Scudo Sports

Hafif küçük çadır tavsiye

Cloud up 2 1.9, 1.7 arasında bir ağırlığa sahip. Bence 2 kişilik bir çadır için gayet iyi bir ağırlık.

Boyutları da oldukça iyi. Ben gidonda taşımayı düşünüyorum. Az önce bağladım gidona oldukça iyi durdu. Portbagaj'da çok rahat taşınır.
266481 dosyayı görüntüle

Çadırı deneme imkanınız oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Scudo
Makro bende cloud up 1 var. Bilerek tek kişilik aldım.pack 2ride in gidona takılan apetati ile kullandım. Sıkıntısızdi. Sonra onu pack2 ride in innasina sokmaya çalıştım. Çanta Hafif bombeli oldu. Çadırdan memnunum. Benim için küçük olması yeterli. Tavsiye eder miyim ederim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Makro bende cloud up 1 var. Bilerek tek kişilik aldım.pack 2ride in gidona takılan apetati ile kullandım. Sıkıntısızdi. Sonra onu pack2 ride in innasina sokmaya çalıştım. Çanta Hafif bombeli oldu. Çadırdan memnunum. Benim için küçük olması yeterli. Tavsiye eder miyim ederim.
Aynen cloud up 1 ve 2 modelini geçmiş dönemlerde incelemiştim benim her türlü 2 kişilik almam gerekiyor çadır ve uyku tulumlarına genelde ucu ucuna sığıyorum. İlk 2 kişilik modeli için alma niyetim olduğunda dolar 3.80'lerdeydi 94$ fiyatı vardı, fiyatı hala aynı ama dolar ikiye katladı. Zaten alternatif olabilir diye bu modeli sordum cloud up serisi hoşuma gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Merhaba arkadaşlae bikepackingde kullanılabilecek çadır önerilerinize ihtiyacım var benim de . Decathlon Fresh and Black sahibiyim ama olmaz deniyor. ? 500 tl üstüne çıkmayı düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Merhaba arkadaşlae bikepackingde kullanılabilecek çadır önerilerinize ihtiyacım var benim de . Decathlon Fresh and Black sahibiyim ama olmaz deniyor. ? 500 tl üstüne çıkmayı düşünmüyorum.

Sadece yaz mevsiminde kullanacaksanız şu modeli inceleyebilirsiniz bence.

Link bütçenizi aşsada 500 tl civarına da bulunabilir bir ürün. (link)

İyi günler.
Şimdi konu bikepacking olunca hariflik ve küçüklük çok ön plana çıkıyor. Heybede falan taşıyacağım deseniz seçenekler artıyor ancak sizin kullanım amacınıza uygun ve maksimum 500 lira bütçeyle aklıma pek bir şey gelmiyor maalesef.
Ama bu konunun bir önceki sayfasında bahsi geçen upland brabus çadırı kullananlar var. Onların fikirleri alınabilir.

Sadece yaz mevsiminde kullanacaksanız şu modeli inceleyebilirsiniz bence.
Link bütçenizi aşsada 500 tl civarına da bulunabilir bir ürün. (link)

Bire bir aynısı bir ürünü aliexpresten almıştım, hatta forumda şöyle bir başlıkta var Yazlık hamak kampı için tarf mat ve hamak önerileriniz isterseniz işinize yarayabilir. Bende şuanda aliexpressten aldığım 3mx3m tarp (branda) ve cibinlikli hamak var 1-2 kere kullanama fırsatım oldu bir sıkıntı yaşamadım. Yukarıdaki konuda turculuk konusunda tecrübeli isimlerden birisi olan Gurkan Genc 'inde önerileri var. Ama ne olursa olsun bir tane çadır şart yeri geliyor çadırında lazım olduğu anlar oluyor, sadece bisiklet turculuğunda değil kamp ve trekkinde de.

aldığım ürünlerin linklerini eklerim.

Husky bizam light çadırı bir hafta boyunca böyle kullandım. Daha önce kullandığım 2 kişilik decathlon çadırlarına göre daha az yer kaplıyor ve artı olarak bagajı var.
99ABD6F8-ADF8-48ED-9FFD-A22E8437C024.jpeg

Çadırı deneme imkanınız oldu mu?
Ne tesadüf şu an ilk kez kurdum ama evin içinde. 😀
İçinde kediyle oturuyoruz. Kolay kuruluyor. İçinde lamba takma aparatı da mevcut. Bu aradığım bi özelliktir.

Daha dışarıda kullanma şansım olmadı. Bisiklet turunda kullanacağım. Temmuz'un 15'ine kadar fikirlerimi yazarım diye düşünüyorum :)
IMG_20210627_150637.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Atasoy
Geri