Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

@MAERKEK
Ben de bu bisikletten almak istiyorum fakat hiçbir yerde satılmıyor. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nerden aldınız? Bana da alabileceğim bir yer önerir misiniz? Ankara'da yaşıyorum bu arada.
Konyada yaşıyorum . Geçen Eylül ya da Ekim ayında özay motorsikletten aldım.

Scudo
hadi ya kötü oldu bu :s bisikletçim dedi zaten ona olmuyor diyede olmazsa iç lastiği değiştiririm diye aldım bende. zırhlı lastikler pahalı birde iyisini almayınca hızı felan kesiyor yuvarlanma dirençleri kötü olduğu için. peki dunlop a oluyor mu ? schrader jant için uyumlu olmayabilir ona oluyormuş ama sıvı.

birde 1 tüpü komple 1 lastiğe mi dolduruyoruz bana biraz fazla gibi geldi.
*jant presta sibop uyumlu
*g one speedler 3000km'de bir kez patladı, onda da akıllı vida girdi basınç azlığından.

*jant presta sibop uyumlu
*g one speedler 3000km'de bir kez patladı, onda da akıllı vida girdi basınç azlığından.
Yani sıvı ıstesemde kullanamıyorum?

g2 nin siboplar galiba presta. bugün 5 tl ye 2 tane aldım patlak sıvısından. presta lastiğe uygulanabiliyor mu bu sıvı birde 1 tüp 2 lastiğe yeter mi ?

Böyle bir video buldum. Yapabilirseniz kullanın derim. Bu arada sıvıyı aldığınız yerin internet satışı var mı?

• Beğen
Tepkiler: osmancan71

Böyle bir video buldum. Yapabilirseniz kullanın derim. Bu arada sıvıyı aldığınız yerin internet satışı var mı?
yok diye biliyorum . Birkaç tüp alacaksanız yollar belki sorarım

Vıdeoya baktım doldurma için acaba tüpün arkasından ufak bi delik açılsa donar mi? Diğer turlu daha uğraştırıcı gibi cünkü. Birde acaba o iğneyi iple bağlasak :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: benben
Sol sti de ufak çizik var birde on kalıperın aparatı yamulmus onu yollayacaklar. Ikı güne gelir heralde. Sele borusunda da görünen çizikler aşağı doğru uzuyor.

Bunlar harici gözüme carpan olmadı. Zaten ilanda 10 km kullanılmış yazıyordu. Beni meraklandıran iki şey var. Sele borusundakı çizikler (10km de bunlar olmaz heralde) ve kalıper aparatının yamuk olması. Kadroda bişey gozukmuyor, paketlemeden önce atılan fotoda da herhangi gözüken birşey yok kurulu idi bisiklet onda.

7900 + iç lastik hediye ile aldığımı dusunursek frende sorun yasamaz isem gerisi önemsiz şeyler güzel sevdim bısletı :) vitesi artırdıktan sonra nasıl düşüreceğimı bulmak 3-4 dk mi aldı ilk stı deneyimım :D

Dosyalar

• SAVE_20210603_172417.jpg
    SAVE_20210603_172417.jpg
    66,8 KB · Okunma: 128
  • SAVE_20210603_172402.jpg
    SAVE_20210603_172402.jpg
    166,2 KB · Okunma: 128
  • SAVE_20210603_172438.jpg
    SAVE_20210603_172438.jpg
    59,8 KB · Okunma: 128
  • SAVE_20210603_172430.jpg
    SAVE_20210603_172430.jpg
    68,3 KB · Okunma: 111
Son düzenleme:
@osmancan71

Şükür kavuşturana. :hhhhhh: En güzel günlerde güle güle kullanın. Gravel tayfası çizikten korkmaz, zaten hakkıyla bir gravel rotasına girince eşekten düşmüşe dönüyor bisiklet. Kaliper aparatı işi gerçekten epey garip ama çözülmeyecek birşey değil.

Sol sti de ufak çizik var birde on kalıperın aparatı yamulmus onu yollayacaklar. Ikı güne gelir heralde. Sele borusunda da görünen çizikler aşağı doğru üzüyor.

