Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Ya bu ne güzel bir görüntü :)))

Önceki gün bisiklet almaya giderken şu bisikleti gördüm bisikletçide. Çok temizdi bisiklet ve çok beğendim ama xs bedenmiş. böyle bir tık ufak gibi geldi halbuki boyum da 1.72 civarı. canyon'un sitesindeki ölçülerine baktım, bana göre bu boy imiş. Alacaktım aslında ama, şimdi çocuklar var, şehir içinde tur atıyoruz, gravel bisiklet absürd kaçar dedim. Ama içim kalmadı değil. :( Neyse ileride artık inşallah.

Bu arada aklımda kaldı da sorayım dedim, fiyatı 700 euro idi, ikinci el. Fiyatı nasıl sizce? (uygunsa gidip alıcam gaza gelmeye çalışıyorum 😅 )

301039 dosyayı görüntüle
Arka akrarıcı 810 gibi. Bi arızası yoksa bence çok iyi fiyatı. Yarı fiyatı neredeyse. Şuan sıfırı 1400 dolar

Edıt: tr sandım nasıl bu fiyata satıyorlar diye düşündüm :/

Scudo
Ya bu ne güzel bir görüntü :)))

Önceki gün bisiklet almaya giderken şu bisikleti gördüm bisikletçide. Çok temizdi bisiklet ve çok beğendim ama xs bedenmiş. böyle bir tık ufak gibi geldi halbuki boyum da 1.72 civarı. canyon'un sitesindeki ölçülerine baktım, bana göre bu boy imiş. Alacaktım aslında ama, şimdi çocuklar var, şehir içinde tur atıyoruz, gravel bisiklet absürd kaçar dedim. Ama içim kalmadı değil. :( Neyse ileride artık inşallah.

Bu arada aklımda kaldı da sorayım dedim, fiyatı 700 euro idi, ikinci el. Fiyatı nasıl sizce? (uygunsa gidip alıcam gaza gelmeye çalışıyorum 😅 )

301039 dosyayı görüntüle
fiyatı 14000 . bana eğer temiz durumdaysa uygun geldi. vites seti grx ise o fiyata yerli marka 2. el grx setli bile bulmak zor

• Beğen
Tepkiler: BackConnect
301040 dosyayı görüntüle

Elimde bu görsel var buna göre hareket ediyorum normalde Bisan ateşe 52 kadro kullanıyorum şuan Bursa'da bı bisikletcide 18500 olarak gr14 bulabildim ama kadro 47 cm peugeotta benim için hangi kadro uygun olur kararsızım açıkçası 52 kadrosu uygun olurnu acaba

Fotoğraf küçük olduğu için tam anlaşılmıyor ama eğer orada şu sayfadaki veriler yazıyorsa, bu veriler yanlış : (link)
Bi kere 54 kadro yazmışlar, 54 kadro diye bişey yok, 55 kadro var, ben onu kullanıyorum. 2 numaralı veri muhtemelen efektif üst boru uzunluğu olarak verilmiş ama o da tamamen yanlış, alakası yok. benim ölçümüme göre yaklaşık 57.5 cm, ki mantıklısı da o zaten.
Ona göre dikkat etmek lazım, o verilere güvenmeyin bence.

• Beğen
Tepkiler: Smhcetinkaya
dt swiss jantlı bir de. bir sıkıntısı kırığı arızası yoksa bedava

Fotoğraf küçük olduğu için tam anlaşılmıyor ama eğer orada şu sayfadaki veriler yazıyorsa, bu veriler yanlış : (link)
Bi kere 54 kadro yazmışlar, 54 kadro diye bişey yok, 55 kadro var, ben onu kullanıyorum. 2 numaralı veri muhtemelen efektif üst boru uzunluğu olarak verilmiş ama o da tamamen yanlış, alakası yok. benim ölçümüme göre yaklaşık 57.5 cm, ki mantıklısı da o zaten.
Evet o veriler ile aynıydı uyarınız için teşekkürler peki 2.el bı mosso gvl700-400 bulmuştum şimdi sıfır olarak 18.000 e gr14 buldum 525 kadro olarak boyum 1.77-78 gibi iç bacak boyunda ,78-79 gibi ölçümledim bu 525 kadro gr14 benim için uygun olurmu acaba

Evet o veriler ile aynıydı uyarınız için teşekkürler peki 2.el bı mosso gvl700-400 bulmuştum şimdi sıfır olarak 18.000 e gr14 buldum 525 kadro olarak boyum 1.77-78 gibi iç bacak boyunda ,78-79 gibi ölçümledim bu 525 kadro gr14 benim için uygun olurmu acaba

Sıfır GR14 18 bin TL iyi bence. Ama ikinci el mosso nun fiyatı da iyiymiş. şu koşullarda 14 bin TL iyi fiyat. Yeterki kadro boyu uygun olsun.
Peugeot un kadro yapısı biraz farklı diğerlerine göre. 52.5 cm olan kadrosu bana uygun olan kadro. Ben 185cm boyundayım. Muhtemelen size büyük olacaktır. Bir küçük boyu uygun olabilir, ama yine de siz araştırın. Reach mesafesi ve Efektif Top Tube ölçüsü önemli olan.

