Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

@Murat B.
Üstadım,
Gravel biskletlerin yarıştığı klasiklerden değil de bir kısmı gravel yollarda geçen birkaç klasik yarıştan bahsetmeye çalışmıştım.
Geleneksel yol bisikleti kullanıldığının farkındayım.:harika:

Scudo
@mariokaldato Eywallah :) Rüzgar sesi çoktu onu örtmek için telefonun video düzelticisindeki seslerden birini seçtim. Parkuru çok sevdim, haftaya gidebilirsem çok açılı, kurgulu video hazırlayacağım. O zaman özellikle müzik olayına dikkat edeceğim. :)

@Ziya On Road
Tamam dostum bekliyoruz

O zaman espiriyi taçlandirak
aviary-image-1487761529326.jpeg

• Beğen
Tepkiler: salih67 ve h.kozan
@Murat B. Konuyla alakası tam olmasa da hazır gravel konuşurken 700x28 ölçülerinde tavsiye edebileceğiniz hafif arazide de iş yapabilecek bir lastik onerir misiniz? Schwalbe maratonum var ama yol bisikleti için ağırlar.

@h.kozan
Genel olarak 27mm Challenge Paris-Roubaix'yi önerebilirim. Farklı fiyat ve TPI değerlerine sahip birden fazla modeli var, ben 300 TPI olan Pro Open türünü kullandım ve memnumum. Ancak 27-28 mm genişliğindeki dişsiz lastiklerin hiç birinden arazide performans beklemeyin; ıslak çimende ve çamurda kayar, gevşek toprağa saplanıp kalırsınız. Yol lastiği ile arazide sürmek ancak mecbur kaldığınızda ve çok yavaş yapılması gereken bir şey.

176324 dosyayı görüntüle Henüz bir kaç gün önce Giant Anyroad 2 alarak gravel türüne merhaba demiş oldum.
Türle ilgili epey tartışma dönmüş. Benim gravel türünden anladığım, çok agresif açılarda olmayan yol bisikletlerinin hafif araziye uyarlanması. Cyclecross'la farkı da kadro açıları, gravel'lar daha konforlu açılara sahip ve daha dengeli, kısa mesafe cyclecross yarışları değil toprak yolda yol bisikletiyle yol alma amacı güdüyor. Bu açıdan bakarsak gravel'lar aynı zamanda tur bisşkletçiliğine de müsait. Aero kadroya benzeyen açılardaki bir cyclecross'la tur çok rahatsız olur muhtemelen.
Yeni bisikletim Anyroad 2'ye gelirsem, hem konforlu hem de yol bisikleti heyecanını yaşatan bir makine. Çift fren sayesinde şehir kullanımında bildiğimiz bir fitness-şehir bisikletine dönüyor, boş yolu bulduğunuzda drop'a geçip farklı bir boyut yaşıyorsunuz. Toprak yol ve hafif arazi zaten bu kadro tasarlanırken hesaplanmış senaryolar, makine adında olduğu gibi her yola yatkın. Fuji Touring'le birlikte hayalimdeki iki modelden biriydi, inşallah herkese istediği bisiklet nasip olur :)

@Haggard1963
Hayırli olsun yeni bisikletin cok yakisikli duruyor , bir arkadasimda bundan vardi, akici degil,mtb gibi yoruyor deyip satmisti

@mariokaldato
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato
Teşekkür ederim. Bana çok akıcı geldi, yani şehir-tur bisikletinden sonra. Safkan yol binicisine akıcı gelmeyebilir, zaten sürüş tarzı son derece konforlu, üzerinde disk fren, çift fren kolu sistemi ve 32 mm lastik var. Ben de zaten yol binicisi değilim, o yüzden bunun akıcılığı bana yetip artıyor :)

Hadi sabah sabah kafalari karistiralim biraz:acpsnr::acpsnr::acpsnr::islik:

Karsinizda dirthy drobb denen , 26 jant kalin teker ,gravel gidonlu, vites kollari 80lerin yol bisikletlerindeki gbi alt boruda olan ve en muhimi renk- tasarim itibari ile stanley fetisistlerinin gonul rahatligi ile öhö öhömm ( @Cömert ) stanleylerini renk uyumundan fenaliklar gecirerekten , stanley termoslarini takaraktan ,cesit turlu resimler cekerekten, instagramda paylasabilecegi asil bir ingiliz canavari;

Iste Ingiliz Stanford

Temamiz
"Kafama nutella sıkar giderim"

stanforth-kibo-dirt-drop-16-720x480.jpg

Bugün yeni yol bisikletimi test ederken arada patika yollar beni çekti, hani o asfalttan pat diye sağa sola çıkan nereye gittiği bile belli olmayan toz toprak yollar. Yol bisikletindeki o ivme ile orlara dalmak isterdim. En fazla 10 yıl içinde 32'lik lastik boşluğu standart olacak
bu gidişle, o zaman bu gravel türü de yol ile kaynayıp gidecek haliyle fiyatlar da düşecek. Eğer hala hayatta olursam, evimi değil de 20 yıllık birikmişimi verip gravel alacağım. Şu an tek formül bu. Üzerinde çok çalıştım. :):)

@h.kozan
Gerek yok bro al eline çekici önce maşayi genişlet sonrasinda arka çatallarada saglam vurarak genislet al sana gıravel

Duuuurrrrrrrrrr şakaydi.
Hemen sakince birak o balyozu elinden

• Beğen
Tepkiler: salih67 ve h.kozan
Abi ne balyozu toz değse alıyoruz. Toz deyip geçme asidik olabilir. Ekonomi kötü, her şey potansiyel düşmandır bu saatten sonra. :)

• Beğen
@Haggard1963
Hayırlı olsun güle güle kullanın

@trainspotting35

Merhaba.
Şu alttaki Lapierre'nin modeli nedir acaba?

• Beğen
Geri