Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

@Yoldakiyabani şimdilik yok ama bi ay sonra Antalya ya bi arkadaşın yanına gitmeyi planlıyorum, gittiğimde de dükkana uğrar bş bakarım diyodum

Scudo
1 ay sonra heryere geliyor bu modeller @OmerMuratYıldız
Bisan all trail, Bisan all trail eco Kullanan var mı? Veya alan

• Beğen
Tepkiler: eminemin
Duran kardeşin forumda birkaç başlıkta maceraları var. Onları okuyun mutlaka. Sonra :acpsnr: olmayın.

Benim alacağım yer ora değil, 1 ayı geçer mi bu bekleme süresi ya da bisiklet geldiğinde grupsette falan fiyat nedeniyle bir değişiklik yaşanılır mı? kafama takılan şeyler bunlar

@Yoldakiyabani Ben almayı planlıyorum ancak ekonomik durumları toparlayamadım henüz. Yalnız İnstagram'da Nasıl Başarırım isimli kanalı yöneten abi aldı ve soracağın şeyler varsa bilgi de veriyor.

Böyle bir gecikme duyduğum kadarıyla 0 araba piyasasında da var. Hatta şu 2. El arabaların 0 fiyatını geçmesi de biraz bubunla ilgiliymiş. Galeriler 4 ay 6 ay zaman verince insanlar ikinci ele yönelmişler.

Talep azalınca, fabrikalar üretim bandı zamanını toplu üretip daha ucuza getirmek için sarkıtıyorlar galiba.

Bildiğim kadarıyla maşayıda kendileri üretiyorlar, Çinde üretildiği bilgisinin kaynağı nedir?
İyi güzel ürettiğimiz ürünler diyorlar da kendilerine bu konu hakkında mesaj attım. Goat 2.0 modelindeki gidonu sordum maalesef satışı olmayacak denildi. Düz gidonu piyasada zaten zibilyon tane firma üretiyor. Birisi daha soruyordu, goat 2.0'daki gidonu maalesef hayal kırıklığı oldu. Aklıma motosiklet gidonu üreten birisine ürettirmek geliyor.

İyi güzel ürettiğimiz ürünler diyorlar da kendilerine bu konu hakkında mesaj attım. Goat 2.0 modelindeki gidonu sordum maalesef satışı olmayacak denildi. Düz gidonu piyasada zaten zibilyon tane firma üretiyor. Birisi daha soruyordu, goat 2.0'daki gidonu maalesef hayal kırıklığı oldu. Aklıma motosiklet gidonu üreten birisine ürettirmek geliyor.
Ben de taliptim eğer üretselerdi.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Corelli Goat 2. den bir haber var mı? Henüz kimseye teslim edilmemiş galiba.
Fabrika ve bayi ile görüştüm Goat 2.0 için tam bir tarih verilemiyor. Diğer bayilerden vb. aldığınız tarihlerin de bir gerçekçiliği yok bana sorarsanız. Bakalım artık gelirse nasip olacak.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bisan all trail ve All trail eco modeli
Veya Triban rc 500 almak istiyorum Bütçem 15 bin ₺'cik fakat profesyonel yarışçı değilim günlük kullanıcıyım kullandığım tur bisikleti veya mtb bu 11,5 kilo yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum jant seti mavic crossride sram x7/x9 set hava maşası var. Aldığım gündem beri 40bin km üstü +- yol yaptım.Merdivenlerden indim kaldırımlardan indim Daha bir kere akort istemedi sizce bunla devam mı etmeli yoksa gravele geçmelimiyim? Okuduğunuz için teşekkür ederim. IMG_20200306_142804.jpg

