Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gürkan Genç'in gerekli ilgiyi görememesi

@Alptriatlon teşekkürler

geçirdiğim büyük kazaları detayları ile paylaşmıyorum,. Fakat o kazaların birinde 2 operasyon geçirip 3 ay dinlendim diğerinde 2 ay dinlendim. Geçirdiğim kazalardan 3 tanesi de bedene kalıcı hasar verdi.
Hepimizin seçtiği hayat yolunda düşüşler oluyor kalkıp devam ediyoruz. Ben de onu yaptım :)

Scudo
@Gurkan Genc sizi yakalamışken,iki soru sorayım..:)
1-Çölün ortasında kendi başınıza pedallarken veya dururken,ne düşünüyorsunuz veya bir şey düşünüyor musunuz?
Bu boşlukta,bir varlık olarak bulunmak nasıl bir his?
2-İnsan hakkında ne düşünüyorsunuz?İnsanı sıradan bir hayvan cinsi olarak mı görüyorsunuz,doğayı katleden bir canavar olarak mı,yoksa kutsal bir varlık olarak mı?Size göre insan,yani homo sapiens,nasıl birşeydir?

@Gurkan Genc

Tahmin etmiştim, çok geçmiş olsun. "pek çok insan kendi hayal dünyasında; senin sürekli, güzel ışıklı caddelerde lay lay lom gezdiğini düşünüyor olabilir." canının yandığını, atlattığın ciddi tehlikeleri sadece sen biliyorsun ve başka gezginlerin morali bozulmasın, ilerde bu işe heves edecek kişiler korkmasın diye, pek çok olumsuzluktan bahsetmek istemiyorsun. Bu da insanların, yaptığın işin ciddiyetini anlamalarını zorlaştırıyor,

Kazalarını paylaşmasan bile, ufak yada büyük kazalardan sonra, en azından tıbbi olarak, düşüş anında ve sonra ki haftalarda, bisikletçilerin neler yapması gerektiğini, müsait olduğunda ayrıntılı bir şekilde anlatırsan belki faydalı olabilir.

Şimdiden tarihe geçtin, bundan sonra ömürünün geri kalanında hiçbir şey yapmadan yatıp uyusan da olur.
Bence; °Daha iyisi yapılana kadar, en iyisi bu." diyebilirsin.

Bildiğin gibi devam et, Allah yardımcın olsun.

Yolunuz ve bahtınız açık olsun
Emniyetli sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Gurkan Genc
Geçen yaz çıktığım kısa bir bisiklet turunda , çadır ve yük ile sadece 4 gün süren yolculuğumda hem Gürkan'ın hem de diğer tur bisikletçilerinin ne kadar büyük bir azim , cesaret ve macera ruhuna sahip olduğunu anladım. Kendisine saygım da hayranlığım da büyük ! Dünyayı gezen tüm bisiklet turcularının yolu açık olsun , her şey diledikleri gibi gerçekleşsin. Bence Özel insanlar ! ve Gürkan da bunlardan biri..Adı geçmeyen ama tur yapan diğer vatandaşlarımız da benim için aynı değerde , zannedilmesin ki aklımızda değiller :)

tanımak zorundamıyız güzel kardeşim seni ne ilgilendiriyor milleti burda adamı tanımaya herşeyini beğenip yardım etmeye zorlamaya çalışıyosun sanane çok güzel bi ülkede yaşıyoz sanki millet geçim derdinden burnunun ucunu göremiyor

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@Haydar1912 Bisiklet camiasının bence önemli isimlerinden biridir Gürkan Genç tanımak zorunda değilsin ama burada ukalalık yapmanın da luzümü yok
Konuyu açan arkadaş manevi yardımda bulunalım demiş maddi bir yardım beklentisi yok hele ki senden Gürkan hocamınızın da isteği olmaz
Son olarak da ülkede seni zorla tutan yok 235 tane ülke daha var Dünya'da

Gürkan’ı uzaktan da olsa takip ederim. Örnek bir insan

• Beğen
Tepkiler: Gurkan Genc
bisiklet dünyasında kendi hayallerin peşinde koşan bence 2 adam var ve tanımadım 10larca bisikletci yok böle yok şöle diyicemize yaptiklari işi ve cesaretlerini tbr etmek cok zor deildir :) en azindan benim icin ufak bi başlangıç oldu eskiden 5km bisiklet sürmeyip dişardan bisikletcilere yoh yalan atiyollar kolay deil die bakarken şimdi 50- 150 km tur atip eğlenen ve keyif alan biri olalak sölüyorum :) ilerde dünya turu oda olmadi türkiye turuna cıkarsam bisiklet le bu sizin başardınız dişardan imkansız gibi gözüken turlarınız sayesinde en azindan benim hayallerimi biraz daha geniçletiniz :)
@Gurkan Genc bu yüzden tşk ediyorum ve yaptiniz işi dört gözle takip ediyorum şahsen :)

