Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Az önce bir bisiklet satıcısı ile görüştüm ısrarla Goat 1.0da gri renk olduğunu ve vitrinde kurulu teşhir ürünü gri renk olduğunu iddia ediyor ilginç geldi bilgisi olan varmı acaba gri renktemi ürettiler acaba
Goat 2.0 da gri renk var. Eğer aynı kadroyu kullanıyor ve sadece donanım farkı varsa goat 2.0 kadrosuna 1'deki donanımı koymuş olabilirler, hatalı boyama vs olduğunu düşünmüyorum bence bir fotoğraf isteyin.

Scudo
Goat 2.0 da gri renk var. Eğer aynı kadroyu kullanıyor ve sadece donanım farkı varsa goat 2.0 kadrosuna 1'deki donanımı koymuş olabilirler, hatalı boyama vs olduğunu düşünmüyorum bence bir fotoğraf isteyin.
Yarın daha detaylı olarak gorusecegim

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Arkadaşlar merhaba öncelikle forumda yeniyim henüz bir bisikletim yok ve goat 1.0 gravel bisiklet almayı düşünüyorum internetten araştırdığımda GaziantepDanismanBisiklet isminde bir firmada 2250 tl civarı fiyata bisikleti buldum diğer sitelere göre çok ucuz buradan alışveriş yapan var mı aranızda, güvenilir midir? Corellinin sitesinden satış bayilerinde de gözüküyor ancak yinede tam emin olamadım. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,yeri burasımı emin değilim ama bende gravel toplamak için 2.el bir bisiklet satın aldım,kendi çapımda uygun fiyatlı toplamak istiyorum.Deneyimini paylaşan olursa çok iyi olur teşekkürler şimdiden.20200906_142539.jpg

Hocam benim alacağım goat yeşil renkte. Katalogta da yeşil ve mavi var.

Bugün Belgrad ormanında kısa bir tur attım. 1 saatte 11 km'lik yangın yollarını turladım. 200 mt kadar rakım değişimi de oldu :)

Devrilen bir ağacın üstünden atladım :)
20200906_111154.jpg

Arada piknik alanlarında su molası.
20200906_103938.jpg

Yangın yolları keyifli ve zor.
20200906_134947.jpg

Arkadaşlar merhaba öncelikle forumda yeniyim henüz bir bisikletim yok ve goat 1.0 gravel bisiklet almayı düşünüyorum internetten araştırdığımda GaziantepDanismanBisiklet isminde bir firmada 2250 tl civarı fiyata bisikleti buldum diğer sitelere göre çok ucuz buradan alışveriş yapan var mı aranızda, güvenilir midir? Corellinin sitesinden satış bayilerinde de gözüküyor ancak yinede tam emin olamadım. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Bahsettiğiniz siteyi bende gördüm ve hala 2250 tl ye satışta gözüküyordu acaba hatalı bir fiyat mı yoksa dolandırıcı mı diye düşünüyor insan telefonla bile görüşsek nasıl güvenip alınabilir acaba. Herhangi bir bilgi edindiğinizde paylaşırsanız sevinirim bende Goat1.0 ile gvl 270, 290 arasında kararsızım araştırıyorum

• Beğen
Tepkiler: Ercan Demir23
Murat_88 danışman bisikleti aradım corelli goat 1.0 3000tl fiyat verdi sitedeki fiyat geçerli değilmiş .

• Beğen
Tepkiler: Murat_88
@Fatih41 yok tartmadım ama hala eski mtb den daha hafif. marathonlar 920 gr. Rubena için sitesi modeline göre 680-1000 gr arası diyor. Benimki hangisi bilmiyorum ama çok fark yok..
Daha çamurluk takacağım. :) kendi lastikleri 2,10 du, Şu an daha ince ve daha hızlı. (bana göre)

Corelli goat 1.0 almak isteyen varsa bende var sıfır olarak kurulu 2700'e bırakırım izmir aliağadayım.

@Fatih41 yok tartmadım ama hala eski mtb den daha hafif. marathonlar 920 gr. Rubena için sitesi modeline göre 680-1000 gr arası diyor. Benimki hangisi bilmiyorum ama çok fark yok..
Daha çamurluk takacağım. :) kendi lastikleri 2,10 du, Şu an daha ince ve daha hızlı. (bana göre)

Goat 1 ağırlığı 11kg onun 13kg idi. O yüzden tekerlerin değişimi ne kadar etkiler diye merak etmiştim :)

• Beğen
Tepkiler: Otepeyurt
Geri