Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Merlin Cycles en önemli bisiklet mağazalarından biridir. 150 euroya kadar muafiyetin olduğu eski güzel günlerde her türlü ihtiyacı oralardan karşılardık.

Panaracer Gravel King lastikleri forumdan @Osmın arkadaşımız kullanıyor. TLC lastikleri iç lastikle kullanmak pek verimli olmadığı için yakın zamanda tubeless dönüşümü de yapacak. Patlak ve ıslak zemin performansı konusunda buradan bilgilendirme yapacaktır diye düşünüyorum.

Renk konusu biraz kişisel tercihe dayalı. Benim Alltrail bordo ağırlıklı olduğu için orijinal lastikleri de amber yanak seçilmiş ve bence çok uygun. Lakin Mosso GVL700 için alacak olsam siyah tercih ederdim. Aslında başkalarının ne dediğinden çok, kendi iç sesinizi dinlemek daha doğru.

265246 dosyayı görüntüle
GVL nin lastikleri tubeless uyumlu ama jantları uyumlu değil. Çok saçma yapmışlar o yüzden iç lastikle kullanmak zorunda kalacağım
Ayrıca siz öyle deyince merak ettim, bu lastiğe gümrükte ekstra vergi mi binecek?

• Hahaha
Tepkiler: Ahmet B
Scudo
GVL nin lastikleri tubeless uyumlu ama jantları uyumlu değil. Çok saçma yapmışlar o yüzden iç lastikle kullanmak zorunda kalacağım
Ayrıca siz öyle deyince merak ettim, bu lastiğe gümrükte ekstra vergi mi binecek?
Lastiği aldıktan sonra ileride tubeless uyumlu jantlara da yatırım yapılabilir. Ancak TLC lastiklerin iç lastikle patlamaya daha meyilli olma durumu var.
Gümrük mevzusu uzun zamandır başımıza dert. Aldığınız ürünün üzerine kargo bedeli hariç yaklaşık %20 gümrük vergisi ilave olacak. Maliyeti buna göre hesaplamak gerekiyor.

Herkese selamlar. Dechatlon da satılan TIRIBAN RC120 modeli hakkındaki görüşlerinizi merak ettim. Marka güvenilebilir mi? yarı yolda bırakır mı?

herkese iyi günler :)

Decathlon Avrupa'daki en büyük spor mağazalarından biri ve Triban markasıyla ülkemizde de oldukça yaygın. RC120 belki yolda bırakmaz ama gravel değil yol bisikleti olduğu için bu başlığa yanlış gelmişsiniz. Sorularınıza yol bisikleti tavsiyeleri bölümünde cevap aramanız daha makul. :)

Merhaba, ben Panaracer'ları kullanıyorum. Çok akıcı ve kuru ve yaş zeminde çok iyi tutunuyor. Özellikle arazide iyiler. Çünkü orta bölgesi yumuşak ve çok iyi bir kauçuktan. Zaten bozuk zeminde kauçuğun yumuşaklığını ve tutunmasını hemen hissediyorsunuz.

Ama... bu yumuşaklık sebebi ile lastiğin yolla en sık temas eden bölgesi düşük basınçta çok zayıf kalıyor. Patlama direnci çok düşük. İç lastik ile 70 psi altına inmemek gerekiyor.

Bu kadar yüksek basınç da bozuk zeminde konforu öldürüyor.

Aslında bu lastik direkt tubeless kullanım için üretilmiş. Yabancı forumlarda da iç lastikle kullanımda kimse verim alamamış.

Merhaba, ben Panaracer'ları kullanıyorum. Çok akıcı ve kuru ve yaş zeminde çok iyi tutunuyor. Özellikle arazide iyiler. Çünkü orta bölgesi yumuşak ve çok iyi bir kauçuktan. Zaten bozuk zeminde kauçuğun yumuşaklığını ve tutunmasını hemen hissediyorsunuz.

Ama... bu yumuşaklık sebebi ile lastiğin yolla en sık temas eden bölgesi düşük basınçta çok zayıf kalıyor. Patlama direnci çok düşük. İç lastik ile 70 psi altına inmemek gerekiyor.

