Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Murat_88 danışman bisikleti aradım corelli goat 1.0 3000tl fiyat verdi sitedeki fiyat geçerli değilmiş .
Ne zaman aldın bisikleti ve neden satıyosun begenmedigin yanı neler diyim yada. Bende almayı dğşünğyorumda mosso gvl 270le arasında kaldım çünkü

Scudo
Ne zaman aldın bisikleti ve neden satıyosun begenmedigin yanı neler diyim yada. Bende almayı dğşünğyorumda mosso gvl 270le arasında kaldım çünkü
Arkadaş satmıyor danışman bisikletten fiyat almış 3000 TL diye bugün banada aynı bayiden 2900 dediler düşünüyorsanız şuan Gittigidiyor'da kazananlar kulübü üyeliği ile 2750 ben daha uyguna bulamadim

Arkadaş satmıyor danışman bisikletten fiyat almış 3000 TL diye bugün banada aynı bayiden 2900 dediler düşünüyorsanız şuan Gittigidiyor'da kazananlar kulübü üyeliği ile 2750 ben daha uyguna bulamadim
Fren sistemiyle ilgili kullananların olumsuz yorumları ve zayıf estetiği yüzünden kafamda soru işaretleri var benimde

Corelli Goat 2.0 bekleyen arkadaşlar vardı benim gibi... Yine doğruyu söylemiyorlar eylül başı da yalan olacak demiştim... Çünkü 5-6 aydır aynı yalan... Gelecek ay üretime başlıyoruz... Gelecek ay bayilere dağıtıyoruz... Ama firmanın kendisine sorsak hep haklılar... Hiç yiğitliğe söz söyletmiyorlar... Üstüne bir de fırça çekiyorlar üslubunu beğendiklerimize cevap veriyoruz diye... (Buraları konuyu uzun süredir takip edenler anlar, ben tekrardan sıkıldığım için diyalogları açıklamadım).

@Neojess

Bir ürünün satışını temelde üç unsur belirler:
1.Kalite
2.Fiyat
3.Zaman

Bu bisiklet kaliteli ve ucuz olsa ne olur; zamanında olmadıktan sonra.

Ayrıca bir söz de vardır:''Bana bir nefes lazım o da şimdi lazım'' Sezon bitti, gitti.Amacım canınızı sıkmak değildi, hakikaten iyi dayandınız.

@Neojess

Bir ürünün satışını temelde üç unsur belirler:
1.Kalite
2.Fiyat
3.Zaman

Bu bisiklet kaliteli ve ucuz olsa ne olur; zamanında olmadıktan sonra.

Ayrıca bir söz de vardır:''Bana bir nefes lazım o da şimdi lazım'' Sezon bitti, gitti.Amacım canınızı sıkmak değildi, hakikaten iyi dayandınız.
Dayandık , ücretini ödedik, uygun da ödedik yalan yok... Ama sorun ücret bisiklet cart curt değil... Sorun firmanın ciddiyetsizliği , iletişimsizliği ve bunca hatalarına karşın burunlarından kıl aldırmamaları... Corelli pişmanlıkmış bunu anladık .. zaten amacım üstündeki grx seti kullanıp kalanını çöp etmek... Soulrider ı araştırdım kadroyu onlara yaptırabilirim... Corelli mi ? Bir daha çocuk bisikleti bile almam...

Fren sistemiyle ilgili kullananların olumsuz yorumları ve zayıf estetiği yüzünden kafamda soru işaretleri var benimde
Benimde endişelerim vardı bugün canlı gördüm en yakın rakibi carraro g0 4400 civarı en bugün sipariş verdim frenleride aliexpreste hybrid hidrolik frenler var onlardan alıp takicam ilerleyen zamanda karbon masa ile değiştirme düşüncede var

Goat 1 ağırlığı 11kg onun 13kg idi. O yüzden tekerlerin değişimi ne kadar etkiler diye merak etmiştim :)
Şu an kabaca tarttım bisiklet 15 kg 😋😋 bagaj dahil.. bagaj 1.6 kg yani yaklaşık 400 gr arttırmış total ağırlığı...

