Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
229705 dosyayı görüntüle
Gravel bisiklet ile uzun tur yapmayı planlar maşa ve kadro altı deliklerinin olması size eşya taşımanız açından avantaj sağlayacaktır. Eğer ciddi uzun turlar düşünüyorsanız gözardı etmeyin derim.
Evet öyle de yerli üreticiler içinde şuanda sadece maşada bağlantı yeri Corelli de var. Alt tarafta ekstra kafes montajı yine yok. Böyle bir maşa hele ki karbon maşa almaya kalksak zaten yurt içindeki gravel modellerdeki başlangıç fiyatlarına geliyor. (link) gibi. İşçiliği ve imkanı olan şöyle bir şey yapabilir. Bir aklıma yattı sonra kaş yaparken göz çıkarma durumları olabilir diye vazgeçtim.
(link)

Yada en temiz yöntem ile ayarlı boru kelepçesi (link)

Corelli kendi instagram sayfasında bisiklet parçası üretimi olduğu dile getirdiği halde, bir kaç kez sormama rağmen olumlu cevap alamadım, link altındaki yorumlarım da her seferinde silindi. Goat 2.0 modelindeki gidon ve maşa çok hoşuma gidiyor ayrıca onu sordum ona da cevap olumsuz yönde oldu.

Bazı yabancı sitelerde gravel tipi gidonlarda indirimlere rast geliyorum onda da genelde küçük boy gidonlar oluyor.Ucuz yollu bir gidon alıp eğip bükme niyetim var.Öyle bir şey yaparsam paylaşırım. Şöylede listeyi bırakayım ağzımız sulansın iştahımız artsın.

(link)

Selamlar, carraro gravel g2 bisikleti almayı düşünüyorum g2 ile şehirler arası seyahat rahat olurmu 700 800 km civarı. Ayrıyetten tur sonrası lastikleri inceltmeyi düşünüyorum bisiklet te 700*38 lastikler var bisikletin üzerine sonradan 700*30 lastik takabilirmiyim.

Merhaba dün bende carraro g2 2020 modelini aldım. Maşa da bir delik açamamışlar ☹️ Yanbagaj için 3D yazıcı ile ürün çıkartan birinden yardım istedim. Tasarımını yapıp fiyat verecek . Daha önce fiyat alan yada 3d printeri olup yapan var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Merhaba dün bende carraro g2 2020 modelini aldım. Maşa da bir delik açamamışlar ☹ Yanbagaj için 3D yazıcı ile ürün çıkartan birinden yardım istedim. Tasarımını yapıp fiyat verecek . Daha önce fiyat alan yada 3d printeri olup yapan var mıdır?
@Mtezcan Maşanın iç kısmında delik var ama.
Aynen maşanın iç tarafında delik var. O delik normalde çamurluk bağlantı noktası ama ufak tipte ön bagaj takanların da kullandığını gördüm. Birde maşanın üst tarafında delik kısım var normal v yada kumpas frenin bağlandığı noktada. Fotoğraftaki gibi bisikletin dışına değilde bir kaç eğip bükme ve custom ile iç tarafa uygun hale getirebilirsiniz. ama hazır istiyorum derseniz ülke içinde biraz zor, öteki türlüde kesenin ağzını açmanız gerekir.

Elinde parçası olup yada sıfırdan toplamak isteyip durumu bir tık daha iyi olanlar bu seçeneği de değerlendirebilir. Rengi ve ismi çok hoşuma gitti. Konu için @BerkEvren 'e teşekkürler.
Şile - Soulrider'dan Hazır Gravel Kadro

pinnacle-front-luggage-rack-black.jpg

Akort ayarını yapar yapmaz frenlerin de bağlantısını yapacağım. Yeşil candy 1 'leri yoldan söküp buna, siyahları da yola takacağım o zaman tam anlamıyla bitmiş olacak.

IMG_20200610_181224.jpg

Son düzenleme:
@ismail_32 @MakRo halen 60 kadro arayan var ise benimde 60 kadro kullanan alıcıya ihtiyacım var arkadaşlar.

Merhaba dün bende carraro g2 2020 modelini aldım. Maşa da bir delik açamamışlar ☹ Yanbagaj için 3D yazıcı ile ürün çıkartan birinden yardım istedim. Tasarımını yapıp fiyat verecek . Daha önce fiyat alan yada 3d printeri olup yapan var mıdır?
Anything cage yapacak ön maşaya ? Ben de fiyat alabilirim kaça yapar ? Haberdar edersen sevinirim

Aslında ön maşada gidon bağlantım olmamasına rağmen ön bagaj kullanan biriyim, delik olması inanılmaz avantaj evet; ama kafanıza koyduysanız o bagajı takarsınız ön çatala :D ben tura çıktığımda yapıştırıcam bagajı, ama önce estetiğini hissede hissede kullanmak istiyorum
Üretimden kaldırıldı. Yerine 105 setli komple karbon bir model getirdiler.
Vay arkadaş. Sadece 1 senede piyasada kalması üzücü, gayet güzel bi model aslında. Biz de sınırlı üretim kullanmış kadar olduk hocam ne dersiniz? :D

• Beğen
Tepkiler: slckats
Bu gün yakından görüp inceleme fırsatı yakaladım bence fotoğrafları gerçeği yansıtmıyor. Fotoğraflarından daha güzel. Bir de başka bisikletlerde daha önce hiç görmediğim bir özelliği sizinle paylaşayım. Bu bisikletin arka bacak çeki borusu asimetrik. Bunu muhtemelen vibrasyonu azaltmak için tasarlamışlar.
(link)

@ismail_32 @MakRo halen 60 kadro arayan var ise benimde 60 kadro kullanan alıcıya ihtiyacım var arkadaşlar.
60 kadro forumda kullanan illa ki vardır ama gravel bölümünde 60 kadro kullanan olduğunu sanmıyorum, açıkçası arayanda var mı bilmiyorum. Zaten bütçe 3-5 değil de 15-20 olsa hiç uğraşmaz direk avrupadan alır geçerdim. Elinizde bu tip bir bisiklet yada kadro varsa bilgisini buraya yazın. Forumda kullanıcı olmayıp konuya bakanlardan birisi aradığınız sorunun cevabı olabilir.

@MakRo İsmail arkadaş yazdı fakat bütçe olarak uygun gelmedi sanırım. Ben buraya da yazayım. Elimdeki bisiklette 2016 faturalı yurt dışı zaten. Canyon Ultimate Al F8 Ultegra 6770 di2 grup set üzerinde. Foto da ekliyorum.102922558_611704312776109_7978986995958212352_o.jpg

Merhaba herkese. Bir sorum olacaktı, cevaplanırsa çok memnun olurum. 1,5 senedir Cyclocross kullanıyorum. İlk kez düzenli bisiklet sürdüğüm dönem bu. Yani yeniyim. Cyclocross'un yoldaki performansından tabiki hiç memnun değilim. Yaz sonu bisiklet alacağım ve Yol bisikleti alma fikrim var. Fakat sürüşlerimin % 10-15'i çakıllı, hafif toprak arazide geçiyor. Samsun'da yaşıyorum, zaman zaman bazı turlar sizi böyle parkurlara sokuyor asfalt sevseniz bile. Bana "o zaman Gravel alacaksın" dendi. Fakat anlamıyorum bu Gravel işini. Olay sadece maşanın geniş ve esnek olması mı? Kocaman lastikler ve hantal bir kadro mu oluyor Gravel dedikleri. (hafiflik takıntım hiç yok bu arada) Daha arada bir şey mi bakmak lazım

• Beğen
Tepkiler: Özkan99
Geri