Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel Cyclocross Lastik önerileri

Merhaba. Tercihen 1200tl civarında 700x32/35 gravel lastik önerilerine açığım. Maks 1500tl ye kadar çıkabilirim. %90 asfaltta sürüyorum bu yüzden çok dişli olmasına gerek yok. Kolay patlamasın ve bozuk yolda kaymasın yeterli.

Gözüme (link) çarptı. Önerilerinizi bekliyorum.

Bu lastiği ve terrano dry modelini çok meran ediyorum. Kullanan var mı?

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Scudo
@bajerman01 boşa kullanmaktan kastınız nedir? bende 38'den 30 veya 32'ye geçmeyi düşünüyordum performans odaklı olması adına.

@safex Gravel bisiklette bildiginiz gibi yol bisikletinden farklar var. Ben yapacağım sürüşlerde bozuk asfaltlar ve yol üstündeki engelleri de hesaba katarak gravel aldım. Bisikleti alırken gravel lastiklerinden pek anlamıyordum açıkcası. Sonradan farkettim ki piyasada 35 38 40 lastik kullanan gravellar varken benim AR2 de 30C kullanılmış. Turlarda sıkıntı çıkarmıyor gayet memnunum bir yol bisikleti kadar akıcı değil bu bir gerçek fakat yol bisikletine göre dişlileri ön plana çıkıyor yokuşlarda sıkıntı yaşamıyorum. Lastiğini 38 e çıkarmayınca yol-gravel karışık ortada kalmış bir bisiklet kullanıyor gibi hissediyorum sanki bir şeyleri yanlış yapıyormuşum gibi.

@bajerman01 Evet haklısın. Bende uygun fiyata aldığım için tercih ettim. Eğer dediğin gibi yol bisikletine geçme zamanının geldiğini hissedersem değiştiririz. :D

• Beğen
Tepkiler: bajerman01
Merhabalar, Carraro Gravel G0 alarak bisiklet yolculuğuma başladım ancak konu hakkında pek bilgi sahibi değilim. Yedek iç lastik ve yama kiti vs almayı düşünüyorum da iç lastik olarak ne almam gerekir? Dış lastik "SCHWALBE 700X38C G-ONE BITE RACEGUARD" olarak geçiyor ve ince uçlu bir model olması gerektiğini anlayabildim. Önerilere ve tavsiyelere açığım.

Merhabalar, Carraro Gravel G0 alarak bisiklet yolculuğuma başladım ancak konu hakkında pek bilgi sahibi değilim. Yedek iç lastik ve yama kiti vs almayı düşünüyorum da iç lastik olarak ne almam gerekir? Dış lastik "SCHWALBE 700X38C G-ONE BITE RACEGUARD" olarak geçiyor ve ince uçlu bir model olması gerektiğini anlayabildim. Önerilere ve tavsiyelere açığım.

CST Iç Lastik Sıvılı 700x35/43c biz bu lastiklerden kullanıyoruz ince sibop seçeneği var

• Beğen
Tepkiler: Kadmos
Geri