Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Fabrika ancak üretim hattının, makinelerinin, yani ticari bilgilerinin fotoğrafının paylaşılmasını istemeyebilir. Ürettiği ve sattığı ürünün paylaşılmamasını isteyemez, istememeli. Bundan güzel reklam mı olur :)

Bunu size kim söyledi?

Bunca rezillikten sonra böyle saçma sapan bir istek Corelli’nin ciddiyetsizliği ve süper amatörlüğünü gösterir. Ayrıca satış sonrası destekte de pişman olacağınızın teminatını yapmış olur.

Elinizde başka seçenekler varsa yol yakınken bisikleti iade etmeyi düşünebilirsiniz fakat kabul edip geri ödeme yapmak için kaç hafta veya ay uğraştırırlar iyi düşünmek lâzım...
Bayim rica etti, 54 kadro gönderilmeye başlanmamış herkese , önceliği olan yerlere göndermişler mi böyle garip bişeyler söyledi ben de peki dedim. En azından 1-2 gün saygı duyayım bayime... Sonra koyarım... Bayim çok iyi insan, zor duruma düşürmeyeyim. Sebebini bilmiyorum bilmekte istemiyorum, corelli dediğiniz gibi rezil bir firma, rezil müşteri ilişkileri var...
Ayrıca sitede 700-42 yazan lastikler 700 40 monte edilmiş gönderildi...

Scudo
Bayim rica etti, 54 kadro gönderilmeye başlanmamış herkese , önceliği olan yerlere göndermişler mi böyle garip bişeyler söyledi ben de peki dedim. En azından 1-2 gün saygı duyayım bayime... Sonra koyarım... Bayim çok iyi insan, zor duruma düşürmeyeyim. Sebebini bilmiyorum bilmekte istemiyorum, corelli dediğiniz gibi rezil bir firma, rezil müşteri ilişkileri var...
Ayrıca sitede 700-42 yazan lastikler 700 40 monte edilmiş gönderildi...
Bayi adını paylaşmanıza gerek yok, kimse size aldığınız bir ürüne ait video-fotoğraf paylaştığınız için ne bir söz söyleyebilir ne de yasal bir yaptırım dayatabilir, böyle bir saçmalık yok.
Haaa, ben paylaşmak istemiyorum diyorsanız da diretmenin anlamı yok. İyi günlerde olsun...

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Screenshot_2020-09-18-23-19-14-396_com.dmall.mfandroid.jpg
Screenshot_2020-09-18-23-19-22-568_com.dmall.mfandroid.jpg
Sizce bu gidon bandını taksam nasıl durur ? Üstünde yolladıkları rezil bi band. Brooks un gidon bandı bunlar. Sadece kadro yeşiline hangisi uyar ona karar veremedim.

241120 dosyayı görüntüle
241121 dosyayı görüntüle
Sizce bu gidon bandını taksam nasıl durur ? Üstünde yolladıkları rezil bi band. Brooks un gidon bandı bunlar. Sadece kadro yeşiline hangisi uyar ona karar veremedim.
Bunların yakışıp yakışmayacağını söyleyebilmek için bisikleti görmemiz lazım 😅😆
241120 dosyayı görüntüle
241121 dosyayı görüntüle
Açık yeşil bence daha çok yakışacaktır. Kadro renginin üzerine koyu yeşil gidon sarısı pek yakışmaz gibi geldi.

Son düzenleme:
Goat 2.0 (54kadro) geldi, fabrika resim paylaşılmasını istemiyormuş efendim... O yüzden koyamıyorum. Bilginize...
Soulrider a kadro yaptırana kadar kullanıcam. Şimdilik gidon sargısı , sele ve gidon boğazlarını değiştiricem. Onlar cidden kötü...
Soulrider a kadro yaptırana kadar kullanıcam. Şimdilik gidon sargısı , sele ve gidon boğazlarını değiştiricem. Onlar cidden kötü...

@Neojess temiz yürekli kardeşim alkışlıyorum seni 👏👏👏

• Beğen
Tepkiler: Neojess
Gidon boğazını da değiştireceğim çok öne eğilmek zorunda kalıyorum. Decathlon da ayarlanabilir buldum 150 tl ye... Uyumlu olursa alacağım , önce gidip denemem gerek Screenshot_2020-09-19-02-22-31-155_com.decathlon.tr.jpg

Goat 2 sonunda geldiğine göre -resmini göremesek de- işimize geri dönelim. Buyrun sıcak sıcak... gidon bandı tıpası düşmüş :( bahanesi ile değiştiririz artık bandı.

