mhmtp
Daimi Üye
- Tepki
- 440
- İsim
- Mehmet Pehlivan
- Başlangıç
- 1982—83
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Kadro boyunuzu kendinize uygun aldıysanız oturma pozisyonuna alışmaya çalışın drop barı ilk defa kullanıyorsanız biraz zaman alır ama daha sağlıklı bir yöntem olurGigon yükseltici düşünüyorum Carraro Gravel G2 için uyar mı? Kullanan arkadaşlar var mı?
(link)
Katılıyorum. MTB den g2 ye geçmiş birisi olarak bir süre sonra rahat gelmeye başlıyor. Bir süre kullanmakta fayda var. Belki seleyi ileri geri yaparak ufak dokunuşlarla rahatlığı kontrol edebilirsiniz.Kadro boyunuzu kendinize uygun aldıysanız oturma pozisyonuna alışmaya çalışın drop barı ilk defa kullanıyorsanız biraz zaman alır ama daha sağlıklı bir yöntem olur
dostum kesinlikle önermem. onun yerine shimano nun pro lt marka +35 derece açılı yol bisikletleri için ürettiği gidon boğazları var . 70 ve 90 mm uzunlukta iki seçeneği var . gidonunun böylece 3 cm yükselmiş olur .Gigon yükseltici düşünüyorum Carraro Gravel G2 için uyar mı? Kullanan arkadaşlar var mı?
(link)
Bakalım ne kadar zaman alacak.Kadro boyunuzu kendinize uygun aldıysanız oturma pozisyonuna alışmaya çalışın drop barı ilk defa kullanıyorsanız biraz zaman alır ama daha sağlıklı bir yöntem olur
Vallahi hiç bir fikrim yok. Belkide ihtiyacım olmayacak daha önce dropbar hiç kullanmadım. Gerçi bisikleti de daha kullanmadım, zamdan önce aldım kaçmasın fırsat hesabı. Sadece dün Brooks C17 Carved Cambium All-Weather taktım üzerine bir de Meilan M1 Finder gps.Katılıyorum. MTB den g2 ye geçmiş birisi olarak bir süre sonra rahat gelmeye başlıyor. Bir süre kullanmakta fayda var. Belki seleyi ileri geri yaparak ufak dokunuşlarla rahatlığı kontrol edebilirsiniz.
Mantıklı geldi bunlar bana, eğer gerekli olursa alınabilir. Sadece şehir bisikleti kullandığım için bunda sıkıntım olursa diye baktım.dostum kesinlikle önermem. onun yerine shimano nun pro lt marka +35 derece açılı yol bisikletleri için ürettiği gidon boğazları var . 70 ve 90 mm uzunlukta iki seçeneği var . gidonunun böylece 3 cm yükselmiş olur .
(link)
(link)
yol bisikletlerinde tutunma noktası gidon boğazının bağlantı noktasından ileride olduğu için , sürücünün yüklediği ağırlık ileride konumlanıyor. gidon yukeltme furş takımına veya kokpit ekipmantarına zarar verebilir
Jant setine Ruble dahil mi?Yeni aldığım Carraro G6 Pro'dan çıkan Shimano jant - lastik setimi hiç kullanmadan satmayı düşünüyorum
Jant Shimano'nun GRX serisi WH-RX570 27.5" versiyonu, üstündeki lastikler WTB 27.5X47C VENTURE
>> (link)
>> (link) (fiyat hatalı girilmiş sanırım ama türkçe bilgi burada mevcut jant hakkında)
Düşünenler özelden yazabilir.
278251 dosyayı görüntüle278250 dosyayı görüntüle
.
Jant setine Ruble dahil mi?
Bisiklet harika kazasız belasız kullanın,açıp açıp baktığım bir bisikletti geçen yıl sonu planlamamda bu modele geçmek vardı ama hayal oldu,bundan sonra ise hepten hayal olurBu arada geçtiğimiz haftalarda arkadaşımı da borca sokarak aldırdığım Carraro G6'yı ormanda test etme imkanı bulduk, titreşim olarak karbonun farkını çok fazla hissettim. GRX 1x11 de farklı bir tecrübe, sert yokuşlarda ne olur kestiremiyorum ama onun dışında çok memnun kaldım diyebilirim. Arkadaşım üstünde gelen jant ve lastiği kullandı, 47C'nin konforunu fazlasıyla yaşamış.
O günden fotoğrafları ve bir videoyu paylaşıyorum.
(link)
278262 dosyayı görüntüle
278263 dosyayı görüntüle. 278264 dosyayı görüntüle
278265 dosyayı görüntüle
100 mm olanlarına bakman daha iyi eğer böyle bişey alınacaksa veya benim gibi gidon boğazını ters çevirerek yükseltme imkanı varsa öyle yapın.Gigon yükseltici düşünüyorum Carraro Gravel G2 için uyar mı? Kullanan arkadaşlar var mı?
(link)
Merhaba duruma göre ilk onu deneyeceğim sağolun. En kötü Hamza kardeşimin önerdiği gidon boğazını deneyeceğim, malum aldığım kadronun gidon boğazı da uzun 110mm.100 mm olanlarına bakmak daha iyi eğer böyle bişey alınacaksa veya benim gibi gidon boğazını ters çevirerek yükseltme imkanı varsa öyle yapın.
dostum kesinlikle önermem. onun yerine shimano nun pro lt marka +35 derece açılı yol bisikletleri için ürettiği gidon boğazları var . 70 ve 90 mm uzunlukta iki seçeneği var . gidonunun böylece 3 cm yükselmiş olur .
(link)
(link)
(link)
gençler corelli goat 2 grx 400 set . 52 kadro . 10999 tl . ihtiyacı olan varsa kaçırmasın . fiyat bedava