Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hafif küçük çadır tavsiye

TRY 624.87 11%OFF | Naturehike Cycling Single Tents Waterproof 1 2 Person Backpacking Trekking Mountain PU4000 Camping Tent Ultralight
(link)

Buna da bakabilirsiniz, 20D olanından almıştım uygun fiyatlıyken...Kazıklar aluminyum ve sert zeminde bükülebiliyorlar (vidalı kazık siparişi verdim), onun dışında hacim ve ağırlık olarak çok memnun kaldım...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Scudo
Çok güzel öneri ve fikirler gelmiş teşekkür ederim. Çadır taşımak konusunda şöyle bir sistem kullanacağım. Bugün elime ulaştı. Pack2ride'ın gidon aparatı olan Hodo; taşıma kapasitesi baya geniş; şu fotoğrafa uyku tulumunu da ekleyebilirim.
Hocam gidona o derece bir agirlik bisikletin dengesinde sorun cikarir. Pek onermem

Son düzenleme:
Merhaba, kendim 6 yıldır nortland profesyonel 2 kişilik 4 mevsim çadır kullanıyorum. Bisikletimle birlikte 100'e yakın şehirler arası tura ve araçlı kamplı turlara gittim. 10 numara bir çadır. Ağırlığı ise herşey dahil 1.7 kg, gerçekten çok hafif. Aynısında aradım bulamadım ama bu marka çadırlara bakmanı öneririm. Bisikletin önünde taşıdım. Kırmızı renkli olan.
21457862_10155591074262381_2943592448020007443_o.jpg
64907435_10157282177952381_689959373383925760_o.jpg

Evolite summit alüminyum çadır. 900 TL civarı çok hafif. Alüminyum harici hafif çadır bulamazsın zaten.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
Merhaba, kendim 6 yıldır nortland profesyonel 2 kişilik 4 mevsim çadır kullanıyorum. Bisikletimle birlikte 100'e yakın şehirler arası tura ve araçlı kamplı turlara gittim. 10 numara bir çadır. Ağırlığı ise herşey dahil 1.7 kg, gerçekten çok hafif. Aynısında aradım bulamadım ama bu marka çadırlara bakmanı öneririm. Bisikletin önünde taşıdım. Kırmızı renkli olan.
240005 dosyayı görüntüle
240007 dosyayı görüntüle
Çadırınızın tam marka modeli nedir acaba ? Bir sorumda bu ağırlık poller dahil ağırlığımı?? Her şey dahil demişsiniz ama gene de inanamadım Muazzam bir ağırlık. (inanamadım derken harika inanılmaz manasında :) ) piyasada 2.5 kg en hafifim diyen çadırlar. Mattır tulumdur derken olay iyice içinden çıkılmaz bir hal almaya başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Çadırınızın tam marka modeli nedir acaba ? Bir sorumda bu ağırlık poller dahil ağırlığımı?? Her şey dahil demişsiniz ama gene de inanamadım Muazzam bir ağırlık. (inanamadım derken harika inanılmaz manasında :) ) piyasada 2.5 kg en hafifim diyen çadırlar. Mattır tulumdur derken olay iyice içinden çıkılmaz bir hal almaya başlıyor.
Bence 1,7 kg öyle çok da inanılmaz bir hafiflik değil. Kullandığım eski nesil 2 kişilik Naturehike cloud-up 2 kazıklar ve poller dahil 1,2 kg.
Bütçeyi bir parça daha artırabilirseniz harika alternatifler var. Şu mesela 900 gr:
(link)
Şu yine 1,2 kg:
(link)
Hele bir de ABD üretimi Big Agnes, Sea to Summit, MSR gibi firmalarda daha da hafif alternatifler mevcut. Pek tabi fiyatlar sapıtıyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Clal
Fiyat önemli
baktığımız çadır bütçesi 500 tl olunca bunlar karşımıza çıkmıyor 😆 😆 😆 ilk linktekinin kar eteklerini kessek oda diğerinin ağırlığına gelebilir belki. Yurdışından getirtince de gümrük konusu sıkıntılı :bsmagryr:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@everhard vallahi çok güzel tavsiyeler ancak beni yamultur bunlar. Satın alsam artık evin karşısındaki cami bahçesine kurar yaşarım; ohhh miss kira derdi de yok. 😁
Önerileri hep takip ediyorum. Ama 1000tl'nin üzeri imkânsiz gibi benim için. 😁

• Beğen
Tepkiler: everhard
@Taygun Kon
Bak bu linkte tek kişilik gri renk olanı (naturehike ta renk önemli, bu seride gri olanlar daha hafif mesela) 97 dolar.
(link)
Hem 97 dolar 1000 liranın "hala" altında, hem de 1150 gr gibi çok hafif bir ağırlığa sahip.