Bu kadar yüksek basınç da bozuk zeminde konforu öldürüyor.

Aslında bu lastik direkt tubeless kullanım için üretilmiş. Yabancı forumlarda da iç lastikle kullanımda kimse verim alamamış.
Bu arada siz öyle deyince ben de basınçlarımı bir kontrol edeyim dedim de X-Road Mitas lastiklere 105 psi basmışım :D iyi bari yolda bırakmadı

• Beğen
Tepkiler: Spd-SL Terlik
Arkadaşlar Bisan All Trail Eco almayı düşünüyorum ama mağazalarda bulamadığım için internetten alacağım galiba. Daha önce internetten bisiklet alma tecrübesi olan var mıdır? Yani kargolamada bir sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar Bisan All Trail Eco almayı düşünüyorum ama mağazalarda bulamadığım için internetten alacağım galiba. Daha önce internetten bisiklet alma tecrübesi olan var mıdır? Yani kargolamada bir sıkıntı olur mu?
Bisan'i bilmem ama ben kendi bisikletimi ( Canyon ) internet üzerinden aldim hicbir sikinti yasamadim.
Cok güzel paketlenmis olarak elime ulasti. Sizin icinde sorun olacagini sanmam.
Firmalar internet üzerinden satisi sürekli yaptiklarindan kargoda basina gelmesi muhtemel sorunlara karsi önlem aliyorlar ( en azindan paketlemeyi ona göre yapiyorlar)

Arkadaşlar tekrar merhaba. Daha önce carraro g2 ve peugeuot gr14 arasında kaldığımı söylemiş ve görüşlerinizi istemiştim. Cevap yazanların tavsiyeleri ve ekonomik gerekçelerle carraro g2 yi almaya karar verdim. Bisikletin etiket fiyatı 8900. Ankaradaki iki bisikletçi ile görüştüm. son fiyatı 8.500 tl ye çektiler. Bu fiyat makul mü?

Arkadaşlar tekrar merhaba. Daha önce carraro g2 ve peugeuot gr14 arasında kaldığımı söylemiş ve görüşlerinizi istemiştim. Cevap yazanların tavsiyeleri ve ekonomik gerekçelerle carraro g2 yi almaya karar verdim. Bisikletin etiket fiyatı 8900. Ankaradaki iki bisikletçi ile görüştüm. son fiyatı 8.500 tl ye çektiler. Bu fiyat makul mü?
Bence indirim yapmaları bile şansınıza olmuş, ben tam olarak liste fiyatını ödemiştim : ) Arada kalan 400 liraya bir sürü şey alınır.

Teşekkürler. O zaman bir an önce almalı. Zaten bisikletçilerde aşırı yoğunluk var.
Haziran oncesıne üretim yok g2 nin ben sürekli soruyorum aratıyorum kendim soruyorum. En son lisedeki köpek alma hikayeme dönecek adam bıkmıstı benden gel istediğin fiyata vereceğim deyip ucuza vermişti :D uygun kadro varsa alın bence. Fiyatı iyi

Bu gün galibe her bisikletçinin en az bir kere yasadiği bir sey yaşadım. Düştüm şehir içinde sağa dönerken hem biraz fazla eğildim hem de yaya geçitlerinin boyası sağolsun ön teker yerden havalandı ve yere yapıştım 1m süüklendim aslında çok rahat düştüm hızlı değildim kafamı vurmadim eldivenlerim elimi korudu kapşonlumda kollarımı ama sol elim biraz ezildi ve vites kapaklari malesef .20210527_140618.jpg
Yani gidon yere paralel döndü bogazdan ayrı bu yuzden de hem janta bişey olmadi hemde aktarıcıya. Bu kapaklarıda yapsalar metal ne güzel olucak. Şuan da bişeyim yok ama biraz daha hızlı olsaydım ve arkamda da araba olsaydı bilmiyorum ne olurdu.

