Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Sizin için bir kusuru yoksa kilonuzu paylaşabilir misiniz? Almayı düşünüyorum daha önceden de yazmıştım 120 kilo diye sadece merak ettim.
Tşekkür ederim. 93 kiloyum

Scudo
Bu iki bisiklet arasında özellikler olarak hangisi üstün sizce? Uzun sürüşler yapabileceğim yokuşları rahatça çıkabileceğim. Bozuk yola girebileceğim bir bisiklet arayışındayım.

262853 dosyayı görüntüle262852 dosyayı görüntüle
All trail sora setli olananı kullanıyorum . Baktım yokuşlar zülum geliyor . Rubleyi 11-40 'a çevirdim wolftooth adaptörü yeterli oldu .

Amacınız araziyede gireceğim fakat tur tarzı kullanmak istiyorum diyorsanız benim gibi yapabilirsiniz.

Orjinalinde rublesi 34-11 idi şimdi
40-11 oldu son hızda kaybım olmadı . Yokuşları kolay çıkıyorum artık.

Tur için birebir düşük viteslerde kadans daha fazla hız yapmak istediğinde ise aynı kalıyor

Detaylara girmeyeceğim ama G2'nin sağlamlığını bugün iyi bir kaza ile test ettim . Ayağa kalktıktan sonra acaba kaç parçaya bölündü diye baktım ama bir kaç küçük çizikten başka bir sorun yoktu. Bendeki hasar daha fazla :)
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede iyileşirsin.

Detaylara girmeyeceğim ama G2'nin sağlamlığını bugün iyi bir kaza ile test ettim . Ayağa kalktıktan sonra acaba kaç parçaya bölündü diye baktım ama bir kaç küçük çizikten başka bir sorun yoktu. Bendeki hasar daha fazla :)

Geçmiş olsun, bisikletin hasarı bir şekilde tamir ediliyor da asıl kaportadaki hasar önemli. Umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Detay vermeyeceğim demişsiniz ama yine de sorayım, ıslak zemin ile ilgisi var mıydı diye. Eğer varsa Schwalbe G-One serisini listemden çıkarayım.

• Beğen
Tepkiler: Tahtabalık
Geçmiş olsun, bisikletin hasarı bir şekilde tamir ediliyor da asıl kaportadaki hasar önemli. Umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Detay vermeyeceğim demişsiniz ama yine de sorayım, ıslak zemin ile ilgisi var mıydı diye. Eğer varsa Schwalbe G-One serisini listemden çıkarayım.
Yok yok,yol kuruydu. Ben Panaracer Gravel King TLC Slick kullanıyorum,yol tutuşu baya iyi. Frene asılınca çıkardığı sesten,yola yapıştığını anlıyorsun. Lastiklik bir sorun değil yani. Hız felakettir ve kask hayat kurtarır diyelim :)

Yok yok,yol kuruydu. Ben Panaracer Gravel King TLC Slick kullanıyorum,yol tutuşu baya iyi. Frene asılınca çıkardığı sesten,yola yapıştığını anlıyorsun. Lastiklik bir sorun değil yani. Hız felakettir ve kask hayat kurtarır diyelim :)
Detay cümlenin içinde gizli =) bir de buradan geçmiş olsun dileklerimi ileteyim . Telefon ile iletişim sağlanamayınca burayı kullanayım dedim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Detay cümlenin içinde gizli =) bir de buradan geçmiş olsun dileklerimi ileteyim . Telefon ile iletişim sağlanamayınca burayı kullanayım dedim
Teşekkür ederim. Telefon işini yarın hallediyorum.

G-one Speedler ıslakta çok iyi değil, çok da kötü değil ama gravel king'ler hamuru itibariyle daha iyi gibi

@Burak Altaç Abi geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Hazirana kaldı :/ bısanda aynı durumdaymıs onu aramadık ama. Ön siparişte almadı şimdilik almıyoruz dedi. İkinci ellerıne bakıyorum şaşırmış millet :d 8700 8500 civarı fıyatlar ıstıyolar

Hazirana kaldı :/ bısanda aynı durumdaymıs onu aramadık ama. Ön siparişte almadı şimdilik almıyoruz dedi. İkinci ellerıne bakıyorum şaşırmış millet :d 8700 8500 civarı fıyatlar ıstıyolar
Hocam her fırsatta arayış mesajlarınızı görüyorum o Merida'yı hiç satmayacaktınız :D

• Üzgün
Tepkiler: osmancan71
Hocam her fırsatta arayış mesajlarınızı görüyorum o Merida'yı hiç satmayacaktınız :D
Ya valla 50 olsa satmazdım. Karbon maşa 10.5 kg agırlık felan güzeldi. Reach uzayacagı ıcın sattım yoksa cok güzel gravel olurdu ondan :D hazırandan da umudum yok benım bılmıyorum ıkıncı elde alabılırım anı bır kararla :)

Ya valla 50 olsa satmazdım. Karbon kadro 10.5 kg agırlık felan güzeldi. Reach uzayacagı ıcın sattım yoksa cok güzel gravel olurdu ondan :D hazırandan da umudum yok benım bılmıyorum ıkıncı elde alabılırım anı bır kararla :)
Aslında hemen ani bir gravel dönüşümü şart olmamalıydı. Bir çift dişli lastik nispeten idare ederdi bir süre. En azından onunla alınabilecek max zevki alabilirdiniz. Sizin olay biraz kripto işine döndü artık, fiyatlar yüzünden zararlardasınız. Sizi gördükçe hem Merida'nın gidişine hem sizin çıkış yolu bulamayışınıza üzülüyorum ne yalan söyleyeyim :( Artık şu foruma yeni bisikletinizin fotoğrafını yüklemek nasip olsun da ben de rahatlayayım siz de :D

