Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Çamurluklar çok güzel markası nedir hocam
Uzun süren bekleyiş ardından mavi renk goat 2.0 sonunda önümüzde ki hafta içi gelecek

Çamurluklar SKS Speedrocker ancak Belçika'da yaşadığımı ve buradan aldığımı belirtmek isterim. Türkiye'de satan var mi araştırmak lazım.

Goat 2.0 Gravel bisiklet için ilk göz ağrım idi ama tatil boyunca kaldığım sürede bayilere ne yazık ki ulaşmadı. Şimdiden hayırlı olsun, detaylı resimlerini bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Çamurluklar için: (hepsi gayet güzel ve gayet pahalı :( )
(link)

Çamurluklar için: (hepsi gayet güzel ve gayet pahalı :( )

İndirimle beraber 40€ ödedim ama açıkçası gitgeller yaşadım. Yarı fiyatına da güzel çamurluklar varken.. Ancak hızlı şekilde sökülüp takılabilmesi yaşadığım bölgedeki hızlı değişen hava durumları için vazgeçilmez sanırım.

Diğer taraftan tek seferlik yatırım. Bisiklet değişimlerinde de koruyabilirsiniz. Belki böyle düşünmek daha doğrusu.

Arkadaşlar bisikletimin maşasında bi problem var gidon sert kalıyor nasıl duzeltebilirim aldigimdan beri boyle

İndirimle beraber 40€ ödedim ama açıkçası gitgeller yaşadım. Yarı fiyatına da güzel çamurluklar varken.. Ancak hızlı şekilde sökülüp takılabilmesi yaşadığım bölgedeki hızlı değişen hava durumları için vazgeçilmez sanırım.

Diğer taraftan tek seferlik yatırım. Bisiklet değişimlerinde de koruyabilirsiniz. Belki böyle düşünmek daha doğrusu.
Yok yok ben pahalı derim ama gider yine de alırım :hihi: . Huyum bu, konu bisikletim olunca kıyamıyorum ona en iyisini alıyorum.... :koptum:

Aslında alt tarafı plastik bir çamurluk. :(
40 - 50 birim paraya bizi kıskanan ülkenin bir vatandaşı rahatlıkla alabiliyorken, biz burada 400 - 500 birim paraya alamıyoruz. Yabancı diyor ki, sizi kıskanıyoruz, keşke biz de alamasak.
EGONOMİ UÇUYOOOO! :mad:

Goat 2.0 ile ilgili güncel bir bilgi alan oldumu?Firma ile iletişime geçtim hemen 54 kadro gönderelim dediler,52 sipariş ettiğimi söyledim o zaman beklemeniz gerekiyor dediler.Daha ne kadar bekleyeceğim diye sorunca şuan bilemiyoruz yazdılar.Koskoca firmada bir tane bilen adam yokmu?Kimi arasam kime sorsam birşey öğrenemiyorum.

Goat 2.0 ile ilgili güncel bir bilgi alan oldumu?Firma ile iletişime geçtim hemen 54 kadro gönderelim dediler,52 sipariş ettiğimi söyledim o zaman beklemeniz gerekiyor dediler.Daha ne kadar bekleyeceğim diye sorunca şuan bilemiyoruz yazdılar.Koskoca firmada bir tane bilen adam yokmu?Kimi arasam kime sorsam birşey öğrenemiyorum.

Yani 54 kadroda olsa goat 2.0 üretilip banttan inmiş mi? İnsanın inanası gelmiyor ama... :))

Bu arada bayimiz ay sonu sevkiyat var dedi, benim elimdeki son bilgi bu, sizdeki bilgi daha taze görünüyor, en azından satışa hazır bir ürün olduğu anlaşılıyor. Hadi hayırlısı bakalım, 5-10 gün daha bekleyelim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Boyum 185, bacak ici 90cm ve 52 kadro sahibiyim. Bana kalirsa Corelli'nin 52 kadrosu diger ureticilerden sanki daha buyuk. Eski halinden de acikcasi cok sikayetci degildim, herhangi bir bel/boyun problemi yasamadim, ama bisikletimdeki gidon bogazini (Stem) 17 derecelik ve 130mm olan ile resimdeki gibi degistirince acikcasi bisikletin karakteri iyi yonde oldukca degisti. AliExpress'den aldim ve linkini de asagi birakiyorum.

