Scudo Sports

Gürkan Genç'in gerekli ilgiyi görememesi

efecan200

Aktif Üye
Tepki
108
İsim
Efecan Zeybek
Bisiklet
Bianchi
Evet arkadaşlar sizden bir ricam var. Aranızda belki Gürkan Genç'i bilmeyenler vardır. Eğer ki tanımıyorsanız kendisi dünyayı 2012 yılından beri turluyor ve bunu yaparken genç nesilde bisiklet tutkusunu geliştirmek üzerine çeşitli projeler üzerine çalışıyor ayrıca gittiği her şehirde üniversitler onu konferans vermek üzere davet ediyor. Elin gavuru dediğimiz adamlar bu kadar destek verirken biz 200 300 beğeniyle sınırlandırıyoruz, bence şimdi hepiniz her ne işiniz varsa bırakın ve instagramdan takip edip fotolarını beğenin güzel yorumlar yazın. maddi destek veremesenizde kendi internet sitesinde ona moral veren yorumlar atın çünkü bu adamı yalnız bırakmamamız lazım psikolojik olarak desteklemeliyiz yaptığı iş çok zor ailesini arkasında bırakıp 7 8 senelik bir tura çıkmak yürek isteyen bir iş.

-konun açıkçası nereye açılacağı konusunda tam kara veremedim eğer nereye taşınması gerektiği hakkında bilgi verirseniz ayrıca sevinirim

Dosyalar

• gürkan.png
    gürkan.png
    135,9 KB · Okunma: 335
Scudo
YouTube den abone oldum. Güzel bi iş yapıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"destek"
Ben Gürkan'ı uzun zamandır takip ederim, yaptığı işe saygı duyuyorum. Lakin bu bireysel bir kendini gerçekleştirme çabası, kendi hayali, bunu da başarıyor. Bireysel bir tatmini odak noktasına koymuş bir eyleme toplumsal destek beklenilmez, makul bir beklenti olmaz bu:) Kaldı ki Gürkan'ın şu an sahip olduğu sponsor desteğine sahip olamayan amatör şubeler var, iktisadi bir desteğe ihtiyacı çok yok. Duygusal desteğe de ihtiyacı olan bir iş yapmıyor zaten.. Bu yolculuğu "like" için yapmıyor farkındaysanız, kendisini özel kılan da bu zaten..

İnstagramda 3000-4000 like alıyor her paylaşımı, binlerce takipçisi var. Sayısız yorum alıyor insanlardan. Üstüne sponsorları var hatta burs sağlıyor genç sporculara. Daha ne kadar ilgi görmesini bekliyorsunuz acaba o_O

Benim fikrimde, bu insanın 7 sene sonunda döndüğünde nasıl bir psikoloji ile normal hayata uyum sağlayacağı.Bence o zaman dediğin destek daha yardımcı olabilir.

@Ozan Güneri

dilerse döndüğü zaman hiçbir ek iş yapmadan hayatı boyunca yol hikayelerini anlatarak, yazarak para kazanabilir:) tüm bu süreçte de tur sürecinde elde ettiği reytingden daha fazlasını elde ederek duygusal anlamda da tatmin olabilir.

Ben elimden geldiğince sosyal medyadan takip ediyorum. Gittiği ülkeleri güzelce tanıtıyor sayesinde yeni bilgiler öğreniyorum. Maddi olarak sponsor desteği mevcut böyle bir problemi yok sanırım. Tabi daha geniş bir çevreye ulaşabilse turun amacını daha fazla insan görür dünyayı daha fazla tanıma şansımız olur.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mahden
Türkiyede ve Bisikletten. Benim pek umudum yok o konuda

TREK isminde bir tv kanalı var..Bisikletle ilgili farklı konseptlerde programlar yayınlıyorlar..Dün de bir tanesine denk geldim..
Adamlar amazondalar..İki kişiler..Nasıl bir çamur var..Nasıl yerlerden geçiyor,kafayı yersiniz..
Elinde bisikletle rampa çıkıyor..Toprak yol..Yağmur sonucu çamur olmuş..Gidecek gidemiyor,ayakta duramıyor..Bu nasıl bir şey:eek:
Diyeceğim,bu turcu insanlara müthiş saygı duyuyorum..

@BerkEvren
bu sadece ilgi görme meselesi değil biz burda kaç bin kişiyiz ama kaçımız tanıyoruz onu, olay biraz da herkesin tanıması profilinin genişleyerek daha fazla insana hitap edebilmesi örnek vermek gerekirse ülkemizde oğuzhan uğur gibi bir gerçek var şu an hitap ettiği insan sayısı 10larca partiden daha fazla neyse ki bu örnekte güç doğru insanın elinde, konumuza dönecek olursak gücü biraz da hakeden insanlara verelim bu bizim elimizde

@efecan200 Oğuzhan Uğur kim diye googleda arattım. Sonuçta hala tanımıyorum :koptum::koptum:
Bende Gürkan Genci tanımayalım demiyorum sadece sitem yapmaya gerek olmayacak kadar tanındığını ve hakettiği yerde olduğunu düşünüyorum. Adamın kendi adıyla sporcu bursu var daha ne yapsın :)

Soy ismimiz aynı ya daha ne kadar destek olabilirim bilemiyorum :harika:

Kullanıcı ismimi değiştirmiştim ben unutmuşum.

Yollarına kırmızı halılar serelim.

Gürkan Genç daha az kişi oluyor diye canlı yayınları Türkiye saati ile 24.00 dan yapan bir kişi ve buna benzer sorular sorulduğu zaman neden az tanınıyorsun işte instagram da az kişi seni takip ediyor diye benim için çok önemli değil bunlar gibi şeyler söylüyor. Asıl hedefini hatırlatıyor ve beni çok kişi takip etsin diye bir derdinin olmadığını söylüyor. Kanımca kendisi de çok istemiyor şimdilik bence saygı duymalıyız kararına ve bence popüler kültür aman uzak dursun böyle kişilerden birsürü sinir bozucu insanların yorumlarını okumaktansa az bilinsin hedefine odaklansın bence daha iyi.

Evet, en azından biz bisiklet severler özellikle takip edip motive edici şeyler yazmalıyız.

Bir de Hasan Söylemez var, o da dünya turuna çıktı, sanırım başka Türkler de var.

Gurksn gence feysden kac kere yorum yazdim hep ictenlikle cevapladi yani fazla taninmamasi cok iyi

@Cem Tunç hasan soylemez tam reklam onunki maddiyat adamin bisikleti filinta gibi duruyor cantalarinda leke bile yok bence o bisikletle tur yapmiyor

@Seyha07 bilmem o kadarını, ben takip ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
bende takip ediyordum bir zamanlar, dubai'de pedallıyordu,şu çölü bi geçsin tekrar takip ederim diye bırakmıştım takibi, öyle kaldı :D

Geri