Bisan'i bilmem ama ben kendi bisikletimi ( Canyon ) internet üzerinden aldim hicbir sikinti yasamadim.
Cok güzel paketlenmis olarak elime ulasti. Sizin icinde sorun olacagini sanmam.
Firmalar internet üzerinden satisi sürekli yaptiklarindan kargoda basina gelmesi muhtemel sorunlara karsi önlem aliyorlar ( en azindan paketlemeyi ona göre yapiyorlar)
Alışveriş sürecini anlattığınız bir başlık var mı? Direkt canyon sitesinden mi sipariş verdiniz?

Yok anlatmadim.

Evet direkt kendi sitesi üzerinden siparis verdim.
Uluslararasi da gönderiyorlar.

Bu gün galibe her bisikletçinin en az bir kere yasadiği bir sey yaşadım. Düştüm şehir içinde sağa dönerken hem biraz fazla eğildim hem de yaya geçitlerinin boyası sağolsun ön teker yerden havalandı ve yere yapıştım 1m süüklendim aslında çok rahat düştüm hızlı değildim kafamı vurmadim eldivenlerim elimi korudu kapşonlumda kollarımı ama sol elim biraz ezildi ve vites kapaklari malesef .265347 dosyayı görüntüle
Yani gidon yere paralel döndü bogazdan ayrı bu yuzden de hem janta bişey olmadi hemde aktarıcıya. Bu kapaklarıda yapsalar metal ne güzel olucak. Şuan da bişeyim yok ama biraz daha hızlı olsaydım ve arkamda da araba olsaydı bilmiyorum ne olurdu.
Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Mert Ali
Merhaba Arkadaşlar.
Daha önce sorduğum triban 500 e 700x35 lastik takabilir miyim sorumu icraata döktüm. Çok memnun kaldım. İlk sürüşümü baya bi engebeli köy yollarında denedim. Yanımdaki arkadaşta ghost marka mtb vardı. Hafif çukurlu ıslak yollardada uzun mesafe katettik. Çok memnunum ve hiç yormadan atlaya zıplaya gittim👍😊
Bunlarda temizlikten sonra görsel;
Son resimde bonus🚴‍♂️😊
6BA1FD45-4C67-400A-AD92-1EFE0CFE676E.jpegAA5FA99A-9D79-49ED-B266-C8BA4038F2DE.jpeg69733427-E081-4940-AE8D-2A552B8D7558.jpegB44C8272-DF3E-4EB5-82BA-9CA95D00B18D.jpeg6890F973-A1F8-4928-9E0E-9C0971ED01E0.jpeg

Haziran oncesıne üretim yok g2 nin ben sürekli soruyorum aratıyorum kendim soruyorum. En son lisedeki köpek alma hikayeme dönecek adam bıkmıstı benden gel istediğin fiyata vereceğim deyip ucuza vermişti :D uygun kadro varsa alın bence. Fiyatı iyi
Alcam yarın inşallah. Biraz endişe ettim benim pazarlık yeteneğim yoktur. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Gravelı tur için kullanırken üzerinde bir sürü yük olacağından dengede tutmak zor olmaz mı veya her zaman dayayacak yer olması mümkün değil açılması konusunda kilitlenebilir bir model var mıdır acaba
Hocam park ayagi sart degil, her turlu dayarsin merak etme. Ornek vereyim. Benim pisikletim bu. Full orjinal simano mekanizmali yaris pisikleti .Park ayagi yok . Pazar alışverişi yapmisim daha nasil olsun.
Ayrica bayir yukari bir yerde cekdim resmi.
@Sadettin Z.
20200304_170716.jpg

mavi var doğru :) beklemişken bende hakiyi bekliyorum 1-2 haftaya gelir umuduyla
Aslında mavide çok güzel ama gri kesinlikle olmamış jant ve maşaya gri koyana kadar en azından heryerini mavi ,jantı siyah yapsa daha iyi olacakmış...laciverte griyi hangi tasarımcı uydurdu çok merak ettim...çift renk olayı uyumlu ise güzel turkuaz ve hakide ki gibi...

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Geri