avare
Aktif Üye
- Tepki
- 131
- Bisiklet
- Salcano
23 sene İsveç ve almanyada yaşadım. Gördüm en kral ve en güzel bisikletleri. Ülkeme döndüğümde ise çöp bisikletleri Gördüm. 😂siz bisiklet nedir ne bilirsiniz. Gidin Avrupa'daki bisikletleri görün. Bana bisiklet öğretmeye cal8sma dostum. Evimdeki 4 bisiklet toplam fiyatı 1 milyon TL. Gel buyur kahve içelim gör😉
Bademli bulut sokak,villa 18 beklerim her zaman.ismim ali Yılmaz.
tekrar merhaba panaracer lastikleri çok beğendim. bu arada semislick almayı düşünüyorum ama + olanı değil. ss in puncture resistance için kaplaması varmış. kuru zeminlerde ss i tavsiye ediyorlar zaten yağmurdan ve çamurdan kaçınan biriyim.Virajda kayma ve yol tutuş olayı sadece tekerin kalınlığıyla alakalı bir durum değil. Lastik ne kadar zırhlı ve sert yapılı olursa kayma riski artar ve yol tutuşu azalır.
Çoğunlukla asfaltta süreceksen dişler ne kadar küçük olursa ve merkezinde yuvarlanma direncini düşüren şerit bulunursa o kadar hızlı gidersin.
Eğer acelen yoksa ve bütçen yetiyorsa Panaracer gravelking SS+ al derim. Lastik başı kapıda ödeme 200 lira kadar da vergi çıkar. Her türlü yola girersin çok aşırı çamurlu olmadığı sürece. asfaltta da dağ bisikleti ve attığın gibi şehir bisikleti lastiklerine göre hem daha hızlı gider hem yol tutuşu daha iyi olur.
(link)
Kendi attığın modellerin hiç birisi "gravel" kullanımı için uygun değil. Hele hele granfondo yarışlar için hiç uygun değil. Şehir içi kullanılabilecek yuvarlanma direnci yüksek ve yavaş modeller.
Hayır gümrük/vergi kapıda ödeyeceksiniz. Bikeinn fiyatlarına vergi dahil değil. Avrupada yaşıyorsanız o zaman ödemezsiniz. Vergi aldığınız toplam ürün fiyatına göre değişir. Sipariş başı150 euro limit ve aylık toplam 5 parça ürünü geçmeyin. PTT kargo parası sadece.tekrar merhaba panaracer lastikleri çok beğendim. bu arada semislick almayı düşünüyorum ama + olanı değil. ss in puncture resistance için kaplaması varmış. kuru zeminlerde ss i tavsiye ediyorlar zaten yağmurdan ve çamurdan kaçınan biriyim.
sormak istediğim şey bikeinn ile alakalıydı. demiştin ki kapıda ödeme ile 200 lira ek vergi çıkar ama sepete geldiğimde gümrük için vergi ödemeyeceksiniz gibi bir şey yazıyor. ki ptt ile gönderimde 11-12 dolar gibi bir ücret alıyorlar. gümrük içinde mi acaba
Hayır gümrük/vergi kapıda ödeyeceksiniz. Bikeinn fiyatlarına vergi dahil değil. Avrupada yaşıyorsanız o zaman ödemezsiniz. Vergi aldığınız toplam ürün fiyatına göre değişir. Sipariş başı150 euro limit ve aylık toplam 5 parça ürünü geçmeyin. PTT kargo parası sadece.
Delinme korunmasına ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsanız düz SS alabilirsiniz tabii. Tercih meselesi. Semislick ve SS aynı ürün oluyor aklınızda bulunsun. Yani farklı adla birisi daha pahalı olabilir. Gidip de pahalı olanı almayın.
Aldığınızın linkini atın ona bakalım hocam ben göremedim dediğiniz özelliklerde.site çok iyi çalışmıyor o yüzden bazı lastikler çıkmayabiliyor. ararken sadece marka ismini yazmak iyi olabiliyor, ben ss olanı aldım. yüzde 40 indirimdeydi. bu da sk, bu da indirimde ama aramada çıkmayabilir;
(link)
(link)Aldığınızın linkini atın ona bakalım hocam ben göremedim dediğiniz özelliklerde.
Kendi bulduğun gayet güzel. Özellikle %90 asfaltta sürüyorsan bence bu bütçede daha iyisi çıkmaz.Merhaba. Tercihen 1200tl civarında 700x32/35 gravel lastik önerilerine açığım. Maks 1500tl ye kadar çıkabilirim. %90 asfaltta sürüyorum bu yüzden çok dişli olmasına gerek yok. Kolay patlamasın ve bozuk yolda kaymasın yeterli.
Gözüme (link) çarptı. Önerilerinizi bekliyorum.
Bunu alacağım o zaman. Teşekkür ederim 😁Kendi bulduğun gayet güzel. Özellikle %90 asfaltta sürüyorsan bence bu bütçede daha iyisi çıkmaz.
Yakışır hocam, böyle sırtı düz desenli pek gravel lastiği yok TR'de. Değişen son kanunlardan sonra da yurtdışından getirme ihtimali de kalmadı gibi. Telli modeli olduğu için normalden ağır bir modeli ama alternatifi yok maalesef yada ben göremedim. Tabii direkt 700x32 yol lastiği alırsanız o başka. Yol performansı çok iyi olur ama çamurda vs sorun çıkartır.Bunu alacağım o zaman. Teşekkür ederim 😁
Bende gravel lastik alacagim 38mm 36mm tubeless olacak. Gravelci arkadaslarin tavsiyelerine açigim. Asfaltta pek kullanacagimi dusunmuyorum.
Karışık arazi koşulları için bütçe yeterse bunu tavsiye ederim. Tubeless ready özelliği var. TR'deki en kaliteli gravel lastiklerinden. Asfaltta çok sürmeyecekseniz full arazide takılacaksanız ben olsam bisiklet de destekliyorsa 700x40 hatta 700x45 düşünürdüm bu arada.Bende gravel lastik alacagim 38mm 36mm tubeless olacak. Gravelci arkadaslarin tavsiyelerine açigim. Asfaltta pek kullanacagimi dusunmuyorum.
Bütçe yetiyorsa yorumları oldukça güzel. Panaracer TR'de hangi modelini beğendiniz?G one , cinturato ve panacer arasinda kaldim max 38mm olacak lastik cunku bisiklet 40mm destekliyor. Sanirim cinturato gravel m alacagim.