Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Marka model paylaşır mısınız? Bu ara çok takip edemiyorum, daha önce yazdıysanız kusura bakmayın.
No name bir ürün. Atek Bisiklet'te var. Eğer arayıp sorarsan, "Aykut'un ,Burak'ın GR14'üne taktığı çamurluktan var mı?" diye sorabilirsin :)

Scudo
No name bir ürün. Atek Bisiklet'te var. Eğer arayıp sorarsan, "Aykut'un ,Burak'ın GR14'üne taktığı çamurluktan var mı?" diye sorabilirsin :)
Foto var mı sitede öyle yazmıyodur :D

Kütahya'ya yolu düşen ve challenge arayan, altındaki çift tekere de güvenen velespitçilere radar yolunu tavsiye ederim. Ben de yakın zamanda yola daha erken çıkıp tekrar deneyeceğim ve bu kez tamamlayacağım.
Tam olarak konum nedir?

Tam olarak konum nedir?

Tıp Fakültesine çıkan yokuştan devam ettiğinizde bir okçu heykeli çıkıyor karşınıza. Buradan sola döndüğünüzde Kütahya Kalesi'ne çıkıyorsunuz, sağa döndüğünüzde de Radar caddesine giriyorsunuz. Oradan itibaren tarife gerek yok artık, hislerinize güvenip devam edin. Doğru yol belli ediyor zaten kendini :)

bisikletçi ile konuştum yarın o sipariş verecek, tekrar arayacak konuşacağız. ölçülerini ve linkini isterim. 300 400 tl ye çözeriz gibi o işi. 2-3 gün içerisinde bende tekrar araştıracağım zaten o zaman yollarım link.
@Greenblueye
Fabrikadan veri alamadım. Sitede yazanlar harici bir ölçü bilgisi yok dedıler geçen hafta. Konik masalarda standart oluyormuş...

Bu arada geçen gün ankara emre bisiklette 75 tl ye 3 göbek ve Furş bakımı yaptırdım. Orta göbek sorunlı idi düzelttik. On ve arkayıda 1000 km olduğu için yaptırayım dedim. Furş u inceledi maşa değişmeye fursu değişmeye gerek yok sorun o kadar ciddi değil dedi kısa bir surusun ardından.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve CengoCenk
G0 g2 veya g4 kısacası carraronun gravel modellerinde gıdonu tek yüzük ile yükselten oldu mu? Aparatlara bakıyorum aparatlar çok uzun 99 mm en kısa olanı. Tek yüzük atsam üst kısımda bi mıktar boşluk olacak sorun olur mu acaba?

Screenshot_2021-11-03-23-05-38-786_com.miui.gallery.jpg

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
G0 g2 veya g4 kısacası carraronun gravel modellerinde gıdonu tek yüzük ile yükselten oldu mu? Aparatlara bakıyorum aparatlar çok uzun 99 mm en kısa olanı. Tek yüzük atsam üst kısımda bi mıktar boşluk olacak sorun olur mu acaba?

276585 dosyayı görüntüle
dostum gidon boğazını ters taksan otomatik yükselmez mi. bir dene istersen

Çirkin durur ama olabılır
dostum bir yüzükle de aynı orantıda sırıtabilir. bence nasıl göründüğünden çok seni nasıl daha rahat ettirdigi. keyifli sürüşler dilerim. Bu arada bisikletin gayet kaliteli bir tercih

dostum bir yüzükle de aynı orantıda sırıtabilir. bence nasıl göründüğünden çok seni nasıl daha rahat ettirdigi. keyifli sürüşler dilerim. Bu arada bisikletin gayet kaliteli bir tercih
Yorumları inceledim biraz forumdaki, yarın deneyim :) cevırılmıs fotolarada baktım.

276585 dosyayı görüntüle
Siz gidonu yükseltmek mi istiyorsunuz yoksa aradan bir kaç spacer çıkarıp aşağıya çekmek mi istiyorsunuz? Eğer yükseltmek istiyorsanız şaft borusunda yeni bir halka(spacer) için yer yoksa riske girmeyin. Diğer türlü sıkıntı olacağını düşünmüyorum. @Clemenza 'nın da dediği gidon boğaz yönünü değiştirip kullanabilirsin. Yol bisikletine alışana kadar bende öyle kullanmıştım.

Dosyalar

• 002.jpg
    002.jpg
    25,3 KB · Okunma: 66
Siz gidonu yükseltmek mi istiyorsunuz yoksa aradan bir kaç spacer çıkarıp aşağıya çekmek mi istiyorsunuz? Eğer yükseltmek istiyorsanız şaft borusunda yeni bir halka(spacer) için yer yoksa riske girmeyin. Diğer türlü sıkıntı olacağını düşünmüyorum. @Clemenza 'nın da dediği gidon boğaz yönünü değiştirip kullanabilirsin. Yol bisikletine alışana kadar bende öyle kullanmıştım.
gayet şık durmuş . güzel günlerde kullanın
gidon boğazı olarak pro lt marka modelini önerebilirim. fiyatı da makul . 70 mm den başlıyor uzunluğu. +17 ve +35 derce opsiyonları var . önemli olan bisikletlerimizi keyifle sürebilmek

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Yükseltme yapacağım evet. bugün değiştirir denerim

Aynen beklediğim gibi çirkin olmadı ama tutuş duruş daha güzel oldu. 1200 km yaptım alısamamıstım böylesı daha iyi. Kontrol manevta kabiliyeti sanki biraz düştü gibi veya alısmadıgım için öyle geldı

Dosyalar

• IMG_20211104_173443.jpg
    IMG_20211104_173443.jpg
    53,2 KB · Okunma: 55
Aynen beklediğim gibi çirkin olmadı ama tutuş duruş daha güzel oldu. 1200 km yaptım alısamamıstım böylesı daha iyi. Kontrol manevta kabiliyeti sanki biraz düştü gibi veya alısmadıgım için öyle geldı

Ben de Scott'ı almadan önce gerçek ürün görsellerini ararken aşağıdaki fotoğrafa denk gelmiştim :)

IMG_9160_2400x1800.jpg

Bir tuhaflık var ama bakıyorum bakıyorum çözemiyorum neyin farklı olduğunu. Bir katalog fotoğrafına bakıyorum, bir buna bakıyorum, yok, çıkamıyorum işin içinden. Gidon boğazının ters takılabildiğini de o zaman bilmediğim için jetonun düşmesi biraz zaman aldı :)

Bence de çirkin değil. Sadece farklı. Doğal olarak başta göz yadırgıyor. Ama fotoğrafa uzun süre bakınca bile zamanla normal gelmeye başlıyor.

Geri