Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Gigon yükseltici düşünüyorum Carraro Gravel G2 için uyar mı? Kullanan arkadaşlar var mı?
(link)

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Scudo
Gigon yükseltici düşünüyorum Carraro Gravel G2 için uyar mı? Kullanan arkadaşlar var mı?
(link)
Kadro boyunuzu kendinize uygun aldıysanız oturma pozisyonuna alışmaya çalışın drop barı ilk defa kullanıyorsanız biraz zaman alır ama daha sağlıklı bir yöntem olur

Kadro boyunuzu kendinize uygun aldıysanız oturma pozisyonuna alışmaya çalışın drop barı ilk defa kullanıyorsanız biraz zaman alır ama daha sağlıklı bir yöntem olur
Katılıyorum. MTB den g2 ye geçmiş birisi olarak bir süre sonra rahat gelmeye başlıyor. Bir süre kullanmakta fayda var. Belki seleyi ileri geri yaparak ufak dokunuşlarla rahatlığı kontrol edebilirsiniz.

(link)
dostum kesinlikle önermem. onun yerine shimano nun pro lt marka +35 derece açılı yol bisikletleri için ürettiği gidon boğazları var . 70 ve 90 mm uzunlukta iki seçeneği var . gidonunun böylece 3 cm yükselmiş olur .
(link)
(link)

yol bisikletlerinde tutunma noktası gidon boğazının bağlantı noktasından ileride olduğu için , sürücünün yüklediği ağırlık ileride konumlanıyor. gidon yukeltme furş takımına veya kokpit ekipmantarına zarar verebilir

• Beğen
Tepkiler: mhmtp
Bakalım ne kadar zaman alacak.
Katılıyorum. MTB den g2 ye geçmiş birisi olarak bir süre sonra rahat gelmeye başlıyor. Bir süre kullanmakta fayda var. Belki seleyi ileri geri yaparak ufak dokunuşlarla rahatlığı kontrol edebilirsiniz.
Vallahi hiç bir fikrim yok. Belkide ihtiyacım olmayacak daha önce dropbar hiç kullanmadım. Gerçi bisikleti de daha kullanmadım, zamdan önce aldım kaçmasın fırsat hesabı.:ssrtcbya::ssrtcbya: Sadece dün Brooks C17 Carved Cambium All-Weather taktım üzerine bir de Meilan M1 Finder gps.
dostum kesinlikle önermem. onun yerine shimano nun pro lt marka +35 derece açılı yol bisikletleri için ürettiği gidon boğazları var . 70 ve 90 mm uzunlukta iki seçeneği var . gidonunun böylece 3 cm yükselmiş olur .
(link)
(link)

yol bisikletlerinde tutunma noktası gidon boğazının bağlantı noktasından ileride olduğu için , sürücünün yüklediği ağırlık ileride konumlanıyor. gidon yukeltme furş takımına veya kokpit ekipmantarına zarar verebilir
Mantıklı geldi bunlar bana, eğer gerekli olursa alınabilir. Sadece şehir bisikleti kullandığım için bunda sıkıntım olursa diye baktım.

Vallahi cevaplar ilaç gibi geldi elinize sağlık.

Yeni aldığım Carraro G6 Pro'dan çıkan Shimano jant - lastik setimi hiç kullanmadan satmayı düşünüyorum

Jant Shimano'nun GRX serisi WH-RX570 27.5" versiyonu, üstündeki lastikler WTB 27.5X47C VENTURE

>> (link)

>> (link) (fiyat hatalı girilmiş sanırım ama türkçe bilgi burada mevcut jant hakkında)

Düşünenler özelden yazabilir.

Ekran Resmi 2021-12-09 14.10.31.pngEkran Resmi 2021-12-09 14.10.08.png

.

