Boyum 185, bacak ici 90cm ve 52 kadro sahibiyim. Bana kalirsa Corelli'nin 52 kadrosu diger ureticilerden sanki daha buyuk. Eski halinden de acikcasi cok sikayetci degildim, herhangi bir bel/boyun problemi yasamadim, ama bisikletimdeki gidon bogazini (Stem) 17 derecelik ve 130mm olan ile resimdeki gibi degistirince acikcasi bisikletin karakteri iyi yonde oldukca degisti. AliExpress'den aldim ve linkini de asagi birakiyorum.
<<LINK Birakmama izin vermedi forum, o yuzden ismi paylasiyorum>>
UNO MTB Bike Stem no logo brand Kalloy Ultralight -7 17 Degree Mountain Road 31.8mm 60 70 80mm 90 100 110 120 130mm logoless
240748 dosyayı görüntüle
Ayni sekilde Frenlerden muzdarip arkadaslar da bence biraz ugras ile frenlerini iyi seviyelere getirebilirler.. Evet hassas ayarlar istiyor, test edilip zaman harcanmasi gerekiyor ama acikcasi bitirdiginizde keyif aliyorsunuz.
Ya da yine AliExpress'den alternatif mekanik diskleri deneyebilirsiniz. Dusunenlere
Zoom DB680 serisini tavsiye ederim, 2 taraftan hareketli pistonlari ile oldukca basarili olduklarini okudum. Su an ihtiyacini hissetmiyorum ama hobi olarak alip deneyebilirim.