadro yapısı olarak kararsızım. 2.el gravel fiyatları zaten sıfırını aşmış durumda, sıfırı 3600 olan goat 1.0 için 4500 yazanı bile gördümDropbar dönüşümü çoğu zaman sıkıntılı ve başka çare kalmadığında tercih edilmesi gereken bir yöntem. 10'lu ve üzeri grupsetlerde aktarıcıların uyumsuz oluşu bir tarafa, düz gidon için tasarlanmış bir kadronun drop gidonda tamamen farklı bir geometriye dönüşmesi gibi sorunlar var.
Mümkünse yeni veya ikinci el bir gravel bisiklet alıp hiç bu risklere girmeyin.
Ya bide yanlis bir algida şu noktada var bence; Gravelin dropbarli olmasi şarti varmis gibi bir algı var . Bir gravel pekala ki duz gidonluda olabilir. E hadi donusum yapam desen mekanik frene mahkum kalacaksin. Hd li yapmak istesende bir bisiklet parası bayilacaksin en azindan 105 hd frenlere kollara vs. Cokta kasmamak lazim.Dropbar dönüşümü çoğu zaman sıkıntılı ve başka çare kalmadığında tercih edilmesi gereken bir yöntem. 10'lu ve üzeri grupsetlerde aktarıcıların uyumsuz oluşu bir tarafa, düz gidon için tasarlanmış bir kadronun drop gidonda tamamen farklı bir geometriye dönüşmesi gibi sorunlar var.
Mümkünse yeni veya ikinci el bir gravel bisiklet alıp hiç bu risklere girmeyin.
Merhaba. Rota ile ilgili bilgi verme şansınız var mı acaba?
Goat 1.0 ile yakın fiyatlara sadece kron ccr1000/2000 ve mosso gvl 270/290 modelleri var. Ccr2000 ve gvl290 şu an hiçbir yerde bulunamıyor. Yazmadığım modellerin ise sıfır fiyatları goat 1.0'ın 1.5 katı üzerindeArkadaşlar merhaba hem şehir hemde çakıl taşlı yollarda aynı zamandada kısa ilçeler arası yollarda kullanmak için başlangıç için corelli goat 1.0 modelini kendime uygun gördüm.
Corelli goat 1.0 modelini nasıl bilirsiniz ?
Aynı fiyat bandında tabsiye edebileceğiniz bir model var mı ?
Teşekkür ederim galiba goatı alıyorum.Goat 1.0 ile yakın fiyatlara sadece kron ccr1000/2000 ve mosso gvl 270/290 modelleri var. Ccr2000 ve gvl290 şu an hiçbir yerde bulunamıyor. Yazmadığım modellerin ise sıfır fiyatları goat 1.0'ın 1.5 katı üzerinde
Bende uzun zamandır gravel arıyordum, dün goat siparişi verdimTeşekkür ederim galiba goatı alıyorum.