@Clal 120714112_548842942581911_7910353212283068938_n.jpg
120714112_548842942581911_7910353212283068938_n.jpg120754813_673015990313524_3789713547964307434_n.jpg

Söylemeyi unutmuşum. Ayrıca bu çadır 4 mevsim. Yağmur ve kar suyu geçirmiyor. Tek sevmediğim yanı beton zemine kurulmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Clal
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Upland brabus 2 aldım geçenlerde, 2 kişiliği 1750 gram benim ölçümlerime göre, benim için kabul edilebilir çünkü bütçeme uygun bir çadır 360 tlye aldım ben. Bütçesi düşük arkadaşlarların göz atmasını tavsiye ederim.

Konudan bağımsız;Çantanız 30L mi 45L mi?Bir de ön port bagajın linki var mı acaba?
Hocam canta 20 litrelik , Anunnaki canta. Port bagaj kendi el yapimim. Piyasada boyle bsey yok cunku. Genelde ufak modeller var. Bu celik ve asiri saglam.
20200826_180847-1.jpg

Upland brabus 2 aldım geçenlerde, 2 kişiliği 1750 gram benim ölçümlerime göre, benim için kabul edilebilir çünkü bütçeme uygun bir çadır 360 tlye aldım ben. Bütçesi düşük arkadaşlarların göz atmasını tavsiye ederim.
Sizden gördüm ve ben de aldım 360tl'na. Açıklama değerlerine göre Decathlon çadırında daha iyi gibi. Ayrıca tattım 1800gr geliyor. Gerçekten bu fiyata ideal :) Bakalım kullanışlı nasıl olacak. Az önce geçti elime. IMG_20210608_183700.jpg

@Taygun Kon
Ağırlığı fena sayılmaz gerçekten. Tamam hafif kategorisinde değerlendiremeyiz ama ağır da diyemeyiz. Paketli boyutları nasıl o önemli. Heybede ya da bagaj demirinde taşımaya uygun mu?

@Taygun Kon
Ağırlığı fena sayılmaz gerçekten. Tamam hafif kategorisinde değerlendiremeyiz ama ağır da diyemeyiz. Paketli boyutları nasıl o önemli. Heybede ya da bagaj demirinde taşımaya uygun mu?
Cloud up 2 1.9, 1.7 arasında bir ağırlığa sahip. Bence 2 kişilik bir çadır için gayet iyi bir ağırlık.

Boyutları da oldukça iyi. Ben gidonda taşımayı düşünüyorum. Az önce bağladım gidona oldukça iyi durdu. Portbagaj'da çok rahat taşınır.
IMG_20210608_220053.jpg

Sizden gördüm ve ben de aldım 360tl'na. Açıklama değerlerine göre Decathlon çadırında daha iyi gibi. Ayrıca tattım 1800gr geliyor. Gerçekten bu fiyata ideal :) Bakalım kullanışlı nasıl olacak. Az önce geçti elime. 266470 dosyayı görüntüle

Umarım memnun kalırsınız şahsen bisiklette daha deneme fırsatım olmadı ama iple çekiyorum o günleri :)

@Taygun Kon

12.5 cm çapında 51 cm uzunluğunda bir paketlemesi var. Bagaj demirinde taşınabilir, daha uygun paketleme elbette vardır ama bu fiyat bandında ben en optimum bu çadırı buldum daha uygun alternatifler varsa bilen arkadaşlarlar yazarsa güzel olur yeni alıcak arkadaşlara.

@azzyldrm bence de tam bir f/p ürünü bu. Tabi demeyince göreceğim ama kağıt üzerinde en iyisi bu.

• Beğen
Tepkiler: azzyldrm
Cloud up 2 1.9, 1.7 arasında bir ağırlığa sahip
Evet haklısınız. Yeni/upgraded versiyonu öyle. Ama ben eski versiyon kullandığım için 1,2 kg ağırlığı. Gidonda de taşınabilir duruyor. Harika. Güle güle kullanın. Fiyatı gerçekten çok makul. Bir parça pahalı olsa şurası şöyle, burası böyle derdik ama oldukça makul bir fiyat performans oranı var

@everhard çok teşekkür ederim :)
Kullandıkça gözlemlerimi burada yazarım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve everhard
Geri