Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

en basit şöyle söyleyeceğim. cst marka lastikler ile 28 km hıza cıktığımda sürekliliği cok kısa oluyordu. farazi söylüyorum 1 km sürdürebilmişsem, şuan slick lastikler ile 3-4 km o hızı sürdürebiliyorum. özellikle yokuş çıkma performansım arttı, cünkü coğunlukla aynı yerlerde aynı yokuşlarda kullanıyorum bisikleti.

Gayet iyi bir fark bence. Aslında para derdi olmasa en temizi lastikle beraber yedek bir jant seti ayarlayıp kullanım amacına göre takıp çıkarmak olurmuş. :)

Scudo
@Dncr ayrıca bu siteden yararlanabilirsiniz

(link)

• Beğen
Tepkiler: Dncr
en basit şöyle söyleyeceğim. cst marka lastikler ile 28 km hıza cıktığımda sürekliliği cok kısa oluyordu. farazi söylüyorum 1 km sürdürebilmişsem, şuan slick lastikler ile 3-4 km o hızı sürdürebiliyorum. özellikle yokuş çıkma performansım arttı, cünkü coğunlukla aynı yerlerde aynı yokuşlarda kullanıyorum bisikleti.
Zırhlı gerçekten yavaşlatıyor. Bende mıtas zırhlı vardı çıkarıp maxıs takmıştım merıda speeder A. İkiside 32 c idi ama fark ilk pedalda anlasılıyordu

Kara haber geldi :/ en erken 15 Temmuz. Oda en erken. Bakalım artık renkren vazgeçeceğim g0 yada g2 maviye bakacağım internetten

Edit;53 kadro buldum birtane 2019 g2 tıagralı. Bana uyar mı acaba. Bulunduğum sehırde. 174-78cm 2-3 gün ıcerısınde deneyeceğim olursa alacağım bakalım

Son düzenleme:
Kara haber geldi :/ en erken 15 Temmuz. Oda en erken. Bakalım artık renkren vazgeçeceğim g0 yada g2 maviye bakacağım internetten

Edit;53 kadro buldum birtane 2019 g2 tıagralı. Bana uyar mı acaba. Bulunduğum sehırde. 174-78cm 2-3 gün ıcerısınde deneyeceğim olursa alacağım bakalım
Bu sene bisikletler gelmeyecek anlaşılan. Temmuz ağustos olur beklemek çok mantıklı değil.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Yine dayanamayıp hiç yoktan 3-5 parça satın aldım. Normalde alışveriş yapmayı seven biri değilimdir ama bisiklete parça almak o kadar hoş hissettiriyor ki...

Ayrıca Decathlon’da bir çanta gördüm ki aşırı hoşuma gitti!
(link)

Hem günlük hayatta kullanabileceğim hem de bisiklet için kullanabileceğim bir çanta arıyordum. Çok güzel denk geldi :D

Bu gün galibe her bisikletçinin en az bir kere yasadiği bir sey yaşadım. Düştüm şehir içinde sağa dönerken hem biraz fazla eğildim hem de yaya geçitlerinin boyası sağolsun ön teker yerden havalandı ve yere yapıştım 1m süüklendim aslında çok rahat düştüm hızlı değildim kafamı vurmadim eldivenlerim elimi korudu kapşonlumda kollarımı ama sol elim biraz ezildi ve vites kapaklari malesef .265347 dosyayı görüntüle
Yani gidon yere paralel döndü bogazdan ayrı bu yuzden de hem janta bişey olmadi hemde aktarıcıya. Bu kapaklarıda yapsalar metal ne güzel olucak. Şuan da bişeyim yok ama biraz daha hızlı olsaydım ve arkamda da araba olsaydı bilmiyorum ne olurdu.

Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha hiç yaşamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin

53 olduğuna emin misiniz 52 olmasın?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
53 olduğuna emin misiniz 52 olmasın?
Valla oyle dedi. Bende anlamadım. Hatta yarın tekrar soracagım çünkü başka yerde 50 var onunla anlaştım yoksa onu alacağım

Ülkemizdeki bir çok mağaza müşteri kazanmak yerine para kazanmaya baktığı için elindeki ürünü elden çıkarmaya bakıyor. Kadro boyu olsa hiç macera aramaz onla bunla direk bisan all trail alırdım. Forumda kullanan kişiler var onlarda sana yardım edecektir. G0, gvl270/290 veya corelli goat 1.0 yerine bence all trail eco daha güzel bir bisiklet.
Hocam selamlar.Bu bisikletinizin yüklü fotoğrafını gördüm de ben de sizin gibi arkaya selealtı çanta öne de 2*30 luk çanta takmayı düşünüyorum.Siz ön bagajı nerden aldınız linki var mıdır acaba ve memnun musunuz?

Hocam selamlar.Bu bisikletinizin yüklü fotoğrafını gördüm de ben de sizin gibi arkaya selealtı çanta öne de 2*30 luk çanta takmayı düşünüyorum.Siz ön bagajı nerden aldınız linki var mıdır acaba ve memnun musunuz?

Ön bagaj olarak kullandığım bagaj aslında arka bagaj bir kaç parça uydurarak öne ben taktım. Her hangi bir link vs yok maalesef 2015 yılında Denizli'deki Accell Bisikletten almıştım. İlk fotoğraftaki bagajın bire bir aynısı (link) Şuan kullandığım bisiklete aynı şekilde uydurmayı düşünüyorum. Arkadan ziyade önde kullanılan bisiklet bagajları daha hoşuma gidiyor. Eğer sadece yanları kullanacaksanız (link) bu tip olan bagajlara bakabilirsiniz.
Beğendiğim ön bagajlardan bir tanesi lakin fiyatı uymuyor (link) Specialized pizza rack, illa ki alacaksınız değil imkanınız varsa siz bile yaparsınız.

Dosyalar

• 8091cb98_c568_45a3_b6b9_8ce5e2f74152_05246ce17342854c9b9bc3746a5028219ac5773f.jpeg
    8091cb98_c568_45a3_b6b9_8ce5e2f74152_05246ce17342854c9b9bc3746a5028219ac5773f.jpeg
    261 KB · Okunma: 65
Yine dayanamayıp hiç yoktan 3-5 parça satın aldım. Normalde alışveriş yapmayı seven biri değilimdir ama bisiklete parça almak o kadar hoş hissettiriyor ki...

Ayrıca Decathlon’da bir çanta gördüm ki aşırı hoşuma gitti!
(link)

Hem günlük hayatta kullanabileceğim hem de bisiklet için kullanabileceğim bir çanta arıyordum. Çok güzel denk geldi :D
Evet bende bunu kullaniyorum, hem ise gidip gelirken hemde bisiklet üzerinde.
Oldukca kücük ve pratik bir canta. hatta is dönüsü ev alisverisimi bile aliyor icerisine.
Yaz günlerinde bisiklet üzerinde biraz terletiyor ama olsun begendim ve Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Teoman Ağır
@MakRo

Peki arka bagajı nasıl uydurdunuz öne tarif edebilir misiniz?Ben de ön bagaj baktım internette ama seçenek bunun üstüne de istediğim tarzda olanlar da benim bütçemi aşıyor

• Beğen
Tepkiler: Brs-z
Evet bende bunu kullaniyorum, hem ise gidip gelirken hemde bisiklet üzerinde.
Oldukca kücük ve pratik bir canta. hatta is dönüsü ev alisverisimi bile aliyor icerisine.
Yaz günlerinde bisiklet üzerinde biraz terletiyor ama olsun begendim ve Tavsiye ederim.
Şu an 36 litrelik dev bir çanta kullandığım için bu beni rahatlatır :D
Bu arada benim kadronun sele kısmında delikler yok, 2. suluk için adaptör almam gerekiyor. Decathlonda buldum ama ğek emin olamadım. Bu tarz bir şey kullanan var mı?

• Beğen
Tepkiler: Engerek
(link)

Sele altı çanta olarak alınır mı ? Başka önerisi olan var mı ?

(link)

Sele altı çanta olarak alınır mı ? Başka önerisi olan var mı ?
Bunun bir boy küçüğü fiyat olarak daha avantajlı. Aralarında 100ml fark var. Eğer daha büyük bir şey isterseniz erdoğanlarbisiklet’den bakabilirsiniz

Geri