<<LINK Birakmama izin vermedi forum, o yuzden ismi paylasiyorum>>

UNO MTB Bike Stem no logo brand Kalloy Ultralight -7 17 Degree Mountain Road 31.8mm 60 70 80mm 90 100 110 120 130mm logoless

240748 dosyayı görüntüle

Ayni sekilde Frenlerden muzdarip arkadaslar da bence biraz ugras ile frenlerini iyi seviyelere getirebilirler.. Evet hassas ayarlar istiyor, test edilip zaman harcanmasi gerekiyor ama acikcasi bitirdiginizde keyif aliyorsunuz. :)

Ya da yine AliExpress'den alternatif mekanik diskleri deneyebilirsiniz. Dusunenlere Zoom DB680 serisini tavsiye ederim, 2 taraftan hareketli pistonlari ile oldukca basarili olduklarini okudum. Su an ihtiyacini hissetmiyorum ama hobi olarak alip deneyebilirim.

Çok teşekkürler mesaj için .

Geçen hafta bir gönderi de baya bir saydırdım ama 52 kadro corelliyi dün itibari ile almış bulunuyorum . Biraz küçük gibi durdu fakat sele ayarı ve gidon ayarı ile gerçekten keyifli bir sürüşü var .Ama gidonu hafif bir şekilde kaldırmayı düşünüyorum.

Frenler ise fren değil durmak için değil de yavaşlamak için yapılmış gibi. Çok riskli .

Corelli mesaj attı. Goat 2.0 modeli sanırım gerçekten piyasaya çıkıyor 😆😆

Tabii benim için çok geç.

SmartSelect_20200918-203338_Instagram.jpg

Goat 2.0 (54kadro) geldi, fabrika resim paylaşılmasını istemiyormuş efendim... O yüzden koyamıyorum. Bilginize...
Soulrider a kadro yaptırana kadar kullanıcam. Şimdilik gidon sargısı , sele ve gidon boğazlarını değiştiricem. Onlar cidden kötü...
Soulrider a kadro yaptırana kadar kullanıcam. Şimdilik gidon sargısı , sele ve gidon boğazlarını değiştiricem. Onlar cidden kötü...

Goat 2.0 (54kadro) geldi, fabrika resim paylaşılmasını istemiyormuş efendim... O yüzden koyamıyorum. Bilginize...
Mal sizin olduktan sonra fabrikanın istememesi sizi bağlamaz ki?
Koymanızda kanunen bi sakınca yok.

Parasını ödeyip aldığınız ürünün fotoğrafını paylaşmanıza kim nasıl karışabilir? Böyle bir haklarının olduğunu sanmıyorum.

bir kaç markanın gravel bisikletine baktım internetten genellikle lastik enleri 32 üzerinde, nadiren 32 olan var. merida speeder 100 var bende gravel a dönüştürmeye müsait olduğunu söyleyenler oldu hatta merida sayfasında dönüştüren 1-2 kişide var. böyle bi dönüşüm yaparsam 35c ile değiştirmem mi gerekir ? daha enli gravel alıp incelten oldumu hiç ?

Fabrika ancak üretim hattının, makinelerinin, yani ticari bilgilerinin fotoğrafının paylaşılmasını istemeyebilir. Ürettiği ve sattığı ürünün paylaşılmamasını isteyemez, istememeli. Bundan güzel reklam mı olur :)

Bunu size kim söyledi?

Bunca rezillikten sonra böyle saçma sapan bir istek Corelli’nin ciddiyetsizliği ve süper amatörlüğünü gösterir. Ayrıca satış sonrası destekte de pişman olacağınızın teminatını yapmış olur.

Elinizde başka seçenekler varsa yol yakınken bisikleti iade etmeyi düşünebilirsiniz fakat kabul edip geri ödeme yapmak için kaç hafta veya ay uğraştırırlar iyi düşünmek lâzım...

Mosso gvl 700 grx 600 ü önerirrim, yolda gerçekten akıyor, merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplamaya çalışırım.

@MrCheek oldukça hantal ve tasarımı çok çirkin görünüyor. Geneli böyle mossoların. Özellikle bu yol vs serileri çok estetikten uzak geliyor. Ama kişiye göre değişir tabi zevkler...

Geri