Merhabalar mosso gvl700 kullanan arkadaşlar bisikletlerinden memnunmu acaba gvl700-400 setli bı bisiklet almayı düşünüyorum geometri olarak diğer markalardan biraz farklı açı ve kısa olan üst boru uzunluğu farklı geldi yorumlarınızı alabilirsem memnun olurum
Ben kullanıyorum. Aldığım dönemde aslında Peugeot Gr14 almak istiyordum ama piyasada kalmadığı için ve fiyatlar sürekli arttığından daha fazla beklememek için gvl700 almıştım.
Şimdi keşke biraz daha bekleseydim diyorum.
Bi kere en önemlisi kadro ve maşa sokma mil değil, Peugeot ya göre direkt olarak eksi. Çünkü eski bir sistem ve de şuan ona uygun maşa bakmaya kalkarsanız gerçekten zor bulursunuz. Hem furş takımını değiştirmeniz gerekiyor çünkü mevcut furş takımı tapered maşalara göre değil, hem de jant göbeğini sokma mil olarak değiştirmek lazım. Yani kısacası eski bir sistem .
Onun haricinde hantal bir kadrosu var, Peugeot nun tam olarak ağırlığını hatırlamıyorum ama bundan biraz daha hafiftir diye düşünüyorum. Bir de boya kalitesi var, ben onu da beğenmedim, belki bana denk geldi bilmiyorum, ama çok kaliteli bir işçiliği yok. Onun haricinde üzerinde Allah'tan full Shimano grx400 set ve jantlar var ki o biraz işi kurtarıyor.
Peugeot kullanan arkadaşlar da yazar belki eksi yönlerini eğer varsa.
Şuan ki düşünceme göre ben kesinlikle Peugeot derdim.
Yani zaten Mosso nun fiyat avantajı da yok.
Yine de karar sizin.
Aklıma gelen bir iki şeyi ekleme yapayım:
Üzerindeki lastikleri gerçekten çok beğendim. Hem patlama direnci çok yüksek(şimdiye kadar hiç patlamadı), hem yağmurda çamurda kayma olayı çok az , hem de hafif. O başarılı bir seçim olmuş.
Üzerindeki sele ise çok kötü (bana göre), aşırı konforsuzdu, çok fazla dayanamadım ilk onu değiştirdim zaten.