Bisikletli Gezgin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.603
- İsim
- Mustafa
- Bisiklet
- Sedona
@mehmetsunu çok fena gömmüşsünüz... Fazla acımasız bi yorum olmuş... Üstelik kendisinin bakan falan olacağınıda düşünmüyorum... @can onur kendisini takip ettiğim bir bisikletçi.. Bugüne kadar çok güzel turlar yaptı... Kim istemez ki sorunsuzca sınırlardan geçmek... İnsanın zor durumda kaldığında özellikle devlet desteğini arkasında hissetmesi çok kötü birşey olmasa gerek...
Birde bu sponsor mevzusu var... ne yalan söyleyim benim sponsorum olsa her fırsatta yola düşerim...
Birde ilgi mevzusu var... Şu an Gürkan Genç'in hiçte halinden şikayetçi olduğunu düşünmüyorum... Sadece ülkemizde bilinen ya da bilinmeyen uzun bisikletçilerine göre biraz daha medyatik diyebiliriz... Bu birazda günümüzde kendini özellikle sosyal medya aracılığıyla çok kolay duyurabiliyor olmasından... Allah yolunu açık etsin...
Birde bu sponsor mevzusu var... ne yalan söyleyim benim sponsorum olsa her fırsatta yola düşerim...
Birde ilgi mevzusu var... Şu an Gürkan Genç'in hiçte halinden şikayetçi olduğunu düşünmüyorum... Sadece ülkemizde bilinen ya da bilinmeyen uzun bisikletçilerine göre biraz daha medyatik diyebiliriz... Bu birazda günümüzde kendini özellikle sosyal medya aracılığıyla çok kolay duyurabiliyor olmasından... Allah yolunu açık etsin...