Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

@tunahankayak yani bakınca Goat 1 neresi G2 neresi abi Goat 1 ile aynı kadro olsa bile set farkından dolayı Goat 2 G2 karşılaması nasıl olabilir acaba onu merak ediyorum kullanıcı izlenimini
Goat 1 ile goat 2 de aynı göbek kullanılmış diye hatırlıyorum tabiki lastik farklarından dolayı akıcılığı farklı olacak. Goat 2 de aynı göbek olduğu için bir tık karşılaştırma yapılabilir bence , komponent olarak karşılaştırma yapılamaz alakasız guruplar. G2 den sonra corellinin kadrosu biraz basit geldi tasarımsal olarak.
Allah rızası için biride corelli goat 1.0 alıp videosunu çeksin 😀

Goat 1 le ilgili bir sorun olursa yanıtlamaya çalışırım.

Scudo
Goat 1 ile goat 2 de aynı göbek kullanılmış diye hatırlıyorum tabiki lastik farklarından dolayı akıcılığı farklı olacak. Goat 2 de aynı göbek olduğu için bir tık karşılaştırma yapılabilir bence , komponent olarak karşılaştırma yapılamaz alakasız guruplar. G2 den sonra corellinin kadrosu biraz basit geldi tasarımsal olarak.
Baktığın zaman beş parmağın beşi de bir değil aramızda Bisan kullanan da var gravel modelini o da mesela gelse bu muhabbete çok farklı bi boyuta taşınır hepsinin tadı zevki özelliği ayrı güzel hepimize güzel pedallar diliyorum inşallah hepimiz gönlümüze göre buluruz :)

Corelli firmasına sordum. Goat 1.0 modelinin bir kaç güne bayilere dağıtımı yapılacakmış.

Carraro'nun hangi modeli olduğunu bilmiyorum ama güzel bir çalışma olmuş. Aynı kişinin daha önce g2'nin 2020 model tanıtım videosu bu başlık altında paylaşılmıştı. Zaten videodaki arkadaşı videonun bir tanesinden Accell Grupta Ortlieb sorumlusu diye hatırlıyorum.

Sevgili arkadaşlar, boyu 1,80 civarı olup da (veya iç bacak boyu 82-83 olan) Carraro Gravel G2 kullanıcısı olan var mı acaba? Varsa kadro numarası nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada bu sezon baya baya G2 kulübü oluşmuş burada. inşallah ben de katılacağım. :) Muhtemelen netten alacağım için 52-55 arası kararsızım ve daha çok tur amaçlı kullanacağım. (mtb sıktı artık arkadaş:) )

Sevgili arkadaşlar, boyu 1,80 civarı olup da (veya iç bacak boyu 82-83 olan) Carraro Gravel G2 kullanıcısı olan var mı acaba? Varsa kadro numarası nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada bu sezon baya baya G2 kulübü oluşmuş burada. inşallah ben de katılacağım. :) Muhtemelen netten alacağım için 52-55 arası kararsızım ve daha çok tur amaçlı kullanacağım. (mtb sıktı artık arkadaş:) )
Boyum 183 kadro boyum 55

Boyum 183 kadro boyum 55
Teşekkürler. Bende 180 boyla arada kaldım. Deneyemedim de bir yerde ama olursa eğer 55 tercih edebilirim. Lakin ben arkamda çocuk için trail bike kullandığım için sele borusunda baya bir boşluk gerekiyor yoksa takamam.
Yarın elde cetvel Sundu'ya gidip bİr deneyeceğim ama gözüm kararır hemen alırım diye korkuyorum :) Sonra Hanımın dilinden kurtulamam... (evet ben de maço erkeklerdenim...). (Tabi Hanıma da alacağız o ayrı ) :)

@ventiotto rica edersem özel mesajla bana ulaşabilir misin ? Bisikletin hakkında bazı şeyler soracaktım da.. dönersen sevinirim.

@merihanac özel mesaj yazamıyorum üyelikten dolayı. Buradan sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: Otepeyurt
@Otepeyurt 1 boy 181 kadro kadro 55
TEŞEKKÜRLER .. Demek ki yaklaşık bana da uygun olacak, yarın canlıya da bir bakacağım (ama yine de internetten alacağım taksitler uygun). Mossonun da tüm gravel kategorisindeki ürünler gelmiş onlara da bakarım ama Carraro alabilecekken Mosso almam herhalde. Tabi büyük konuşmayayım. Bu arada Mosso gvl290 ve 270 e de bakmak lazım. Ucuz yollu tur-gravel tarzı. 2500-2900 civarı claris. (claris ama her parçası ayrı model tourney, altus ...vs)

• Beğen
Tepkiler: MertSeker
@Otepeyurt Mosso nun gvl serisi fiyat performans olarak iyi ama 14 kg civarında bir ağırlığı var diye hatırlıyorum.