Bunlar harici gözüme carpan olmadı. Zaten ilanda 10 km kullanılmış yazıyordu. Beni meraklandıran iki şey var. Sele borusundakı çizikler (10km de bunlar olmaz heralde) ve kalıper aparatının yamuk olması. Kadroda bişey gozukmuyor, paketlemeden önce atılan fotoda da herhangi gözüken birşey yok kurulu idi bisiklet onda.

7900 + iç lastik hediye ile aldığımı dusunursek frende sorun yasamaz isem gerisi önemsiz şeyler güzel sevdim bısletı :) vitesi artırdıktan sonra nasıl düşüneceğimı bulmak 3-4 dk mi aldı ilk stı deneyimım :D
Hayırlı olsun sonunda alabildin sen de :D

Sağolun teşekkür ederim :) kalıper olayı dediğiniz gibi garip. Gözüken fotoda sorun yok fren takılı ama yamulmadan dolayı ben takamadım. Pense ile düzelteyim dedim baya sert kalın bir malzeme. Yani kargo esnasında olması ımkansız o yamulma olsa kadroda kesinlikle sorun olurdu. Birazdan tekrar gideceğım bısıletın yanına bantlayıp kalıperı mahallede biraz turlayacagım detaylıca tekrarda incelerim.

5 dk surusumde hoşuma gitti. Atıklıgı felan güzel drop barda ayrı güzelmiş :D hızlanmak istediğiniz zaman tepkiyi şehire göre gerçekten iyi veriyor

Elimde bunlar var. Aero bar ile kullanan vardı galiba 1-2 kişi. Gıdonu yaraladıgıma değer mi? Kullanan arkadaslar var ise yorumunu beklerım

Dosyalar

• SAVE_20210603_175419.jpg
    SAVE_20210603_175419.jpg
    62,9 KB · Okunma: 61
@osmancan71 hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde pedallayasın.😍 Bu sene halledebildin bu işi çok şükür. :koptum: 🧿

@osmancan71 hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde pedallayasın.😍 Bu sene halledebildin bu işi çok şükür. :koptum: 🧿
Valla oyle oldu. Bayi Temmuz 15 diyolar deyince letgoya umutsuzca baktım. 2 ay önceki ilan süresi doldugundan kalkmış 3 gün öncede koymuslardı bende bu defa eş gecmeyım artık dedim

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Sağolun teşekkür ederim :) kalıper olayı dediğiniz gibi garip. Gözüken fotoda sorun yok fren takılı ama yamulmadan dolayı ben takamadım. Pense ile düzelteyim dedim baya sert kalın bir malzeme. Yani kargo esnasında olması ımkansız o yamulma olsa kadroda kesinlikle sorun olurdu. Birazdan tekrar gideceğım bısıletın yanına bantlayıp kalıperı mahallede biraz turlayacagım detaylıca tekrarda incelerim.

5 dk surusumde hoşuma gitti. Atıklıgı felan güzel drop barda ayrı güzelmiş :D hızlanmak istediğiniz zaman tepkiyi şehire göre gerçekten iyi veriyor

Elimde bunlar var. Aero bar ile kullanan vardı galiba 1-2 kişi. Gıdonu yaraladıgıma değer mi? Kullanan arkadaslar var ise yorumunu beklerım
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Aerobar meselesine gelirsek takarken gidona zarar vermemek için elektrik bandı sarabilirsiniz gidona. Onun haricinde aerobar kullanmadım ama kullananlar uzun yollarda elleri ve kolları dinlendirmek için kullanıyorlarmış. Bence uzun yol yapmıyorsanız veya rüzgar direncini azaltıp daha hızlı gitme hedefiniz yoksa gereksiz.

Aerobar işi biraz sıkıntılı çünkü sağlam bir şey almazsanız tutunurken yoldaki ufacık bir bozukluk aerobarın kırılmasına ve çok kötü şekilde düşmenize sebep olabilir. Böyle düşen bir bisikletçi vardı.
buldum :D

Ayrıca kontrolünüzü inanılmaz derecede azaltıyor. Daha önce denedim, satın almamaya karar verdim.

