Umur Bora
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.985
- İsim
- Bora
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Abi bu A070 kolları getir(e)miyor kimse Türkiye’yeO bağ yeni bisikletin selesine oturuncaya kadar sürebilir
Kol ve teli x2 yapıp dış kabloları ekleyince tamam.
Bir çift Claris kol takımı 8000 lira olmuş. Son baktığımda 2 bin küsürdü.
319127 dosyayı görüntüle
Hâlâ bir çift Tourney kol, tel ve kablolar, aynakol ve ön attırıcıyla 2x7 Tourney sete dönüştürüp devam etme şansı var.
319128 dosyayı görüntüle
Ama girişmişken daha esaslı bir yükseltme daha iyi tabii. Daha iyi ama çok daha masraflı.
Doğru diyorsun ama başta yaptım bi defa hatayı bu bisikleti alarak, şimdi 20-30 bin lira bile verecek durumum yok yeni bi bisiklet için ki o paralara da anca 2x7 Tourney setli bisikletler var. İkinci el için de maalesef güvenemiyorum, en azından elimde en başından beri benim olan bi bisiklet var.."Atılan taş - ürkütülen kurbağa" ikilisinden bahsetmek zorundayım. Bu iskelet bu kadar para harcamayı haketmiyor bence. Hazır 1x iken, bunu çakıl ikitekeri yapıp, temiz bir ikinci el safkan 2x yol bisikleti zamanı gelmiş gözüküyor. Neymiş bu Triban100 diye şekline baktım yol bisikleti demeye bin şahit allah affetsin.
Barış abi Erdoğanlar 4.800’e satıyor, çakma çıkmaz herhalde di mi yaKol ve teli x2 yapıp dış kabloları ekleyince tamam.
Bir çift Claris kol takımı 8000 lira olmuş. Son baktığımda 2 bin küsürdü.