Sıfır GR14 18 bin TL iyi bence. Ama ikinci el mosso nun fiyatı da iyiymiş. şu koşullarda 14 bin TL iyi fiyat. Yeterki kadro boyu uygun olsun.
Peugeot un kadro yapısı biraz farklı diğerlerine göre. 52.5 cm olan kadrosu bana uygun olan kadro. Ben 185cm boyundayım. Muhtemelen size büyük olacaktır. Bir küçük boyu uygun olabilir, ama yine de siz araştırın. Reach mesafesi ve Efektif Top Tube ölçüsü önemli olan.
Teşekürler malesef 50 cm kadro bulamadım 47 cm kadrosu olan binyerde şimdi deneme fırsatım oldu bariz küçük geldi mossoyu alma yönünde ilerliyorum sanırım 52 kadro benim için uygun olacak gibi

301040 dosyayı görüntüle

Elimde bu görsel var buna göre hareket ediyorum normalde Bisan ateşe 52 kadro kullanıyorum şuan Bursa'da bı bisikletcide 18500 olarak gr14 bulabildim ama kadro 47 cm peugeotta benim için hangi kadro uygun olur kararsızım açıkçası 52 kadrosu uygun olurnu acaba

(link)
1677515011000.png

• Beğen
  • Beğen
@BackConnect Avrupa piyasasından emin olmasam da arada baktığım ilanları göz önüne alınca ve üzerindeki grup seti de düşünürsek eğer herhangi bir sıkıntısı da yoksa alınabilecek bir bisiklet. İlk başta 172cn boyunda bir adam nasıl xs kadro biner diye düşünsem de sitesinden detaylara baktım gerçekten de xs kadro ucundan kurtarıyor sizi. Tahminimce Grail AL 7 modeli.
(link)
1677522000443.png

• Beğen
Bu katalogu neye göre yapmışlar bilmiyorum ama bilgiler atmasyon :)) merak ettim, bi kaç şeyi ölçtüm, çok alakasız. Alın borusu uzunluğu doğru ama :)) 140 mm

Mosso'nun tüm modeller için bilgileri yanlış. Bisiklet üreticileri dünya para alıyorlar, fiyat arttırma konusunda en küçük gelişmeyi kaçırmıyorlar ama ya siteleri yok, ya ölçüler yanlış - ağırlık yok, ya güncel modeller yok, ya bileşen bilgileri eksik ya da yanlış. Dört dörtlük sitesi olan bir tane firma yok.

@BackConnect Avrupa piyasasından emin olmasam da arada baktığım ilanları göz önüne alınca ve üzerindeki grup seti de düşünürsek eğer herhangi bir sıkıntısı da yoksa alınabilecek bir bisiklet. İlk başta 172cn boyunda bir adam nasıl xs kadro biner diye düşünsem de sitesinden detaylara baktım gerçekten de xs kadro ucundan kurtarıyor sizi. Tahminimce Grail AL 7 modeli.
(link)
301044 dosyayı görüntüle
Bizde eskiden fiyatlar %60-75 gibiydi. Son zamanlar 65-90 arasına geldi. Avrupa da da olsa olsa 55-75tır diye tahmin ediyorum. Şuanki fıyatıda %50 neredeyse. Pazarlık payıda varsa biraz daha ıner.

Nerden bakarsan bak 700 birime alınan bisiklete bak birde bizimkilere. kadere bak! Bu arkadaş aldı beğenmedı 50-100-200 birim zararla değiştirebilir en fazla.

• Beğen
Uzun zamandır uğraştığım bir katlanırım vardı, işi neredeyse tamamlandı. Yine katlanırla eşzamanlı bakındığım gravelleri de artık daha ciddi gündemime almak istiyorum.

Carraro Gravel G2
Bianchi GR0014
Peugeot G14

Üç aşağı beş yukarı fiyatlar birbirine benzer 3 modele bakınıyorum. Sistemleri de aynı gibi.