@osmancan71 aurobar arazide dengeyi bozar. Geçen Samsun'a gelen Manisa ekibinde gördüm. Ekipteki Tarzan Çavuşun MTB'sinde dahi takılıydı. Uzun yolda çok iyi iş gördüğünü söyledi arkadaşlar.
20210522_143938.jpg

Biz senden arazide performans bekliyoruz. Sözümüz vardı kapışacaktık sahi. :)
Yer olarak nerede buluşalım, Delicenin bağları mı, yoksa Sungurlunun dağları mi?

Aerobar işi biraz sıkıntılı çünkü sağlam bir şey almazsanız tutunurken yoldaki ufacık bir bozukluk aerobarın kırılmasına ve çok kötü şekilde düşmenize sebep olabilir. Böyle düşen bir bisikletçi vardı.
buldum :D

Ayrıca kontrolünüzü inanılmaz derecede azaltıyor. Daha önce denedim, satın almamaya karar verdim.
Aynen görmüştüm bu videoyu. Karbon idi heralde bunun meteryalı. Kontrol konusunda öyle gercekten uzun karayolunda heleki ciddi risk ama kullananlar uzun yol için demiş. Ben speederda kullanmıştım satacaktım aslında ama gravel A sakladım. Yoldan geçen ağır vasıtalar tedırgın ettiği için heleki güvenlik şeridi dar yollarda kullanmayı bıraktım.

Xlc nin var bende Tarzan cavustakı

@osmancan71 aurobar arazide dengeyi bozar. Geçen Samsun'a gelen Manisa ekibinde gördüm. Ekipteki Tarzan Çavuşun MTB'sinde dahi takılıydı. Uzun yolda çok iyi iş gördüğünü söyledi arkadaşlar.
266000 dosyayı görüntüle

Biz senden arazide performans bekliyoruz. Sözümüz vardı kapışacaktık sahi. :)
Yer olarak nerede buluşalım, Delicenin bağları mı, yoksa Sungurlunun dağları mi?
Delice yakın bana :D
Arazide değil amacım ufak asfalt üzeri geziler için. Henüz drop bari yeterince tecrübe etmedim belkide hiç gerek olmaz aero bara. Şuan ztn telefon tutucu ile ışık doldurdu gıdonu. Aero bar işi bısıkletı tanımamla şekillenecek galiba

O değilde ben bununla araziye girmeye korkarım. Her an teker patlıcakmıs gibi gelıyor alışık değilim zırhsız lastiğe. Sıvının olmaması kötü oldu buna

@M.İhsan hız yapmak gibi birincil bır amacım yok. Rampa aşağı olursa zevkine :) benimki biraz daha 40 üzeri gezilerde yoldaki titreşimler elimi uyusturursa oraya yatmak. Bazen soğuk asfalt yoruyor

Konuya 50 kadroyu referans aldığım kısılerın beden ölçülerini yazdıkları mesajları eklesem mi acaba? favoriye eklemısım bi kaç kişinin mesajını. Tek bir postta birleştirip onu eklemek daha mantıklı gibi. Sonuna birde YTD yazdık mi tamam olur

Son düzenleme:
Aynen görmüştüm bu videoyu. Karbon idi heralde bunun meteryalı. Kontrol konusunda öyle gercekten uzun karayolunda heleki ciddi risk ama kullananlar uzun yol için demiş. Ben speederda kullanmıştım satacaktım aslında ama gravel A sakladım. Yoldan geçen ağır vasıtalar tedırgın ettiği için heleki güvenlik şeridi dar yollarda kullanmayı bıraktım.