Dosyalar

• shimano-wh-rx570-vorderrad-275-centerlock-quick-release-black-1.jpeg
    shimano-wh-rx570-vorderrad-275-centerlock-quick-release-black-1.jpeg
    63,9 KB · Okunma: 11
Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: necmeddin
ben pro lt +35 derece 70 mm lik boğaz taktım. farkı canlı görebilmek için öncesi ve sonrasını paylaşıyorum

ilk aldığımda üzerinde gelen boğazla 20211016_141602.jpg
sonrası yeni boğaz ile

Dosyalar

• 20211127_143949.jpg
    20211127_143949.jpg
    134,4 KB · Okunma: 53
Bu arada geçtiğimiz haftalarda arkadaşımı da borca sokarak aldırdığım Carraro G6'yı ormanda test etme imkanı bulduk, titreşim olarak karbonun farkını çok fazla hissettim. GRX 1x11 de farklı bir tecrübe, sert yokuşlarda ne olur kestiremiyorum ama onun dışında çok memnun kaldım diyebilirim. Arkadaşım üstünde gelen jant ve lastiği kullandı, 47C'nin konforunu fazlasıyla yaşamış.

O günden fotoğrafları ve bir videoyu paylaşıyorum.

(link)

IMG_1208 Large.jpeg

IMG_1209 Large.jpeg. 65977538396__22A83105-7EA3-4B29-8469-687AAEB23259 Medium.jpeg

IMG_9195 Large.jpeg

güzel günlerde kullanın. 😉😉😉

• Beğen
Tepkiler: emcuran
Bu arada geçtiğimiz haftalarda arkadaşımı da borca sokarak aldırdığım Carraro G6'yı ormanda test etme imkanı bulduk, titreşim olarak karbonun farkını çok fazla hissettim. GRX 1x11 de farklı bir tecrübe, sert yokuşlarda ne olur kestiremiyorum ama onun dışında çok memnun kaldım diyebilirim. Arkadaşım üstünde gelen jant ve lastiği kullandı, 47C'nin konforunu fazlasıyla yaşamış.

O günden fotoğrafları ve bir videoyu paylaşıyorum.

(link)

278262 dosyayı görüntüle

278263 dosyayı görüntüle. 278264 dosyayı görüntüle

278265 dosyayı görüntüle
Bisiklet harika kazasız belasız kullanın,açıp açıp baktığım bir bisikletti geçen yıl sonu planlamamda bu modele geçmek vardı ama hayal oldu,bundan sonra ise hepten hayal olur:acpsnr:

Arabadan sonra bisiklet de yatırım aracı oldu sonunda. Hayırlı uğurlu olsun :)

Şu son fahiş zamlardan önce bisikletlerini alanlar gerçekten çok akıllıca bir iş yaptılar. Hepsi güle güle kullansınlar belki de son orta-üst segment bisikletlerini. Birkaç ay önce Scott'ımı aldığımda "Ben bir çılgınlık yaptım" diye başlamıştım forum mesajıma. Şimdi bakıyorum da ne kadar da iyi yapmışım. 18 bin Türk para birimine aldığım bisiklet an itibarıyla 28 bin Türk para birimi. Eğleniyor muyuz Türkiye?

Kına gönderilecek çok insan var listemde de, ondan da anlarlar mı bilmiyorum ki. Yarabbi şükür derler. Hem kına fiyatları da uçmuştur şimdi.

Bu arada, durumu müsait olanlar için Bianchi Arcadex'lerin fiyatı an itibarıyla çok uygun (Bu cümleyi kurduğuma inanamıyorum). Yurt dışındaki euro fiyatı ile karşılaştırırsanız ne demek istediğimi görecekseniz. Durumum olsa bu batan geminin mallarından birini de ben kapmayı düşünmüyor değilim.

(link)
gençler corelli goat 2 grx 400 set . 52 kadro . 10999 tl . ihtiyacı olan varsa kaçırmasın . fiyat bedava

• Beğen
Günaydın bir eklemede benden.
(link)
Carraro Gravel G2 L beden 55 kadro 10500TL.

(link)
100 mm olanlarına bakman daha iyi eğer böyle bişey alınacaksa veya benim gibi gidon boğazını ters çevirerek yükseltme imkanı varsa öyle yapın.

• Beğen
100 mm olanlarına bakmak daha iyi eğer böyle bişey alınacaksa veya benim gibi gidon boğazını ters çevirerek yükseltme imkanı varsa öyle yapın.
Merhaba duruma göre ilk onu deneyeceğim sağolun. En kötü Hamza kardeşimin önerdiği gidon boğazını deneyeceğim, malum aldığım kadronun gidon boğazı da uzun 110mm.
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Geri