Gönlüm Peugeot'dan yana, Carraro sağlamlık olarak sanki daha iyi, Bianchi daha güzel görünüyor. Üç ayrı model çıkardım çünkü gravel / yol bisikleti hakkında hiç bilgi sahibi değilim.

"Mutlaka olsun"ları en çok, yahut en iyisi olarak siz hagisini tavsiye edersiniz?

Bir de markalara göre kadro boyları anladığım kadarıyla değişkenlik gösteriyor, 170 boy, 76 cm iç bacak boyuyla gravelde kaç kadro tercih etmeliyim?

810 gibi arka aktarıcı bendeki ile aynı. Sitesinde 400 set gözüküyordu baktıgımda. Bu fiyata çok iyi bence. Kaçırma üzülürsün hoşuna gittiyse tasarımı. Arka akrarıcı ya sonradan yükseltılmıs ya da alındığı sene bu şekilde çıkmış

Çok teşekkürler yorumlarınız için, değerlendireceğim.
Not: Web sitesinde baktığımda Grail 7 modeli için arka 810 diyor. (400 Grail 7 da kullanılıyor.)

(link)
301044 dosyayı görüntüle

Size de bilhassa teşekkür ediyorum yardımlarınız için.
Açıkcası kafamı kurcalayan tek şey boyut oldu. Bisikleti çok beğendim fakat klasik usul bisiklete geçtim ve ölçtüğümde üst boru bacak arama değmiyordu, biraz küçük kaldı bisiklet. Sonra baktığımda web sitesindeki boyut seçim rehberine göre, sadece benim ölçülere 172 ve 78 iç bacak (veya 77) hem xs hem s model çıkarıyor. Duruma göre gidip yarın bakacağım tekrar bir tur atacağım...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Merhabalar mosso gvl700 kullanan arkadaşlar bisikletlerinden memnunmu acaba gvl700-400 setli bı bisiklet almayı düşünüyorum geometri olarak diğer markalardan biraz farklı açı ve kısa olan üst boru uzunluğu farklı geldi yorumlarınızı alabilirsem memnun olurum
Bende de var. Açıkçası alırken 58 kadro başka gravel piyasada olmadığından onu tercih ettim. Başka seçenek olsaydı da bunu tercih eder miydim, bilemiyorum. Boyası biraz tırt geldi bana, önceki emektarı çakıllara fırlatsam 2 3 çizik görürdüm, bunun boyası hem 2. kalite gibi duruyor hem de çok çiziliyor. Selesi çöp. 2. matara kafesi yeri koymamışlar. Başka eksi sayamam, kalanları benim açımdan artı. Öneririm.

• Beğen
Uzun zamandır uğraştığım bir katlanırım vardı, işi neredeyse tamamlandı. Yine katlanırla eşzamanlı bakındığım gravelleri de artık daha ciddi gündemime almak istiyorum.

Carraro Gravel G2
Bianchi GR0014
Peugeot G14

Üç aşağı beş yukarı fiyatlar birbirine benzer 3 modele bakınıyorum. Sistemleri de aynı gibi.

Gönlüm Peugeot'dan yana, Carraro sağlamlık olarak sanki daha iyi, Bianchi daha güzel görünüyor. Üç ayrı model çıkardım çünkü gravel / yol bisikleti hakkında hiç bilgi sahibi değilim.

"Mutlaka olsun"ları en çok, yahut en iyisi olarak siz hagisini tavsiye edersiniz?

Bir de markalara göre kadro boyları anladığım kadarıyla değişkenlik gösteriyor, 170 boy, 76 cm iç bacak boyuyla gravelde kaç kadro tercih etmeliyim?

Merhaba dostlar. Bianchiyi eledim, kaldı g2 ile gr14

İki bisikletin sitelerindeki bilgilere göre farkları

G2'de jant carraro iken g14'te fulcrum
G2'de lastik schwalbe g-one g14'te kenda

Seleleri de farklı ama sele zaten önemsiz bir farklılık olduğu için geçtim.

sanıyorum bir diğer önemli fark göbekler.
G2 ön arka acera m3050 kullanmış ama peugeotun göbeklere dair bilgi yok. milli bir göbek var görebildiğim kadarıyla ama bu iyi aceradan iyi midir bilemiyorum.

Fiyat olarak ise peugeot 4 bin kadar daha avantajlı.

Genen farkları göz önünde bulundurunca peugeot daha iyi, bunu alayım diyorum ama bir bilirkişinin de, evet daha iyidir al geç teyidine muhtacım :)

Kullanıcıların önerilerini rica ediyorum

Bianchi GR0014 ile Peugeot GR14 aynı bisikletler . fiyat farkı var mı bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: ratm
Geri