SametUYNDRN
Üye
- Tepki
- 200
- İsim
- samet
@emreyim34 Boyum 174, bacak boyum 81 cm, 60 cm gidon boğazıyla 52 kadro G2 'yi sorunsuz kullanmaktayım. .
Evet öyle de yerli üreticiler içinde şuanda sadece maşada bağlantı yeri Corelli de var. Alt tarafta ekstra kafes montajı yine yok. Böyle bir maşa hele ki karbon maşa almaya kalksak zaten yurt içindeki gravel modellerdeki başlangıç fiyatlarına geliyor. (link) gibi. İşçiliği ve imkanı olan şöyle bir şey yapabilir. Bir aklıma yattı sonra kaş yaparken göz çıkarma durumları olabilir diye vazgeçtim.229705 dosyayı görüntüle
Gravel bisiklet ile uzun tur yapmayı planlar maşa ve kadro altı deliklerinin olması size eşya taşımanız açından avantaj sağlayacaktır. Eğer ciddi uzun turlar düşünüyorsanız gözardı etmeyin derim.
hocam ic bacak boyum 88 2019 modelini almayi planliyorum.benim de boyum 183 55 kadro G2 kullanıyorum tam boyu alabilirsiniz.
hayırlısı olsun bende de 2019 modeli var.hocam ic bacak boyum 88 2019 modelini almayi planliyorum.
Tesekkur ederim yardimci oldunuz.hayırlısı olsun bende de 2019 modeli var.
Rica ederim, kafanıza takılan bir şey varsa mesaj atabilirsiniz. Mesaj ile konuşursak daha sağlıklı olurTesekkur ederim yardimci oldunuz.
Merhaba dün bende carraro g2 2020 modelini aldım. Maşa da bir delik açamamışlar ☹ Yanbagaj için 3D yazıcı ile ürün çıkartan birinden yardım istedim. Tasarımını yapıp fiyat verecek . Daha önce fiyat alan yada 3d printeri olup yapan var mıdır?
Aynen maşanın iç tarafında delik var. O delik normalde çamurluk bağlantı noktası ama ufak tipte ön bagaj takanların da kullandığını gördüm. Birde maşanın üst tarafında delik kısım var normal v yada kumpas frenin bağlandığı noktada. Fotoğraftaki gibi bisikletin dışına değilde bir kaç eğip bükme ve custom ile iç tarafa uygun hale getirebilirsiniz. ama hazır istiyorum derseniz ülke içinde biraz zor, öteki türlüde kesenin ağzını açmanız gerekir.@Mtezcan Maşanın iç kısmında delik var ama.
Anything cage yapacak ön maşaya ? Ben de fiyat alabilirim kaça yapar ? Haberdar edersen sevinirimMerhaba dün bende carraro g2 2020 modelini aldım. Maşa da bir delik açamamışlar ☹ Yanbagaj için 3D yazıcı ile ürün çıkartan birinden yardım istedim. Tasarımını yapıp fiyat verecek . Daha önce fiyat alan yada 3d printeri olup yapan var mıdır?
Vay arkadaş. Sadece 1 senede piyasada kalması üzücü, gayet güzel bi model aslında. Biz de sınırlı üretim kullanmış kadar olduk hocam ne dersiniz?Üretimden kaldırıldı. Yerine 105 setli komple karbon bir model getirdiler.
60 kadro forumda kullanan illa ki vardır ama gravel bölümünde 60 kadro kullanan olduğunu sanmıyorum, açıkçası arayanda var mı bilmiyorum. Zaten bütçe 3-5 değil de 15-20 olsa hiç uğraşmaz direk avrupadan alır geçerdim. Elinizde bu tip bir bisiklet yada kadro varsa bilgisini buraya yazın. Forumda kullanıcı olmayıp konuya bakanlardan birisi aradığınız sorunun cevabı olabilir.@ismail_32 @MakRo halen 60 kadro arayan var ise benimde 60 kadro kullanan alıcıya ihtiyacım var arkadaşlar.
Hocam size zahmet bisikletin standover yüksekliğini ölçebilirmisiniz.g4 bakıyordum bende fakat g4 için S beden stack 563mm , g2 ve g0 içinse stack 535mm belirtilmiş.@emreyim34 Boyum 174, bacak boyum 81 cm, 60 cm gidon boğazıyla 52 kadro G2 'yi sorunsuz kullanmaktayım. .