Xlc nin var bende Tarzan cavustakı

Delice yakın bana :D
Arazide değil amacım ufak asfalt üzeri geziler için. Henüz drop bari yeterince tecrübe etmedim belkide hiç gerek olmaz aero bara. Şuan ztn telefon tutucu ile ışık doldurdu gıdonu. Aero bar işi bısıkletı tanımamla şekillenecek galiba

O değilde ben bununla araziye girmeye korkarım. Her an teker patlıcakmıs gibi gelıyor alışık değilim zırhsız lastiğe. Sıvının olmaması kötü oldu buna

@M.İhsan hız yapmak gibi birincil bır amacım yok. Rampa aşağı olursa zevkine :) benimki biraz daha 40 üzeri gezilerde yoldaki titreşimler elimi uyusturursa oraya yatmak. Bazen soğuk asfalt yoruyor

Konuya 50 kadroyu referans aldığım kısılerın beden ölçülerini yazdıkları mesajları eklesem mi acaba? favoriye eklemısım bi kaç kişinin mesajını. Tek bir postta birleştirip onu eklemek daha mantıklı gibi. Sonuna birde YTD yazdık mi tamam olur
Eğer ağırlık merkezini düzgün ayarlarsanız kırılacağını pek sanmıyorum ama kontrolü ciddi şekilde azalttığı aşikar. Bayır çıkarken kullanamazsınız, inerken kullanamazsınız, bozuk yolda kullanamazsınız, kalabalık trafikte kullanamazsınız. Boşu boşuna ağırlık...

Eğer ağırlık merkezini düzgün ayarlarsanız kırılacağını pek sanmıyorum ama kontrolü ciddi şekilde azalttığı aşikar. Bayır çıkarken kullanamazsınız, inerken kullanamazsınız, bozuk yolda kullanamazsınız, kalabalık trafikte kullanamazsınız. Boşu boşuna ağırlık...
:D saydıkca doğru, doğru, dogru dedim :) satayım bari :) çamurlu felan bütçe olustururum. Bu arada km saat çamurlu tavsiyen var mı :D

Sol sti de ufak çizik var birde on kalıperın aparatı yamulmus onu yollayacaklar. Ikı güne gelir heralde. Sele borusunda da görünen çizikler aşağı doğru uzuyor.

7900 + iç lastik hediye ile aldığımı dusunursek frende sorun yasamaz isem gerisi önemsiz şeyler güzel sevdim bısletı :) vitesi artırdıktan sonra nasıl düşüreceğimı bulmak 3-4 dk mi aldı ilk stı deneyimım :D

Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle, biraz beklediniz ama sonunda aklınızdaki ve kalbinizdeki bisiklete kavuştunuz. Carraro vs gibi bazı firmalar üretimdeki çapakları temizlemeye tenezzül etmiyor sele borusundaki çizik bu tip bir şey kalmış ve takılmaya zorlandıysa buna bağlı olarak olmuş olabilir. STI kollar konu içinde de var yaslanma vs gibi durumlarda çizilen hatta parçası kırılan dahi oldu. Ne kadar dikkat ederseniz edin bisikletin illa ki bir yerleri çiziliyor. Yolda taş geliyor, yasladığınız yerden kayıyor.

Aero bar bende kullandım bir ara ben uzun boylu olduğumdan bana öyle geliyor da olabilir eğilip kalkarken düşecek gibiymişim geliyordu. Hiç olmadı üzerine bir şeyler takıp kısmi port bagaj niyetine çok kullandığım oldu.

Ben gravel kategorisinde Triban Rc500'ü çok beğeniyorum. Jantlar da tubeless uyumlu, buna 700x30 Conti 5000 takıp 80 psi basınç ile soğuk asfaltta ga da hafif toprak ya da mıcır geçişli rotalarda çok keyifli sürüşler yapılır. Sora set ve mekanik disk, bu ekonomik şartlarda bu fiyatta iyidir.

Kalın lastikli, ağır ve hantal kadrolu, gravel olarak pazarlanan bisikletlerdeki mantığı sanırım hiç anlayamayacağım. Yol bisikleti disiplininde tempolu sürmeyecekseniz, amacınız kapanıp rüzgara karşı hızı korumak değilse drop bar tamamen anlamsız bir gidon türü.

Geri