😊👍AynenBisikletler gelsin de illaki süreceğiz zaten
Hiç bi yerde yok aynen, bayilerde firmayı bekliyo, nisanı da geçerse bu iş bende başka alternatiflere bakıcam, sırf seti için bekledim bu kadar yoksa coktan almıştım 1 taneCarraro'ya Gravel G4 için web sitelerinin iletişim bölümünden yazdım. "Sevkiyatımız devam ediyor, bayilere sorun" gibisinden yuvarlak bir cevap attılar. Bayileri arayıp sordum, kimseye gelmemiş ürün.
1-2 ay daha beklerim, daha da uzarsa haziranda dünya bisiklet gününe özel Canyon'un indirim kampanyasını takip ederim. Bende de durumlar böyle.
daha önceden üretilmiş olup stoktaki ürünleri gönderiyor olabilirler. Manisa'da Accell, Vestel gibi bazı işletmeler bu virüs olaylarından dolayı geçici ara verdi ne zaman aktif olur bilmiyorum. 2 markada da çalışan tanıdığım var ikisi de izindeler. Nisan dediğimiz zaman çokta uzak bir tarih değil ikinci haftası olsa 2 hafta varAynı sorun carraro dada var, Türkiyenin her yerine sordum hemen hemen net bi cvp yok, fabrikayı arattırıyorum nisan ortası diolar yada üretime girceği zaman belli değil girdiğinde 2 haftaya tüm Türkiyeye dağıtılcak diyolar. G0 lar geldi (claris setli), g2 ve g4 lerde ise (grx setli) hala bi belirsizlik var.
Bende manisalıyım ama haberdar değilim pek firmanın durumlarından, eğer dediğin gibiyse kardeşim bırakalım nisanı mayısa bile yetişmezdaha önceden üretilmiş olup stoktaki ürünleri gönderiyor olabilirler. Manisa'da Accell, Vestel gibi bazı işletmeler bu virüs olaylarından dolayı geçici ara verdi ne zaman aktif olur bilmiyorum. 2 markada da çalışan tanıdığım var ikisi de izindeler. Nisan dediğimiz zaman çokta uzak bir tarih değil ikinci haftası olsa 2 hafta var
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanınGoat 2.0 fabrikadan çıksın diye beklerken bugün itibariyle gravel g2 sahibi oldum. hayırlı olsununuzu alırım
Valla ben güzel fiyata boyuma uygun sıfır 2019 model bulunca daha da beklemedim. Ne olacağı belli olmayan şeylerden hiç hazzetmiyorum. Belki beklemek aynı paraya daha güzel bir bisiklet almama vesile olacaktı ama beklemek bana göre değilHayırlı olsun, güzel günlerde kullanın
Bu gidişle bizim sonumuzda aynısı olacak, belirsizliği beklemekten sıkıldık.
Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşimValla ben güzel fiyata boyuma uygun sıfır 2019 model bulunca daha da beklemedim. Ne olacağı belli olmayan şeylerden hiç hazzetmiyorum. Belki beklemek aynı paraya daha güzel bir bisiklet almama vesile olacaktı ama beklemek bana göre değil
Geri dönüşlerini beklerizHayırlı olsun güle güle kullan kardeşim
Pes etmek yokGravel ulkemizde baslamadan biten bir maceraya dönüştü sanki