Herkesin icinde bir potansiyel bir ates var lakin cok azimiz bu potansiyelimizin farkina varıyor yada meyilimizin farkina variyoruz..bu hem cevre ve sosyal hayat yada toplum baskısı vb gibi nedenlerle onceliklerimiz baska oldugu icin ona yoneliyoruz ama hayallerimiz hep icimizde bu da bize sikinti olarak geri donuyor..hayal et hayalinide yuksek tut.hayalin icin firsat kolla. sabır et.azim et.asla vazgecme motto bu olmali.ee peki hayalini gerceklestirdin egonumu tatmin etmis olucaksin icindeki enerjiyi mi egale mi etmis olucaksin yada taninmis olucaksin ruhun teskin olmus olucak bu dogustan getirdigimiz oz ruhun kimyasiyla ilgili onun icin meyiline bak potansiyelini kesfet herkesde farkli cunku

Hayal ettiğiniz şeyi kendiniz için yaparsınız, ilgi görmemesi önemli olmasa gerek. Herhangi bir geziyi, bir turu sosyal medyada görsellerle ve blog yazılarıyla anlatınca gelen beğeniler elbette olumlu geri bildirimler. Bize hoş geliyor ki bu medyaları kullanıyoruz, belki buna ihtiyaç da duyuyoruzdur tam çözebilmiş değilim.

Yazıyla ve yorumla gelen olumlu geri bildirimler yanında negatif yorumlar, kişiliğe doğrudan saldırı olmadığı sürece gayet olağan. Argümanlarınıza ve iddia ettiklerinize dönük eleştiriler, fikir ya da hikaye paylaşmanın doğal bir sonucu olarak her zaman olacaktır. Kişiliğe yönelik 'ad hominem' bir saldırı olmadığı sürece eleştiri, övgüye yeğdir.

Bakan olma konusunun bir şaka olduğunu düşünüyorum ama Gürkan Genç'i tanımıyorum belki de ciddidir bunu söylerken.

@Cemil Dada :) yukarda yazmışım birşeyler, eh bir de web sayfam var elinin altında da internetde var. Şaka mı demişim gerçek mi okuyup araştırıp (tabi istersen) kendin karar verirsin :)

@Uçan teşekkürler

@Haydar1912 bir şey kaybetmiyorsun tanıyıp ne yapacaksın? Hatta ülkenin ekonomisi boktan diye kimseyi tanımayalım. Nefes almadan işimize gücümüze bakalım. Okumayalım, öğrenmeyelim , gömelim kafaları da toprağa ne gerek var, insan tanımaya dost edinmeye, iletişimde kalmaya...

@lsyncal paylaşımlarla yardımcı olduysam ne mutlu sevindim. Ben teşekkür ederim.

@ahlaksız Çöllerle ilgili düşüncelerim web sayfamda anılarım içinde yazar. İnsanlarla ilgili düşüncemse 8 senin sonunda tam olgunlaşmadı. Yaşadığı toplumdan, kültüründen coğrafi koşulluna kadar insan davranışları değişiyor tam olarak cevabım budur diyemem. Uzmanlık alanım değil Sosyoloji ve Antropoloji fakat yıllarır yollarda ekitap okuyup kendimi bu konularda geliştirmeye çalışıyorum. Turum bittiğinde her kıta da yaşayan toplumları gördüğümde bir genel görüş çıkarmaya çalışacağım

@Gurkan Genc abi Benide alsana yük bagajına tam hayal ettiğim gezginlik evresi içimdeki özgürlük yolu bitmesin herşey Birgün biter ama yol hiç bir zaman bitmez yeryüzü gezgini selam olsun sana

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Gurkan Genc adaşım yolun açık olsun, bir daha dert keder görmeyesin...şahsen tanımadığım bir insana böyle samimi şekilde yazmam popülizmden ziyade içimize yaktığın gezme-biryerler varma arzusu ateşidir. bu ateşten dolayıdır sana karşı sıcaklığım...selamlar...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Gurkan Genc hayal ettiğini gerçek hayata aktarabilme cesaretini gösteren mutlu azınlıktan biri. Suudi Arabistan turunu gerçekleştirebilmek için gerekli vizeyi almaktaki azmi sanıyorum çok az insan sergiler. Muazzam bir inat ortaya koymuş resmen. Blog'undaki bütün yazıları okudum. Twitter ve İnstagram kullanıcısı değilim ancak Facebook'tan olabildiğince takip ediyorum. Acizane görüşümdür katılmayan elbette ki olacaktır, reklam ve gününü gün etme peşinde olduğunu sanmıyorum. Gürkan Genç hayalini hedef haline getirmiş ve onun peşinde. Olaya bu basit çerçeveden bakıyorum. Bu noktada seveni sevmeyeni, takdir edeni ya da etmeyeni elbette olacaktır. Bu da zaten hayatın kanunu değil mi? İnsan sayısı kadar doğru vardır yeryüzünde. Herkesin doğrusunun da kendisine sevimli gelmesinden daha olağan ne olabilir ki?
Yolu, bahtı açık olsun.

Amerika' lıların bir huyuna hastayım kendi ülkelerini her han gibi bir konuda sporda bilimde ileriye götürecek birini hiç hazzetmeseler de desteklerler bizde ise tam tersi bir şeyler başarmaya çalışanı alaşağı etmeye hevesini kırmaya çalışıyorlar işte buna sinir oluyorum bunu yapanların %99 u da hayatında hiçbir şey yapamamış yapmayı denememiş insanlar oluyor.

Geri