Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
Aynı sorun carraro dada var, Türkiyenin her yerine sordum hemen hemen net bi cvp yok, fabrikayı arattırıyorum nisan ortası diolar yada üretime girceği zaman belli değil girdiğinde 2 haftaya tüm Türkiyeye dağıtılcak diyolar. G0 lar geldi (claris setli), g2 ve g4 lerde ise (grx setli) hala bi belirsizlik var.

@AkseL carraroyu bilmiyorum, corelli ertelemeye şubat ayında başladı, adam gibi bir açıklamada yapmadı, yapsa hoşgörülü olabilirdim diye düşünüyorum ama bırakın açıklama yapmayı arayanla bile muhattap olmamayı seçti.

• Beğen
Tepkiler: AkseL
Bu virüs olayı bozdu işi, grx büyük ihtimal gelmedi daha ellerine. Zaten bisiklet olsa sokağı çıkmak skntı hatta yasak diyebilirim

Bisikletler gelsin de illaki süreceğiz zaten :)

• Beğen
Bisan da aynı halde Peugeot da. Gümrükte mallarını epey bir beklettiler. Bildiğim kadarıyla limandaymis şu anda malları, çok uzun sürmez limandan çekmemiz diyorlarmış. Nisan ortası-sonu gibi bayilere dağıtılır diyorlar.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Carraro'ya Gravel G4 için web sitelerinin iletişim bölümünden yazdım. "Sevkiyatımız devam ediyor, bayilere sorun" gibisinden yuvarlak bir cevap attılar. Bayileri arayıp sordum, kimseye gelmemiş ürün.

1-2 ay daha beklerim, daha da uzarsa haziranda dünya bisiklet gününe özel Canyon'un indirim kampanyasını takip ederim. Bende de durumlar böyle.

• Beğen
Bisikletler gelsin de illaki süreceğiz zaten :)
😊👍Aynen
Carraro'ya Gravel G4 için web sitelerinin iletişim bölümünden yazdım. "Sevkiyatımız devam ediyor, bayilere sorun" gibisinden yuvarlak bir cevap attılar. Bayileri arayıp sordum, kimseye gelmemiş ürün.

1-2 ay daha beklerim, daha da uzarsa haziranda dünya bisiklet gününe özel Canyon'un indirim kampanyasını takip ederim. Bende de durumlar böyle.
Hiç bi yerde yok aynen, bayilerde firmayı bekliyo, nisanı da geçerse bu iş bende başka alternatiflere bakıcam, sırf seti için bekledim bu kadar yoksa coktan almıştım 1 tane

Aynı sorun carraro dada var, Türkiyenin her yerine sordum hemen hemen net bi cvp yok, fabrikayı arattırıyorum nisan ortası diolar yada üretime girceği zaman belli değil girdiğinde 2 haftaya tüm Türkiyeye dağıtılcak diyolar. G0 lar geldi (claris setli), g2 ve g4 lerde ise (grx setli) hala bi belirsizlik var.
daha önceden üretilmiş olup stoktaki ürünleri gönderiyor olabilirler. Manisa'da Accell, Vestel gibi bazı işletmeler bu virüs olaylarından dolayı geçici ara verdi ne zaman aktif olur bilmiyorum. 2 markada da çalışan tanıdığım var ikisi de izindeler. Nisan dediğimiz zaman çokta uzak bir tarih değil ikinci haftası olsa 2 hafta var

daha önceden üretilmiş olup stoktaki ürünleri gönderiyor olabilirler. Manisa'da Accell, Vestel gibi bazı işletmeler bu virüs olaylarından dolayı geçici ara verdi ne zaman aktif olur bilmiyorum. 2 markada da çalışan tanıdığım var ikisi de izindeler. Nisan dediğimiz zaman çokta uzak bir tarih değil ikinci haftası olsa 2 hafta var
Bende manisalıyım ama haberdar değilim pek firmanın durumlarından, eğer dediğin gibiyse kardeşim bırakalım nisanı mayısa bile yetişmez

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
şu an corelli goat 1.0 ı bulabilceğim bir bayi yok mu ?

Goat 2.0 fabrikadan çıksın diye beklerken bugün itibariyle gravel g2 sahibi oldum. hayırlı olsununuzu alırım :)
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın :)
Bu gidişle bizim sonumuzda aynısı olacak, belirsizliği beklemekten sıkıldık.

• Beğen
Tepkiler: sspl
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın :)
Bu gidişle bizim sonumuzda aynısı olacak, belirsizliği beklemekten sıkıldık.
Valla ben güzel fiyata boyuma uygun sıfır 2019 model bulunca daha da beklemedim. Ne olacağı belli olmayan şeylerden hiç hazzetmiyorum. Belki beklemek aynı paraya daha güzel bir bisiklet almama vesile olacaktı ama beklemek bana göre değil :)

@sspl Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :) darısı bize 😀

• Beğen
Tepkiler: sspl ve AkseL
Valla ben güzel fiyata boyuma uygun sıfır 2019 model bulunca daha da beklemedim. Ne olacağı belli olmayan şeylerden hiç hazzetmiyorum. Belki beklemek aynı paraya daha güzel bir bisiklet almama vesile olacaktı ama beklemek bana göre değil :)
Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim
Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim
Geri dönüşlerini bekleriz

• Beğen
sspl
kazasız belasız kullanın :harika:

• Beğen
@sspl Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Ben de bu sıralar bir S-Works parasını borsada eritmekle meşguldüm o_O

Neyse, görünüşe göre birkaç ay rahat rahat bisiklete binemeyeceğiz gibi zaten :koptum:

• Beğen
Tepkiler: AkseL ve sspl
Geri