Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gürkan Genç'in gerekli ilgiyi görememesi

Zenginin malı parası fakirin çenesi yorarmış :D manevi anlamda destek gösterelim ama maddi anlamda alıyordur bir şekilde yine de kendisi için iyi tur olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Erdem Topal
Scudo
Bu saf romantızm ile daha nerelere varırız bilmiyorum. Zaten memlekette ne kadar üç kağıtçı bu yönümüzü kesfetmişse tıpkı dombili mehmet gibi bir tokat vurmadan geçmiyor. Şimdiki memleket meselemizde gürkan gençin yeterli ilgi görmemesiymis. Bunu diyen adam hasta olsa iki kişi halini ahvalini sormaz yemin ederim. Oturun kendi derdinize yanın. Adını zikrettiğiniz şahıs bu gün için rahmi koc ile oturup yemek yemiş ülkede bisiklet denilince ilk akla gelen adam. Gürkan genç hirbo bir adam degil arkadaslar korkmayın, şimdiden geleceğin spor bakanlığı için emin bir şekilde taşları döşeyen bence haddinden fazla uyanık bir arkadaş. Hepinizi suya götürür susuz getirir. Adam hem beleşten dünyayı turluyor hemide 2023 yilına kadar ülke gündeminin hırı güründen uzak gününü gün ediyor. 2023 tede hepinizin ıskartası çıktığında bomba gibi dönüş yapacak. Siz en iyisimi gelecegin sayın bakanına nasıl olurda torpil yaptırırız onu düşünün.

@mehmetsunu bak bunu bilmiyorduk. Hasan söylemez'i anlamıştık da bu biraz sert geldi. Bir bakalım neymiş.

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
postu düşünüp paylaşanın düşüncesine sağlık ... :)

• Beğen
Tepkiler: efecan200
@hidromek Cehennem ve Türkler konulu fıkrayı hatırlattı yorumunuz.

• Beğen
Tepkiler: hidromek
Bence gerektiğinden fazla bile ilgi görüyor. Kimse bisikletle dünya turuna ilgi duymak zorunda falan değil. Bazıları Türkiye'yi emsil ediyor falan demiş. Adam milli sporcu falan mı da Türkiye'yi temsil. Hadi adam sporcu olur da gereken ilgiyi görmüyor diye yakınırız burada. Bisikletle turlayan adam ilgi görse nolur görmese nolur.

Vay be demek ki nasrettin hoca ile oğlunun hikayesini hep hatirlamak ve doğru bildiğinden şaşmamak gerekir... Yorumları okurken gerçekten bisikletforum mu diye düşündüm defalarca. Yazık... Evet adam benim senin için yapmıyor bu turu. Ama yae parası var geziyor gibi laflar bir bana mı iğrenç geliyor? Boyle söyleyenlerin çoğu eminim gürkan genç ve onun gibi tur yapanlardan daha zengindir. Baskasina helal olsun demek takdir etmek bu kadar mı zor...

@el_Aksa_1903 Onu bilmiyordum. Önceki yorumum için özür dilerim. Ben sponsorlarla kafasına göre dünya turu yapan biri sanıyordum.

Youtube üzerinden uzun zamandır takip ettiğim kişidir. Helal olsun yaptığı şey sadece "helal olsun" diyerek geçiştirilecek bir iş değildir. Mümkün mertebe takip edilmesi gerekiyor. Böyle bir işe kalkışmak bile bizleri ürkütürken Gürkan bunu gerçekleştirebilmiştir.

@mehmetofficial helal olsun yapılacak tek şey bu aslında ne yazık ki bisiklet forum ahalisi konuyu başka yönlere çekmeyi çok seviyor saygı duymayı ne yazık ki kabul etmiyor güzel yorumun için teşekkür ederim kardeşim :)

Bence gereğinden fazla ilgi görüyor. Gürkan'ın yaptığını Avrupa'da birçok kişi yapıyor. Üstelik devlet desteği de almadan... Şahsen kendisini takip etmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@can onur Gürkan Genç devlet desteği mi alıyormuş? :)

@Buğra C Sınırlardan kolay geçtiğini biliyorum. Bence çok güzel bir destek. Daha ne olsun?

@can onur (link)

16 ve 19 a göz atabilirsiniz :)

Sacma sapan yorumlari gorunce gulmemek elde degil bu arada hersey yurekde biter,tek taklit edilmeywn sey cesarettir
Benim de hayalim istanbul-tokyo..benim gurkandan neyim eksik:)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@nonsteril Türlü sebepleri var. Merak etmiyorum öncelikle. İkincisi vaktim yok. Üçüncüsü de zaten geziyorum ve kendi seyahatlerimi planlıyorum. Vs vs...

Geri