• Beğen
Tepkiler: Fatih41
Ercandemir23 1 ay oldu alalı kullanmadım daha hiç bisiklet ile ilgili problemim yok kimse yanlış anlamasın başka bir ürün için para lazım oldu ondan dolayı satıyorum.

Arkadaşlar gravel bisiklet düşünüyorum da.Gravel bisikletlerin gidonları yanal açılımlı olması biraz tehlikeli gibi değilmi.Yana düştüğünde vites koluna zarar verme ihtimali yok mu?Biraz tuhafıma gitti.238835 dosyayı görüntüle
Fotoğrafı aldığınız ilan sanırım benim . :D Açılı olması güzel bence Agresif bir hava katıyor ama sürüş açısından çok fark yaratacağını düşünmüyorum . Kolların daha dışarda olması malesef bir yerlere sürtme riskini arttırıyor. Kardeşimin bisiklet sürmeyi bu bisiklette öğrenmesi ve “hiç düşmemesine rağmen” sti kolları bir yerlere sürtmesi buna kanıt . Tabi bilen bir kişi sürtmeyecektir düşmediği sürece .

Corelli Goat 2.0 bekleyen arkadaşlar vardı benim gibi... Yine doğruyu söylemiyorlar eylül başı da yalan olacak demiştim... Çünkü 5-6 aydır aynı yalan... Gelecek ay üretime başlıyoruz... Gelecek ay bayilere dağıtıyoruz... Ama firmanın kendisine sorsak hep haklılar... Hiç yiğitliğe söz söyletmiyorlar... Üstüne bir de fırça çekiyorlar üslubunu beğendiklerimize cevap veriyoruz diye... (Buraları konuyu uzun süredir takip edenler anlar, ben tekrardan sıkıldığım için diyalogları açıklamadım).
Yaklaşık 10 aydır bekliyorum parasını yatırdım
@Neojess
Dayandık , ücretini ödedik, uygun da ödedik yalan yok... Ama sorun ücret bisiklet cart curt değil... Sorun firmanın ciddiyetsizliği , iletişimsizliği ve bunca hatalarına karşın burunlarından kıl aldırmamaları... Corelli pişmanlıkmış bunu anladık .. zaten amacım üstündeki grx seti kullanıp kalanını çöp etmek... Soulrider ı araştırdım kadroyu onlara yaptırabilirim... Corelli mi ? Bir daha çocuk bisikleti bile almam...
Aynı düşünce içindeyiz bisiklet gelir gelmez grup seti sökeceğim. Daha sonra soulrider dan titanyum bir kadro yaptıracağım. Güzel olacak. Diğer kadroyu nasl kullanırım bilmiyorum. Belki claris set takabilirim

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve silahsor3
93877EAD-190A-4892-9429-2AA9CE7A3453.jpeg2A5C2FAE-31CA-48B5-B0CF-02B8922CD633.jpeg@celilyafes @Bora Arıcanlı 29x2.10 Lastikler var gvl 290da . 21” kullanıyorum boyum 1.80 . Daha önce hiç drop bar kullanmamıştım ilk başlarda sırt bel ve kalça ağrısı çektim( 95 kg olduğum için pek atletik sayılmıyorum) ama sonradan ağrılarım azaldı hatta çoğu geçti .

Fren açısından hiç sıkıntı çekmedim shimanonun m.diski var . Ön ve arka dişlileri bence gayet yeterli . Evet bisiklet kesinlikle mtb lastiklerinden dolayı ağır. bunun avantajları da var dezavantajları da .

