BiTekerYoutube
Üye
- Tepki
- 102
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sürekli aynı kısır döngüyü yaşıyorum, amaan artık bundan ümidi kestim diyorum sonrasında alternatiflere bakıyorum ucuz, pahalı, ikinci el derken bir bakıyorum kendimi yine corelli goat 2.0 beklerken buluyorum. Çünkü harbi harbi çok ucuz. Ve eski fiyatıyla anlaştım. Hayatımda hiçbir şeye bu kadar sabretmemiştim
Umarım anlaştığınız fiyata verirler, her şeyin fiyatı ve döviz sürekli artarken birde üzerine firma uzak doğudan gelecek parça bekliyoruz diyor. Hadi kendi ürettikleri dışında parça bekliyor desek illa ki fiyatta bir artma olacaktır. Açıkçası 58 kadro olsa bende beklerde eldekileri komple çıkarırdım. Tip ve parça olarak güzel bisiklet.Sürekli aynı kısır döngüyü yaşıyorum, amaan artık bundan ümidi kestim diyorum sonrasında alternatiflere bakıyorum ucuz, pahalı, ikinci el derken bir bakıyorum kendimi yine corelli goat 2.0 beklerken buluyorum. Çünkü harbi harbi çok ucuz. Ve eski fiyatıyla anlaştım. Hayatımda hiçbir şeye bu kadar sabretmemiştim
Umarım anlaştığınız fiyata verirler, her şeyin fiyatı ve döviz sürekli artarken birde üzerine firma uzak doğudan gelecek parça bekliyoruz diyor. Hadi kendi ürettikleri dışında parça bekliyor desek illa ki fiyatta bir artma olacaktır. Açıkçası 58 kadro olsa bende beklerde eldekileri komple çıkarırdım. Tip ve parça olarak güzel bisiklet.
Sabreden dervişler olarak muradımıza erebilecek miyiz bakalım??
Size tarih olarak ne vaadedildi?
Ne kullandin gireyvil olarak onuda diyeydinMerhaba bugün mtb ve Katlanır bisiklet'ten sonra ilk Gravel kullandım ismini vermek istemediğim bir yerim ağrıyor + kollarım koptu sanki sizce normal mi
Kardeşim bende almayı düşünüyorum gravel bekliyorum şuanda, acaba sürüş pozisyonundanmı, daha önce hangi tür kullanmıştın?Merhaba bugün mtb ve Katlanır bisiklet'ten sonra ilk Gravel kullandım ismini vermek istemediğim bir yerim ağrıyor + kollarım koptu sanki sizce normal mi
Anladım, 2020 de piyasaya giren grxler bakalım iyi bi izlenim oturtabilecekmiBen bisan’ın e-gravel’ını denedim. Çok farklı bir deneyim. 0-25 km/h elektrik desteği ile çabucak aşılıyor. Menzilinin 160 km civarında olduğu söyleniyor. Grx set de hoşuma gitti