Veya Triban rc 500 almak istiyorum Bütçem 15 bin ₺'cik fakat profesyonel yarışçı değilim günlük kullanıcıyım kullandığım tur bisikleti veya mtb bu 11,5 kilo yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum jant seti mavic crossride sram x7/x9 set hava maşası var. Aldığım gündem beri 40bin km üstü +- yol yaptım.Merdivenlerden indim kaldırımlardan indim Daha bir kere akort istemedi sizce bunla devam mı etmeli yoksa gravele geçmelimiyim? Okuduğunuz için teşekkür ederim. 220440 dosyayı görüntüle
Vallahi zevk sizin zevkiniz, genelde ne tip sürüyorsunuz bilemiyorum ama benim gravel için 15bin lira bütçem olsa gidip Bisan almam açıkçası. Triban 500 değilde 520 olsa güzel olurdu ama getirmediler. Yada kafanıza göre 2.el ve sıfır sistemle bir şeyde toplayabilirsiniz. Kendi zevkinize göre yaptırsanız set işini biraz daha alt tutarsanız o da bir seçenek olabilir. Yada @trainspotting35 yurt dışı seçeneği ile daha iyi bir şeyler yakalayabilirsiniz.

Ben kendi sürüşüme dağ rotalarında patikalarda sürmüyorum(bir ara sürdüm ama bisiklet yetmiyordu), yol ile izin günlerinde +100'de yapmıyorum, gravel alsam sürekli toprak yolda da sürmeyeceğim. Geçmiş sayfalarda çok muhabbeti döndü her drop barlı kalın tekerli bisiklet gravel değil diye, o tanımdan da bakarsam ben macera/ adventure tarzı seviyorum çıkıyor. Forumda bir abimizin trek 920'sinin kullanma fırsatını da yakalayınca bunu anlamış oldum. Aklımda (link) bu bisiklet vardı. Döviz kuruda artınca hayal olmaya devam ediyor. Geçenlerde mosso monza kadro rast geldi boyda tutunca aldım. Şuan onu kafama göre toplama yolundayım. Bisiklet satılırsa kafamdaki set olacak satılmaz 105leri aktaracağım.

Sözün özü kafanızda netleştirin "abi ben gravel alacağım" gibi ondan sonra model bakın.

Bütçe okadar varsa scottın graveli makul bir seçenek, 105 hd set ile güzel iş görür. İlanda 2 tane mevcut...

Bayağı uzun süre araştırıp Canyon Grail Al 7.0’da karar kılmıştım ama gidip getirme, ya da kargolatsam gümrük vs. işleri derken alternatiflere de bakayım dedim.

Link paylaşamadığım için modeli yazıyorum :ckskc: Carraro Gravel G4

Bu bisikleti inceleyen var mıdır? Bütçeme uygun, üzerindeki komponentler iyi gibi. Ne dersiniz, benzer fiyatlara başka marka/modellere yönelmek mi mantıklı yoksa hazır havalar da ısınmaya başlamışken alıp geçeyim mi bu modeli?

Veya Triban rc 500 almak istiyorum Bütçem 15 bin ₺'cik fakat profesyonel yarışçı değilim günlük kullanıcıyım kullandığım tur bisikleti veya mtb bu 11,5 kilo yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum jant seti mavic crossride sram x7/x9 set hava maşası var. Aldığım gündem beri 40bin km üstü +- yol yaptım.Merdivenlerden indim kaldırımlardan indim Daha bir kere akort istemedi sizce bunla devam mı etmeli yoksa gravele geçmelimiyim? Okuduğunuz için teşekkür ederim. 220440 dosyayı görüntüle
Sen bana on kagit ver ben sana Nasa'nın tüm dünyadan sakladigi ufoyu getireyim. Kargo dahil

Gravelde türkiyede üretilen modellere hem ön hem arkaya thru-axel geldi ya en çok o sevindirdi beni. İkide bir hidrolik ayarı yapmak uyuz ediyodu beni. Sırf onun için nukeproof almayı düşünüyodum wiggle'dan.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Gravelde türkiyede üretilen modellere hem ön hem arkaya thru-axel geldi ya en çok o sevindirdi beni. İkide bir hidrolik ayarı yapmak uyuz ediyodu beni. Sırf onun için nukeproof almayı düşünüyodum wiggle'dan.
hangi marka bisikletten bahsediyorsununuz tam anlayamadım?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri