Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

bi grx STI 2 bine dayanmış :/ satıp G0 alacam bu gidişle bozulan her bi parçası bir bisiklet fiyatı edecek seviyeye gelmiş.
bence hd fren li düz maşalı flat bar lı bir bisiklet de seçenek olabilir
sti kollar gerçekten çok pahalı
yol bisikletlerinin fiyatının çok yüksek olmasının sebebi de bu

Scudo
1.96 boyunuza 58 cm nasıl olmuştu hocam
1.96 58 CM G0 gravel kullanmıştım. Dağ bisikleti ile kıyaslamak doğru olmaz diğer arkadaşlarında dediği gibi ikisinin de sürüş tarzı farklı. Hafif arazi ortamının tadını alayım günlük şehir içi kullanayım ileride belki tur için de kullanırım derseniz G0 tercih edilir.Amaç direk arazi ve şehir içinde yavaş olsun konforlu olsun derseniz MTB tercih edin derim.

Ben aktif kışın işe gidiş geliş esnasında kullanmıştım.Yağmur kar engel olmadı.

Örnek video olması açısından kendi çektiğim video linkini bırakayım.Diğer bisiklet mtb aynı yerden iniş yaptığımızda ben yıllar önce ameliyat olduğum köprücük kemiğinde çok ciddi ağrı hissetmiştim.Ellerim uyuşmuş geçmesi de epey zaman almıştı.Ön maşadan kaynaklı tüm darbeleri vücuda aktardı.

g2 için fabrikadan istediğim ölçüler sonucu mail ile bu bilgiler geldi.

FSA ORBIT C-40B NO:42B/CUP 1.1/8"-1.5 15mm H060000000E101 U.OD:46 U.ID:42 L.OD:52,1 L.ID:56

fabrikada galiba yanlış yazmış iç çap dış çaptan büyük altta. **** alt iç çap:52---dış:56 ////// üst iç:42---üst dış:46

tek uygun bu gibi oda 400 tl . rulmansızıda yok gibi.
(link)
bu uyumsuz galiba
(link)
buda heryerde tükenmiş
(link)
g2 furş
g2 furç
g2 furs
270583 dosyayı görüntüle

carrao gravel g2 furş takımı
carrao gravel g2 furç takımı
carrao gravel g2 furs takımı
g 2 furş takımı
konik maşalar standart mı yoksa onunda farklı ölçüleri var mı. az önce aliexpressten şu maşayı sipariş verecekken aklıma 1.5" yazması geldi. farklı marka modellere baktım hepsinde de 1.2" yazıyor

edit: sitede yazıyormuş :D

ALÜMİNYUM 1.1/8"-1.1/2"

kaliperde uyumuda y8n230000 kodlu shimano aparatı 74 MM

edit2: 27,5" yerine 26 almak gerekiyor galiba ??? 420 MM şuanki maşanın uzunluğu daha önce bu şekilde maşa alan oldu mu

(link)

Son düzenleme:
dıştaki dişler çok sert değil. naylon kokusu var ama çok aşırıya benzemiyor lastikleri denemem bi kaç ayı bulur heralde veya birisini arka tekerden deneyebilirim havalar biraz düzelince. görünüşü ve kalitesi* hoşuma gitti. yanlara doğru seyrekleşiyor dişliler. fiyatı 120 tl havale ile

edit: ben bi fark göremedim ama lastikte sürüş yönüde var ok ile gösterilmiş.
muharreminde hoşuna gitmiş :D

birde şunun 26" olan siyahını sipariş verdim. gelince foto atarım.

(link)

1.jpg2.jpg3.jpg1.jpg2.jpg

Son düzenleme:
@chnkrmz bu başlığı incelemenizi tavsiye ederim. 6000 binliralık yerli grawel bisikletlere çok derken, 15.000 bin bandını bulduk.

@chnkrmz bu başlığı incelemenizi tavsiye ederim. 6000 binliralık yerli grawel bisikletlere çok derken, 15.000 bin bandını bulduk.
Çık Ağabey şu reklamın etkisinden 35 sene oldu bu "On yüz bin milyon baloncuk" reklamı oynayalı. 6000 bin, 15000 bin nedir ya:ssrtcbya:

gravel için tavsiye edilir marka ve vites grubu hangisi oluyor.

gravel için tavsiye edilir marka ve vites grubu hangisi oluyor.
Shimano grx setinin farklı versiyonlarını, sram ise grawel bisikletlere özgü setler oluşturdu.
Sramı inceleme fırsatı bulamadım fakat grx 400,600 ve 810 grup seti üretti . Di grup seti olanıda üretti shimano diye biliyorum.
Carraro g0,g2,g4,g6 ve elektrikli g8 modellerini arz etti.
Corelli goat 0 ve goat 2 modellerini arz etti.
Peogeout gr14 modelini arz etti.
Mosso gvl 270,290ve 700 modellerini arz etti.
Daha büyük ve orta bisiklet firmalarının farklı grawel modelleri var.
Son olarak decathleon rc520 sram grup setli modelini arz etti. Grawel olarak bir çok firma farklı bisikletleri piyasaya arz etti. Bu başlığın sayfalarında bir dünya bilgi var. Genel olarak sizin için toparlamaya çalıştım. Float barlı grawel modellerde mevcut. :harika:

Shimano grx setinin farklı versiyonlarını, sram ise grawel bisikletlere özgü setler oluşturdu.
Sramı inceleme fırsatı bulamadım fakat grx 400,600 ve 810 grup seti üretti . Di grup seti olanıda üretti shimano diye biliyorum.
Carraro g0,g2,g4,g6 ve elektrikli g8 modellerini arz etti.
Corelli goat 0 ve goat 2 modellerini arz etti.
Peogeout gr14 modelini arz etti.
Mosso gvl 270,290ve 700 modellerini arz etti.
Daha büyük ve orta bisiklet firmalarının farklı grawel modelleri var.
Son olarak decathleon rc520 sram grup setli modelini arz etti. Grawel olarak bir çok firma farklı bisikletleri piyasaya arz etti. Bu başlığın sayfalarında bir dünya bilgi var. Genel olarak sizin için toparlamaya çalıştım. Float barlı grawel modellerde mevcut. :harika:
çok teşekkür ederim. biraz göz attım sayfalara ama 300 sayfa biraz gözümü korkuttu
şimdilik triban grvl 520 beğenimi kazandı.
yazın ufak motoru satıp nakiti elime alana kadar çok fikir değiştiricem gerçi.
ama alacağım sınıf kesin gravel olucak.

Karda Graveling 😎
Yol bisikletinin hızı falan güzel ama Gravelın da böyle havalarda sürülebilir olması gibi bir avantajı var işte. Sabah çıkıp 37 km yaptım. Karda sürmek çok keyifliymiş 😀
IMG_20220123_093428.jpgIMG_20220123_090558.jpgIMG_20220123_090620.jpgwax

Bugün ben de karlı havada sürüşe çıktım. Evden çıkışım şehir içi asfalt sürüşü idi. Ana yollar harici diğer yerler karlı/buzlu. 2 şeritli yolun araç geçen sol şeridi düzgün, sağ şerit genelde buzlu. Bisiklet kayıyor, araçlar da sürekli geliyor. Tehlikeli olacak. Dedim dağlık yola gideyim, olursa tepeye çıkarım diyerek rotayı çevirdim. İyi ki de böyle yapmışım. Bir yerden sonra şartlar iyice ağırlaştı hem kondisyon hem de gravel yetmedi :D

1.jpg2.jpg4.jpg3.jpg6.jpg5.jpg

2 gün önce verdiğim sipariş iptal oldu satıcı gönderim yapmıyormuş bize. 1-2 güne para tekrar gönderilir karta ama kararsız kaldım sizce hangi modeli sipariş edeyim ? ölçüleri hemen hemen aynı

(link)

(link)

2 gün önce verdiğim sipariş iptal oldu satıcı gönderim yapmıyormuş bize. 1-2 güne para tekrar gönderilir karta ama kararsız kaldım sizce hangi modeli sipariş edeyim ? ölçüleri hemen hemen aynı

(link)

(link)

Çin'den karbon çatal almak kullanmak bana pek güvenli gelmiyor. Hele de arazi şartlarında kullanılacaksa. Ünlü markaların bile karbonları çatlayıp kırılabiliyorken hangi şartlarda nasıl malzemeler kullanılarak üretildiği belli olmayan bu karbonları kullanmadan önce tekrar düşünmenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71

(link)

(link)

• Beğen
Çin'den karbon çatal almak kullanmak bana pek güvenli gelmiyor. Hele de arazi şartlarında kullanılacaksa. Ünlü markaların bile karbonları çatlayıp kırılabiliyorken hangi şartlarda nasıl malzemeler kullanılarak üretildiği belli olmayan bu karbonları kullanmadan önce tekrar düşünmenizi tavsiye ederim.
Başka markalarda var ama bu markayı alan yorum yapan çok var hatta AliExpress de bi çok satıcıya baktım fotoğraf ve yorumları görmek için. Olumsuz görmedim. Alüminyum çok detaylı arastırmadım ama bulamadım akşam birdaha bakayım alüminyumlara
Izledım bu videoyu ama Toseek markası anlagıdım ve ufak arastırmam sonucu bunlar kadae dandik değil. Ayrıca forumdan @Osmın arkadasımızda epeydir kullanıyor.(Toseek değil kendısınınkı)

______

Düz maşaya şöyle birşey nasıl olur acaba. Konik pek saglıklı değil diyorlar aparat şeklinde

(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve CengoCenk
O zaman alıp kullanmaya başladıktan sonra kısa-uzun vadeli tecrübelerinizi forumda paylaşırsanız belki biz de ön yagılarımızdan bir nebze olsun kurtulmuş oluruz.

• Beğen
O zaman alıp kullanmaya başladıktan sonra kısa-uzun vadeli tecrübelerinizi forumda paylaşırsanız belki biz de ön yagılarımızdan bir nebze olsun kurtulmuş oluruz.
Yaparım tabiki. para iade edilsin ikisinden birini alacağım hangisi güzel sizce :)

Geri