Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Yeni alan hatta almış olan arkadaşlar kontrol etsin. Her bisikletimi kontrol ederim ve yine bir hata buldum.IMG_20211203_223618.jpg
Bisikletin arka lastik yönü ters. Front ön yerine arkayı, rear arka yerine önü işaret ediyor.
Bu arada ufak bir ekleme. 1.83 Boy 86 cm iç bacak boyu ile en uygunu 58 kadro oldu. Alacak arkadaşlara.

Scudo
cok iyi bir zamanlama olmus 😁 yeni zamla nekdar oldu ki?
benim aldığım yerde bir tane 54 kaldı. fiyatı şuan 9341 TL %25 indirimli hali :D artık indirim kalkmış 12.455 TL olmuş. vatana millete hayırlı olsun. bisiklet almak isteyenler zamsız bisiklet piyasa bulabildiklerini hiç kaçırmadan alsın yoksa biz bisiklette binemeyecez bu gidişle.

Son düzenleme:
peki decathlon dan 9.000 tl ye grvl 520 almak mantıklı olur mu şuanki piyasada? o fiyata alternatif ne olabilir?

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
peki decathlon dan 9.000 tl ye grvl 520 almak mantıklı olur mu şuanki piyasada? o fiyata alternatif ne olabilir?
decathlon da denk getirirsen bu piyasa da , hemen al. yerli firmalarda bu fiyata sora setli gravel bile yok şu anda

• Beğen
Tepkiler: wrmsty
Şu bisiklet ne zamandır duruyor. Sanırım 48 kadro. bikeandoutdoor ile bağlantıya geçip kadrosunu sorabilirsiniz. Tabi belki bu ilanı unutmuş ta olabilirler.
Size "aaa kusura bakmayın böyle bir ilan yok" da diyebilirler.

(link)

• Beğen
Carraro gravel G2 GRX setli erdoğanlar 9590 TL

• Beğen
3 gün önce vardı. Millet zamdan önce alıyor. Nakit mi kart mı olacak. Ankarada 9500 e nakit satan vardı.
Ben almayacağım meraktan benimki zamanında almıştım.

• Beğen
Tepkiler: mhmtp
Carraro Gravel G2 nin selesinden memnun olan var mı? Baya bir sert geldi bana onun yerine Brooks C17 carved cambium olur mu? Malum C17 de oturma açısı 60 derece olunca.

Carraro Gravel G2 nin selesinden memnun olan var mı? Baya bir sert geldi bana onun yerine Brooks C17 carved cambium olur mu? Malum C17 de oturma açısı 60 derece olunca.
Ben MTB şortu veya bisiklet taytı ile kullanıyorum. (ikisinde de ped var) Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Ne çok rahat, ne çok rahatsız. Maks 25 km yolculuk yaptım bu arada.

• Beğen
Tepkiler: mhmtp
Ben MTB şortu veya bisiklet taytı ile kullanıyorum. (ikisinde de ped var) Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Ne çok rahat, ne çok rahatsız. Maks 25 km yolculuk yaptım bu arada.
Günde 40km civarı yapınca düşündürüyor. Hafta sonu 80km buluyor. Pedli tayt yok deneyemedim hiç. Elimde Brooks sele C17 olunca bunda nasıl olur acaba dedim. 60 derecelik Brooks açısı sıkıntı olmaz ise takacağım.

3 gün önce vardı. Millet zamdan önce alıyor. Nakit mi kart mı olacak. Ankarada 9500 e nakit satan vardı.
Verdiğim rakamı güncelliyor um ve 5 gün önce 9560 TL ye 8 taksit aldığım için şükrediyorum.🥶🥶🥶🥶🥶
Adsız.jpg

ABİ BU NE MANTIK İŞİ Mİ ALLAHINIZI SEVERSENİZ. İYİCE BO,,,,,,,,, İŞİN. YAZIK MİLLETE EVİNE EKMEK GÖTÜREMİYOR .😡😡🤬🤬

Sevgili Gravelci abilerim. Yağmur sonrası ıslak yol sürüşlerde kullanmak üzere G4'te kullanabileceğim çamurluk önerir misiniz? İşe gelip giderken vs yağmur yağmayan ancak yerlerin ıslak olduğu zamanlarda bile otobüs veya araba kullanmak yerine bisiklet ile gitmek istiyorum. Ancak çok fazla su sıçrattığı için işte sıkıntı oluyor. Kaliteli ve iş yapan çamurluk ne önerirsiniz?

Sevgili Gravelci abilerim. Yağmur sonrası ıslak yol sürüşlerde kullanmak üzere G4'te kullanabileceğim çamurluk önerir misiniz? İşe gelip giderken vs yağmur yağmayan ancak yerlerin ıslak olduğu zamanlarda bile otobüs veya araba kullanmak yerine bisiklet ile gitmek istiyorum. Ancak çok fazla su sıçrattığı için işte sıkıntı oluyor. Kaliteli ve iş yapan çamurluk ne önerirsiniz?
(link)

Böyle bir model var. Fakat sayfada kullanan deneyimli kullanıcılar illa vardır.

• Beğen
Tepkiler: a-hmd-i
(link)

Böyle bir model var. Fakat sayfada kullanan deneyimli kullanıcılar illa vardır.

Ben kullanıyorum. arka taraftaki sabitleme telleri kısa kalıyor. Doğalgaz boru kelepçesi ile sabitledim. Ön taraftaki teller tamamen kısa kaldığı için siyah plastik kelepçeler ile maşaya sabitledim. Ön maşa için gönderdikleri vida da kısa kaldı. Gidip vida buldum vs.

Koruyor mu? Master degree!! Estetik mi? Hayır. Boru kelepçesi vs derken görüntü kötü.

çamurluk.jpg

tavsiyenize uydum ve zam öncesi aldım bisikleti, teşekkür ederim :)
278236 dosyayı görüntüle
dostum rica ederim . güzelgünlerde güle güle kullanin . dostlarımın bisikletlerine kavuşup mutlu olmasıyla sanki ben almış gibi seviniyorum .
Çok güzel bir karar olmuş . sram apex 1 gayet güzel ve kaliteli bir donanım . Çok da güzel bir kadroya sahip oldunuz . ve şuan fiyatı 11000 olmuşken zamdan. önce almanız beni de mutlu etti.
tekerinize taş değmesin

dostum rica ederim . güzelgünlerde güle güle kullanin . dostlarımın bisikletlerine kavuşup mutlu olmasıyla sanki ben almış gibi seviniyorum .
Çok güzel bir karar olmuş . sram apex 1 gayet güzel ve kaliteli bir donanım . Çok da güzel bir kadroya sahip oldunuz . ve şuan fiyatı 11000 olmuşken zamdan. önce almanız beni de mutlu etti.
tekerinize taş değmesin
alır almaz ilk sürüşe çıktım tabiiki ve çok keyifliydi ilk drop bar deneyimim olmasına rağmen. bisiklet, beni ormana sür diyor sanki :))
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

alır almaz ilk sürüşe çıktım tabiiki ve çok keyifliydi ilk drop bar deneyimim olmasına rağmen. bisiklet, beni ormana sür diyor sanki :))
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
rica ederim dostum

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri