Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
@Emmre052 ben goat 1.0'ı bekliyorum, virüs yüzünden parça gelmiyormuş. Ne zaman gelir belli değil daha

Bu virüs salgını daha bir yıl kadar gider diye ilginç dedikodular dolaşıyor. Goat modeli bu sene yatar gibi geliyor bana...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Yusuf Ziya Aktaş Bekledikleri parçalar üretilmedi mi üretildi de oradan mı gelmiyor anlamıyorum zaten bir açıklama da yapmıyorlar

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
@favallikulli Hocam bu konuda ben de şirket yetkilisi olsam net bi açıklama yapmazdım:) Üretildi ama gelmiyor deseler bi dert, daha üretilmedi deseler ayrı bi dert:) Ben bu sene Corelli'den ümidi kestim. Bir Türk markasının hem de kadrosunu kendisi üreten bir Türk markasının böyle bir hata yapması bana göre faka basmaktır:)

Sürekli aynı kısır döngüyü yaşıyorum, amaan artık bundan ümidi kestim diyorum sonrasında alternatiflere bakıyorum ucuz, pahalı, ikinci el derken bir bakıyorum kendimi yine corelli goat 2.0 beklerken buluyorum. Çünkü harbi harbi çok ucuz. Ve eski fiyatıyla anlaştım. Hayatımda hiçbir şeye bu kadar sabretmemiştim :komik:

Sürekli aynı kısır döngüyü yaşıyorum, amaan artık bundan ümidi kestim diyorum sonrasında alternatiflere bakıyorum ucuz, pahalı, ikinci el derken bir bakıyorum kendimi yine corelli goat 2.0 beklerken buluyorum. Çünkü harbi harbi çok ucuz. Ve eski fiyatıyla anlaştım. Hayatımda hiçbir şeye bu kadar sabretmemiştim :komik:

Sabreden dervişler olarak muradımıza erebilecek miyiz bakalım??

Size tarih olarak ne vaadedildi?

Umarım anlaştığınız fiyata verirler, her şeyin fiyatı ve döviz sürekli artarken birde üzerine firma uzak doğudan gelecek parça bekliyoruz diyor. Hadi kendi ürettikleri dışında parça bekliyor desek illa ki fiyatta bir artma olacaktır. Açıkçası 58 kadro olsa bende beklerde eldekileri komple çıkarırdım. Tip ve parça olarak güzel bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Umarım anlaştığınız fiyata verirler, her şeyin fiyatı ve döviz sürekli artarken birde üzerine firma uzak doğudan gelecek parça bekliyoruz diyor. Hadi kendi ürettikleri dışında parça bekliyor desek illa ki fiyatta bir artma olacaktır. Açıkçası 58 kadro olsa bende beklerde eldekileri komple çıkarırdım. Tip ve parça olarak güzel bisiklet.

Anlaştığım fiyata verir hocam o konuda şüphem yok. Yıllardır bisikletçim. Üstelik bunlar bayiilerle anlaşmayı çoktan yaptılar diye biliyorum fiyat değişmeden önce. Senet sepet hazırsa fiyat değiştirmenin bir alemi yok . Ben de esasında 56 bakıyordum ama 54 de olur yahu dedim. En kötü ihtimal kadro küçük gelmez de hadi geldi diyelim grup set zaten 3000tl. Daha maşası kadrosu lastik jant sele gidon falan derken liste uzayıp gidiyor. Alırım uygun bir kadro bütün parçaları aktarırım diye düşünüyorum. 3000tl ye grup set alacağıma 4300tl ye komple bisiklet almayı tercih ediyorum. Bir tane de güzel bir jant seti alıp ince lastik takmayı ve asfaltta onu kullanmayı da düşünüyorum. 2 tane jant seti ile gravel bisiket her türlü işimi görür. Ön maşadaki vida yerlerini de unutmamak lazım.

Sabreden dervişler olarak muradımıza erebilecek miyiz bakalım??

Size tarih olarak ne vaadedildi?

Hocam tarih olarak bayii ne dese yalan. İş fabrikada bitiyor. Onlar da kesin bir cevap vermekten kaçınıyorlar doğal olarak. Onların da suçu yok onlar da ister satış yapıp para kazanmayı. Bence tek suçları yeteri kadar şeffaf olmamaları. Hangi parçayı bekliyorsun, parça nerde takıldı, daha siparişi mi alınmadı yoksa üretilme aşamasına mı geçilmedi, ya da kargoda mı takıldı. Bunları bilsek biz de ona göre hareket ederiz.

Velhasıl kelam, araştırmalarım nihayetinde bu bisikleti uygun gördüm kendime ve kesin almaya karar verdim. Yoksa beklemezdim bu kadar. Ancak bu bekletilmeye karşın avucumuzu yalarsak gerçekten çok bozulacağım bu markaya karşı. İşler yolunca gitseydi gerçekten bir Türk firmasının zaferini görebilecektik bence. Çünkü bu fiyata bu şekilde incelikle düşünülmüş bir bisiklet çıkardıkları için herkes kendilerini tebrik edecekti. Çünkü diğer markalara bakıyorum, ben markayım diyen adam gitmiş hala 105 set, tiagra set koyuyor gravele. Aynakol 50 küsür. Bilmiyorum abi çıksın da alalım hadi :)

Bu arada youtube BiTeker kanalımda gravelimi aldığım zaman incelemesini ve test sürüşümü yapıcam hepinizi beklerim :) Şuan da halihazırda video yapıyorum.

Merhaba bugün mtb ve Katlanır bisiklet'ten sonra ilk Gravel kullandım ismini vermek istemediğim bir yerim ağrıyor + kollarım koptu sanki sizce normal mi

Günaydın,bende carraro bekliyorum, gravel g2 dede bir gecikme var, goat 2.0 ile arasında takımları aynı olmasına rağmen gözle görülecek bir fiyat farkı var bu diğer yan malzemelerin farkımı yoksa sırf marka diyemi böle

Merhaba bugün mtb ve Katlanır bisiklet'ten sonra ilk Gravel kullandım ismini vermek istemediğim bir yerim ağrıyor + kollarım koptu sanki sizce normal mi
Ne kullandin gireyvil olarak onuda diyeydin

• Beğen
Gravel kullanmadım

Kardeşim bende almayı düşünüyorum gravel bekliyorum şuanda, acaba sürüş pozisyonundanmı, daha önce hangi tür kullanmıştın?

Ben bisan’ın e-gravel’ını denedim. Çok farklı bir deneyim. 0-25 km/h elektrik desteği ile çabucak aşılıyor. Menzilinin 160 km civarında olduğu söyleniyor. Grx set de hoşuma gitti

• Beğen
Tepkiler: AkseL
Ben bisan’ın e-gravel’ını denedim. Çok farklı bir deneyim. 0-25 km/h elektrik desteği ile çabucak aşılıyor. Menzilinin 160 km civarında olduğu söyleniyor. Grx set de hoşuma gitti
Anladım, 2020 de piyasaya giren grxler bakalım iyi bi izlenim oturtabilecekmi

Corelli instagram sayfasında gravel biskletlerin durumunu sormuştum gecenlerde. Şu yanıt geldi, umarım bu sefer kavuşuruz bisikletlere: "Merhaba genel bir sokağa çıkma yasağı ile fabrika çalışmaları durdurulmaz ya da başka bir olumsuzluk yaşanmaz ise Nisan ayı içerisinde teslimatlar başlar."

@favallikulli tipik laf cambazlıkları..nisan 2. haftasına kadar gelmezse ben başka markalara yönelcem, bu kadar ciddiyetsiz bir firma görmedim ben...

@MertV Haklısın zaten yerli bisiklet diyip de bisikletleri şu zamana kadar insanlara ulaştıramamak bundan sonraki zamanlarda güvensizlik yaratacak. Kendileri bilir. Ben de Mayıs'a kadar bekleyeceğim. Gelmezse başka bisikletlere bakacağım.

• Beğen
Geri