Ortalama 21 km/h hızla 15-20 km sürüyorum her gün . 91.1 kg’ a düştüm şu anda . Gittiğim mesafeyi ve ortalama hızı da arttırmaya başladım ama malesef kardeşim de bisiklet sürmek istediği için kendiminkini satıp ikimizinde kullanabileceği bir bisiklet alacağım . 21” ona çok büyük (1.67) .Buna rağmen sürmeyi öğrendi ama tehlikeli olduğu için yine de değiştirmek istiyorum. 2450 TL satıyorum bir kaç yerde ilanlarını görmüşsünüzdür . 28 günlük fren kollarında biraz çizik var kardeşimden dolayı malesef ama geri kalan her yer sıfır gibi. Almayı ya da denemek, incelemek isteyen olursa Antalya/Gazipaşaya buyursun gelsin . :)

Yaklaşık 10 aydır bekliyorum parasını yatırdım
@Neojess

Aynı düşünce içindeyiz bisiklet gelir gelmez grup seti sökeceğim. Daha sonra soulrider dan titanyum bir kadro yaptıracağım. Güzel olacak. Diğer kadroyu nasl kullanırım bilmiyorum. Belki claris set takabilirim
Ben diğer kadroyu çöpe atabilirim sırf corelliye inat... YouTube a da koyarım... Güzel reklam olur...

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Benimde endişelerim vardı bugün canlı gördüm en yakın rakibi carraro g0 4400 civarı en bugün sipariş verdim frenleride aliexpreste hybrid hidrolik frenler var onlardan alıp takicam ilerleyen zamanda karbon masa ile değiştirme düşüncede var
Mosso gvl 270 gravel bisiklet değilmi ben en yakın rakibini 270 sanıyordum 😄
Corelli goat 1 Trendyol'da kampanyalı 2429₺
Alsammı bilemedimya çok kararsızım kullananlar önerirmi goat 1.0ı
Arkadaşlar boyum 1.83 kilo 120 civarı benim goat 1.0 bisikletde kadro boyu 52 yazıyor benim için uygunmudur çok zorluk çıkartırmı yoksa

Son düzenleme:
@Amanita Dostum bence bisikletini satma. :) Bende de aynısı var. Kardeşin içinde 17' alırsan beraber turlarsınız. :) GVL290 ve GVL270 sanılanın aksine tam da gravel değil aslında tur bisikleti. Mossonun sitesindeki GVL700 lerle karşılaştırırsan bu modelin hem kadro hem maşa hem de jant bakımından farklı olduğunu görürsün (36 tel jant). Bu da onu daha ağır yapıyor. Claris zayıf dursa da 34t ruble yokuşlar için ideal. Zaten hız maksatlı değil bu bisiklet. Bence tek eksiği ön maşada bagaj deliği olmaması. Diğer taraftan hidrolik disk olmaması dezavantaj gibi görünse de mekanik disk müdahale açısından avantajlı. Naçizane fikrim budur.....

Mosso gvl 270 gravel bisiklet değilmi ben en yakın rakibini 270 sanıyordum 😄

Alsammı bilemedimya çok kararsızım kullananlar önerirmi goat 1.0ı
Arkadaşlar boyum 1.83 kilo 120 civarı benim goat 1.0 bisikletde kadro boyu 52 yazıyor benim için uygunmudur çok zorluk çıkartırmı yoksa
Aynen onu unuttum yada unutmak deilde mossonun gidon sele arası mesafe dier markalara göre biraz fazla sanırım o şekilde incelemistim kafamda eledigim için yazmamisim corelli 2750 Luk siparişi iptal ettim 2500 e trendyoldan alayım dedim fakat mavi renk var sanırım yeşil ariyorum

@Otepeyurt bisikleti koymak icin yer sıkıntısı var malesef. Hem de butceden dolayı tek bisiklet alabiliyoruz. Düz gidonlu sehir ya da mtb işimizi görür diye düşünüyorum. Ben de satma taraftarı değilim aslında oldukça alıştım sürmeye ama apartmanda tek bisikletlik yer olunca her gun birini 3. Kata dar merdivenlerden indir cikar zor olacak.

• Beğen
Tepkiler: Otepeyurt
@Bora Arıcanlı hocam 54 kadro yeşil varmış. 52 kadro maviymiş. Bende halen kararsızım. En son 2300 liraya buldum. 2300 liraya şehir içi ve ara ara ufak çaplı ilçe gezileri için alınır mı? Yoksa şehir bisikleti mi almalıyım?
Kafamda deli sorular

Geri