Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
Ben de Goat 1.0 bekliyorum bütçem biraz sınırlı ve bence şuanlık başka bir alternatif yok gibi ama eğer bulabilirsem triban 520 alıp gravel olarak kullanabilirim. Zaten genel olarak asfalt üzerinde kullanacağım için sorun olmaz diye düşünüyorum yazın büyük bir Ege turu düşünüyorum 1.800 km rotada bakalım hayırlısı
ben triban 520 mi satıyorum gravel almayı planlıyorum yardımcı olurum ilan forumda mevcut

Evet sahibinden de görmüştüm ilanınızı değerlendireceğim

Goat 1.0 içinde geçerli mi hocam 😁
Daha uygun fiyat durumu

Gravele geçmek isteyenlerin yerinde olsam corelliye veya carraroya 5000 +- lira para vereceğime gider doğru düzgün bir kadroya yatırım yapar, kalan komponentleri de zamanla düzerim. Gravel bisiklet maalesef kötü kadro veya komponent kabul etmez. Hakkını verecekseniz bisikletiniz iyi olmak zorunda. En önemlisi de kadro geometrisi gravele uygun olmalı, iyi bir firmadan çıkmış olmalı "şahsi fikrim." Ben asla gidip de corelli ile günaşırı yola çıkmazdım. Para+zaman öenmli şeyler. Fiyat performans kaygınızı anlıyorum ama o bisikletlerin tam manasıyla gravel tecrübesi yaşatacağını sanmıyorum.

Bisiklet alırsam corelli goat siparişimi iptal edicem bende, beklerim ben diyen varsa kaporamı ödediği takdirde, siparişi istediği yere yönlendirebilirim, bilgilerinize :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Specialized Diverge EVO

1589387463759.png
Pinkbike sitesindeki yorumlarda çok iyi tespitler var :D
(link)

Ben Goat 2'yi beklerken Gravel G2 sahibi oldum.
Kross markası kadro olarak iyi duruyor ama claris ve md bisiklete sırf backpackinge uygun diye 5400 vereceğinize G2 bakmanız bence daha mantıklı.
G2 'ye backpacking çantası olarak sadece ön bagaj ekleyemezsiniz. Gidon, kadro ve sele altı çanta ekleyerek backpacking yapabilirsiniz. Hatta klasik arka bagajları eklemeniz için delikler mevcut. Sadece ön bagaj deliği bulunmuyor. G2 ve G0'ın kadroları aynı komponentleri farklı. Ben bu sizin listede G2 ve Esker 2 arasında kalıp muhtemelen G2'yi tercih ederdim. Alacağınız G2 2019 model ise 5700 lira biraz pahalı, Ben 3 Nisanda 2019 modelini 5250'ye aldım, bilginize. Hidrolik disk kullandınız mı bilmiyorum ama bence hidrolik opsiyonunuz varsa hidrolik almalısınız.
5700 tl fiyat aldigim carraro gravel g2 2020 modelmis ve uzerinde GRX 4000 SET oldugunu ogrendim. tiagra 4700 ile kiyaslama yapmali miyim sizce?

5700 tl fiyat aldigim carraro gravel g2 2020 modelmis ve uzerinde GRX 4000 SET oldugunu ogrendim. tiagra 4700 ile kiyaslama yapmali miyim sizce?
6500 lira liste fiyatı olan bisikleti 5700 Liraya alabiliyorsanız 2020 modelse hiç kaçırma usta. Şayet eski bisikleti 2020 diye veriyorlarsa pahalı bir fiyat olur bilginize. Rengi koyu yeşil/turuncu mu acaba?
Dediğim gibi aynakol dışında fark yok oran olarak. Daha torklu olduğu için yokuşlarda, arazide vb. daha rahat edersiniz.
Grx 400'ü kullanmadığım için daha detaylı yorum yapamayacağım fakat 400 serisi Tiagra ayarındadır:
  • Ultegra: GRX800 (Ultegra mechanical shifters are ST-RX810, Ultegra Di2 shifters are ST-RX815)
  • 105: GRX600
  • Tiagra: GRX400

Son düzenleme:
Bisiklet yok şuan, berki üretimde bile değil, kadro renginden anlarsınız

Bisiklet alırsam corelli goat siparişimi iptal edicem bende, beklerim ben diyen varsa kaporamı ödediği takdirde, siparişi istediği yere yönlendirebilirim, bilgilerinize :harika:

Yarın kısmetse yeni bisikletimi alıcam. Bisikletçimle kapora ile alakalı bir problem yok ama anlaştığım fiyat gerçekten iyi, almaya niyetlenen varsa yararlansın isterim. Aramızda bir yazılı anlaşmada yapmıştık, garantici olduğumdan kaynaklı.

Beklerim diyen olursa diye tekrardan yeniliyorum,

Alınca bisikletle ilgili bir video çekersen yada fotolarını paylaşırsan sevinirim ayrıca ağırlığını da çok merak ediyorum...
Yarın kısmetse yeni bisikletimi alıcam. Bisikletçimle kapora ile alakalı bir problem yok ama anlaştığım fiyat gerçekten iyi, almaya niyetlenen varsa yararlansın isterim. Aramızda bir yazılı anlaşmada yapmıştık, garantici olduğumdan kaynaklı.

Beklerim diyen olursa diye tekrardan yeniliyorum,

Alınca bisikletle ilgili bir video çekersen yada fotolarını paylaşırsan sevinirim ayrıca ağırlığını da çok merak ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato

Yanlış ifade ettim kendimi yada yanlış anladınız. Corelli Goat değil farklı bir bisiklet alıcam yarın...

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
@MertV ne almayı düşünüyorsun mert?

Geri