Aynen görmüştüm bu videoyu. Karbon idi heralde bunun meteryalı. Kontrol konusunda öyle gercekten uzun karayolunda heleki ciddi risk ama kullananlar uzun yol için demiş. Ben speederda kullanmıştım satacaktım aslında ama gravel A sakladım. Yoldan geçen ağır vasıtalar tedırgın ettiği için heleki güvenlik şeridi dar yollarda kullanmayı bıraktım.
Xlc nin var bende Tarzan cavustakı
Delice yakın bana
Arazide değil amacım ufak asfalt üzeri geziler için. Henüz drop bari yeterince tecrübe etmedim belkide hiç gerek olmaz aero bara. Şuan ztn telefon tutucu ile ışık doldurdu gıdonu. Aero bar işi bısıkletı tanımamla şekillenecek galiba
O değilde ben bununla araziye girmeye korkarım. Her an teker patlıcakmıs gibi gelıyor alışık değilim zırhsız lastiğe. Sıvının olmaması kötü oldu buna
@M.İhsan hız yapmak gibi birincil bır amacım yok. Rampa aşağı olursa zevkine
benimki biraz daha 40 üzeri gezilerde yoldaki titreşimler elimi uyusturursa oraya yatmak. Bazen soğuk asfalt yoruyor
Konuya 50 kadroyu referans aldığım kısılerın beden ölçülerini yazdıkları mesajları eklesem mi acaba? favoriye eklemısım bi kaç kişinin mesajını. Tek bir postta birleştirip onu eklemek daha mantıklı gibi. Sonuna birde YTD yazdık mi tamam olur