• Beğen

178 boy 84 iç bacak ile 54kadro cr053hd kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Otepeyurt
@Otepeyurt Mosso nun gvl serisi fiyat performans olarak iyi ama 14 kg civarında bir ağırlığı var diye hatırlıyorum.
Aynen, Özellikle GLV290-270 i incelerken bana göre biraz trek 920 esintisi vardı (tabii çok çok uzak akrabası :komik:) . Acaba dedim kadro iyiyse zamanla yükseltebilir miyim, ama parça fiyatları da malum. Uğraşsan değer mi bilemedim. Ama yarın bakacağım bakalım Sunduda.. Kafama eserse alırım hem iki tane alacağım için belki de tercihim o yönde olur. (ve ayrıca şu ekonomik darboğazda pahalı komponentlerin idamesinin nasıl sağlanacağı da bir sorun. GRX ler bisiklet fiyatına ama her yer tourney ve claris parça dolu. (ağırlığı 13,50 miş. ben genelde zırhlı lastik kullanırım +2 :) )

• Beğen
Tepkiler: SeYaP
Teşekkürler. Bende 180 boyla arada kaldım. Deneyemedim de bir yerde ama olursa eğer 55 tercih edebilirim. Lakin ben arkamda çocuk için trail bike kullandığım için sele borusunda baya bir boşluk gerekiyor yoksa takamam.
Yarın elde cetvel Sundu'ya gidip bİr deneyeceğim ama gözüm kararır hemen alırım diye korkuyorum :) Sonra Hanımın dilinden kurtulamam... (evet ben de maço erkeklerdenim...). (Tabi Hanıma da alacağız o ayrı ) :)
55 benim için tam sınır. Yol bisikletlerinde genelde 54 aslında benim boyum. Bu şekilde sele borusunda yaklaşık 10cm kadar bir yükseklik var. Daha fazlasına imkan yok :)

• Beğen
Var zaten çoğu bayide , muhtemelen 2. Parti yada 54 kadrodur
Corelli firmasına sordum. Goat 1.0 modelinin bir kaç güne bayilere dağıtımı yapılacakmış.
Goat 1.0 54 bekliyorum kaç aydır 1 hafta 1 hafta diye sallıyorlar iki gün önce aradım dönüş yapacağız dediler dönüşte yapmıyorlar bayide aynı şekilde kaç ay oldu bıktım artık... normalde ben müşteriyim senin koşman lazım ben peşinde koşuyorum saçma değil mi satma kardeşim yada yalan söyleme... Karalama politikası demişler bide varsa yetkili yazsın numaramı vereceğim konuşalım kimse karalamıyor sizi ama bu kadar da olmaz merak ettiğim diğer bir nokta hadi 1 sene sonra elimize geçti bu bisiklet bir arıza problem olduğunda da bu kadar uğraşacak mıyım gerçekten böyle sorun yaşayan varsa corelli markasının garanti hizmetleri ile alakalı almayacağım Decathlon'a geri döneceğim direk iade aldılar çünkü...herkese keyifli sürüşler ☺️

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Sense25
@sspl oo o zaman 55 benim için uygun olmaz. Trail bike aparatı 11 cm zaten.. iyi hesaplamam lazım. Mtb de 51 kadroda rahatım şu an hatta aparat üstüne 6_7 cm daha kaldırıyorum sele borusunu. Saol bunu bilmem iyi oldu.. yarin aparatları da yanımda götürüp bakayım ben ..

@sspl oo o zaman 55 benim için uygun olmaz. Trail bike aparatı 11 cm zaten.. iyi hesaplamam lazım. Mtb de 51 kadroda rahatım şu an hatta aparat üstüne 6_7 cm daha kaldırıyorum sele borusunu. Saol bunu bilmem iyi oldu.. yarin aparatları da yanımda götürüp bakayım ben ..
Kadro boyu markadan markaya ve bisiklet türünden türüne çok değişken bir şey. Mutlaka deneyin o halde.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Otepeyurt
Geri