Tırmanış başlar
20200919_075133.jpg

10 km sonra zirve
20200919_080158.jpg

Gökelete inip, kahvaltı keyfi
20200919_082726.jpg

Bu da özeti.
Screenshot_20200919-091707_Strava.jpg

@MrCheek oldukça hantal ve tasarımı çok çirkin görünüyor. Geneli böyle mossoların. Özellikle bu yol vs serileri çok estetikten uzak geliyor. Ama kişiye göre değişir tabi zevkler...
11 kilogram ve bir kaç pedal atınca yolda katettiği mesafe insana güzel hissettiriyor, özellikle üstündeki lastiklerin öyle yol lastiği olmamasına rağmen bu oluyor. Tasarım konusunda bir şey diyemeyeceğim. İmkanınız varsa denemenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Feunard
Ön disk frenden basınca kamyon geliyor gibi baaaauuummm uuuummmm ses gelmesi normal mi yeni diye bisiklet ?

Ön disk frenden basınca kamyon geliyor gibi baaaauuummm uuuummmm ses gelmesi normal mi yeni diye bisiklet ?
gamyonsa sıkıntı :D yağ bulaşmış olabilir balatalara. geçenlerde bende o yüzden değiştirmek zorunda kaldım balatalarımı. balata spreyi köpük su epey yıkadım ama düzelmedi. ses çıkarması ayrı dert şehir içinde ön frensiz ani duruşlar yapamamak büyük sıkıntı

ön ile arka arasında kilitlenme ve tutuşda belirgin bi farkvarsa büyük ihtimal yağdır.

@Osmın iyi günler özel mesaj atacaktım ama nasıl yapılacağını bulamadım rica etsem bana bisikletin modelini özelden söyler misiniz.

Goat 2.0 (54kadro) geldi, fabrika resim paylaşılmasını istemiyormuş efendim... O yüzden koyamıyorum. Bilginize...
Ne demek ki fabrika resim paylasimi istemiyor mus ? Bizlerde uzun zamandir bekletilmek istemiyorduk ama bekletildik

Ne demek ki fabrika resim paylasimi istemiyor mus ? Bizlerde uzun zamandir bekletilmek istemiyorduk ama bekletildik
Valla doğrusun ama bayim ben zor durumda kalırım dediği için bişey diyemedim. Adamı ne zora sokacak bilmiyorum ama rica etti...

Bu yorumdan anladığımız üzere bisiklet size geldi ve kullanıyorsunuz. Eğer öyle ise bisikletin fotoğrafını atmak bayi ve fabrikayı niye sıkıntıya soksun ki? Rolls Royce yada Bentley gibi tamamen el işçiliği ile yılda belirli adet üretilen bir ürün değil sonuçta. Firma ve bayinin böyle bir ricada bulunması saçma olmuş.

Şimdiden hayırlı olsun. Gidon bandı olarak ta açık yeşil daha hoş duruyor, brooks marka olan gidon bantlarından mı acaba ?

241120 dosyayı görüntüle
241121 dosyayı görüntüle
Goat 2'ye bu renk yerine şundan taksanız daha iyi olur.
241120 dosyayı görüntüle
241121 dosyayı görüntüle
Screenshot_20200919-163931.png
Bu gidon bandı daha iyi gider gibi.

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Montaj yapılırken yağlı kirli elleriyle diske dediler kesin. Balataları söküp, iyice temizleyin balata spreyiyle bence. Belki hafif zımpara... Tabi diskleri de temizleyin :)

Merhabalar,

Bisiklet ile ilk dağ tepe tırmanışımı yaptım. Beklediğimden iyi bir durumda . Sorunumuz frenler. Balataları değiştireceğim. Bir de bir çift yeni lastik gerek. Lastikleri kötü ama biraz bunları kullanayım .Genel olarak fiyatına göre güzel bisiklet. Dirty drop bar ve mtb misali kullanım gerçekten keyif vericiymiş. Çok sevdim ama bunu alayım MTB'ye ihtiyacım kalmaz gibi bir sonuca varmayın sakın. MTB ve ikisi çok farklı bisikletler.

Çok dik yokuşları harika çıktık .Kaç aydır bisiklet kullanmıyorum . Yol bisikleti vs kullandım . Amaeski bisikletim ve havalı maşa lüksünü çok özlüyorum. MTB gerekli bir durum.

Gidonu da bir tık yükseltmem gerek . Gidon boğazı arasına aparat koyuyorlar. Bir tavsiyeniz var mıdır ? Ayrıca lastik tavsiyeside alabilirim . Memlekette ki en ucuz gravel. Üreten firma kelek yapacak bir şey yok . Ama kullanımı gerçekten keyifli .

Dosyalar

• IMG_9065.JPG
    IMG_9065.JPG
    1,6 MB · Okunma: 79
Bugün. Tek sorunumuz , frenler ve lastik şu sıralar.
Günün fotoğrafı bölümünden alıntılıyorum. Keyifli sürüşler, yandaki otlara dikkat oralar lastik düşmanı.

Şu corelli goat maşasından 1 tane bulsam çok şahane olacak, öne bagaj takacağım diye uydurma usulü ne işler yaptım ya.

Geri