Aslında hemen ani bir gravel dönüşümü şart olmamalıydı. Bir çift dişli lastik nispeten idare ederdi bir süre. En azından onunla alınabilecek max zevki alabilirdiniz. Sizin olay biraz kripto işine döndü artık, fiyatlar yüzünden zararlardasınız. Sizi gördükçe hem Merida'nın gidişine hem sizin çıkış yolu bulamayışınıza üzülüyorum ne yalan söyleyeyim :( Artık şu foruma yeni bisikletinizin fotoğrafını yüklemek nasip olsun da ben de rahatlayayım siz de :D
:D

Dönüşümü zamanla yapacaktım malzemelerı felan not aldım arastırdım özellikle sadettın z. Den epey yardım aldım. Ama iş reach mesafesınde tıkandı. Kadro boyu 52 1 tık büyüktü bırde uzanma mesafesı artarsa harcadığım para çöpe gıder korkusuyla sattım hemde baya uyguna(zırhlı lastıkle beraber). Zevk alma işini ztn sportive 224 ıle alıyorum :) ama onuda kırıkkalede bıraktım ramazandan önce haftada bır Kırşehirden gıdersem sürüyorum. Gravel gelecek diyede rahattım ama oda uzadıkca uzuyor dahada uzayacak gıbı :)

Aradıgım bısıkletı bulmak için 3. Bısıkletımı alacagım inş bulurum onuda. Sportıve güzel ıdeal seviyorum. Fıtness ı sevemedim pek gravel olur heralde bana :)

Neden flat bar Gravel bisikletler hiç konuşulmuyor?

Neden flat bar Gravel bisikletler hiç konuşulmuyor?
Drop kullanmadıgım ıcın net konusamam ama fıtness bisiklet kullandım. Hem yol hemde gravel donusturulmeye müsaitti. Flat bar galiba bu geometri için pek ıdeal değil. Turcuların da bır kısmının drop kullandığını düşünürsek.

Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın
neyse bugün 50 kadro Carraro gravel g2 aldım ama selesi aşırı rahatsız ediyor yaklaşık 1 senedir bisiklet kullanmıyordum bugün yaklaşık 4 saat kullandım ve eve geldiğimde apış aramda acayip bir ağrı vardı sorun ben de mi yoksa sele mi çok kötü ek soru: gidon yükseltmeyi önerir misiniz yazın tura çıkacağım bugün kullanırken fark ettiğim şey frenleri efektif kullanabilmek için baya bir öne eğilmeniz gerekiyor bu uzun tur da başıma iş açmaz mı

Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın
neyse bugün 50 kadro Carraro gravel g2 aldım ama selesi aşırı rahatsız ediyor yaklaşık 1 senedir bisiklet kullanmıyordum bugün yaklaşık 4 saat kullandım ve eve geldiğimde apış aramda acayip bir ağrı vardı sorun ben de mi yoksa sele mi çok kötü ek soru: gidon yükseltmeyi önerir misiniz yazın tura çıkacağım bugün kullanırken fark ettiğim şey frenleri efektif kullanabilmek için baya bir öne eğilmeniz gerekiyor bu uzun tur da başıma iş açmaz mı
uzun zamandır bisiklet kullanmıyorsanız normal ama 2-3 hafta sonrada devam ederse o zaman sorn başka birşey olabilir. gidon yükseltme içinde aynı şey geçerli bi süre bisikleti tanımayı alışmayı bekleyin. mesela bi kaç defa 20-40 km civarı sürüşlerle tanıyabilirsiniz. önce seleden emin olun, ben bı gezimde o yönden sıkıntı çektim :) ağrısı geçtikten sonra tekrar 4 saatlik binişte aynı ağrılar devam ediyorsa sorun var demektir.

bu arada nereden hangi renk aldınız boyunuz kaç bilgi verebilir misiniz

uzun zamandır bisiklet kullanmıyorsanız normal ama 2-3 hafta sonrada devam ederse o zaman sorn başka birşey olabilir. gidon yükseltme içinde aynı şey geçerli bi süre bisikleti tanımayı alışmayı bekleyin. mesela bi kaç defa 20-40 km civarı sürüşlerle tanıyabilirsiniz. önce seleden emin olun, ben bı gezimde o yönden sıkıntı çektim :) ağrısı geçtikten sonra tekrar 4 saatlik binişte aynı ağrılar devam ediyorsa sorun var demektir.

bu arada nereden hangi renk aldınız boyunuz kaç bilgi verebilir misiniz
öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler 2021 model aldım koyu mavi hayat bisikletten aldım boyum 1.70 ayrıetten sele değişikliği konusunda illa brooks sele mi olması gerekiyor

Adam en başta detay vermeyeyim demiş ama sorulan sorulara verdiği cevaplarla kazanın nasıl olduğunu az çok anlayabildim :D Beni bağışlayın sayın @Burak Altaç çok çok geçmiş olsun. Hızın felaket olduğuna ve kaskın hayat kurtardığına ben de acı bir tecrübeyle şahit oldum ne yazık ki. Kazanın büyüğünden küçüğünden Allah hepimizi korusun.

Geri